ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2020 02:41

Gjatë muajit maj pritet të mbahet takimi i liderëve

Gjatë muajit maj pritet të mbahet takimi i liderëve
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në pyetje të gazetarëve tha se nuk ka komunikim të drejtpërdrejtë me kreun e opozitës maqedonase dhe se beson se në të ardhmen e afërt do të mbahet takim liderësh. Sipas tij, deri në 30 maj ...
Arbresh | 23-May-2020 18:07
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në pyetje të gazetarëve tha se nuk ka komunikim të drejtpërdrejtë me kreun e opozitës maqedonase dhe se beson se në të ardhmen e afërt do të mbahet takim liderësh. Sipas tij, deri në 30 maj ...

Zaev: Nuk kemi komunikim direkt për datën për zgjedhjet
Strumicë, 23 maj – Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së ...
Koha.mk | 23-May-2020 18:07
Strumicë, 23 maj – Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së ...

Zaev: Zgjedhjet janë zgjidhje, e jo problem
Strumicë, 23 maj – Është e nevojshme dhe përgjegjësi që të gjindet zgjidhje që zgjedhjet të mbahen para fillimit të verës, më së shumti për shkak të shëndetit të njerëzve. Prandaj, mesazhi im dhe i yni është: zgjedhjet ...
Koha.mk | 23-May-2020 17:50
Strumicë, 23 maj – Është e nevojshme dhe përgjegjësi që të gjindet zgjidhje që zgjedhjet të mbahen para fillimit të verës, më së shumti për shkak të shëndetit të njerëzve. Prandaj, mesazhi im dhe i yni është: zgjedhjet ...

Zaev: Takim i ri i liderëve mund të mbahet më së voni deri në fund të majit
Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur të ...
AlMaKos | 23-May-2020 17:29
Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur të ...

Zaev: Takim i ri i liderëve mund të mbahet më së voni deri në fund të majit
Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur të ...
TetovaSot | 23-May-2020 17:27
Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur të ...

OBRM-PDUKM akuzon LSDM-në për nisje të fushatës zgjedhore para kohe
Nga OBRM-PDUKM thonë se “sot funksionarë nga LSDM dhe aktivistë të rinj, pa pajisje mbrojtëse ndanin materiale propagandistike”. “Pjesa më e madhe e këtyre nuk kishin asnjë mbrojtje, dhe më pastaj në mënyrë të ...
Telegrafi | 23-May-2020 17:23
Nga OBRM-PDUKM thonë se “sot funksionarë nga LSDM dhe aktivistë të rinj, pa pajisje mbrojtëse ndanin materiale propagandistike”. “Pjesa më e madhe e këtyre nuk kishin asnjë mbrojtje, dhe më pastaj në mënyrë të ...

Zaev: Nuk kemi komunikim direkt për datën për zgjedhjet, besoj se do të mbahet takim i liderëve
Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur do të ...
TetovaSot | 23-May-2020 17:27
Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur do të ...

Gjatë muajit maj pritet të mbahet takimi i liderëve
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në pyetje të gazetarëve tha se nuk ka komunikim të drejtpërdrejtë me kreun e opozitës maqedonase dhe se beson se në të ardhmen e afërt do të mbahet takim liderësh. Sipas tij, deri në 30 maj ...
Telegrafi | 23-May-2020 16:41
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në pyetje të gazetarëve tha se nuk ka komunikim të drejtpërdrejtë me kreun e opozitës maqedonase dhe se beson se në të ardhmen e afërt do të mbahet takim liderësh. Sipas tij, deri në 30 maj ...

Zaev: Takim i ri i liderëve mund të mbahet më së voni deri në fund të majit
Strumicë, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e ...
Medial | 23-May-2020 16:55
Strumicë, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Nuk kemi komunikim të drejtpërdrejtë mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në skadimin e ...

S’ka zgjidhje për zgjedhjet!
Partitë nga blloku politik shqiptar janë duke pritur për marrëveshjen mes LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së, megjithëse BDI publikisht u deklarua për zgjedhje të shpejta, varësisht nga gjendja me Kovid-19, Aleanca për ...
Koha.mk | 23-May-2020 16:32
Partitë nga blloku politik shqiptar janë duke pritur për marrëveshjen mes LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së, megjithëse BDI publikisht u deklarua për zgjedhje të shpejta, varësisht nga gjendja me Kovid-19, Aleanca për ...

(VIDEO) Zaev: Synojmë që zgjedhjet të jenë zgjidhje e jo problem
Zgjedhjet duhet të mbahen në afatin e parë të mundshëm, në pajtim me mundësitë ligjore dhe sipas situatës me epideminë. Zgjedhjet janë zgjidhje e jo problem. Kjo ishte porosia e liderit të LSDM-së, Zoran Zaev i cili tha ...
Shenja | 23-May-2020 16:26
Zgjedhjet duhet të mbahen në afatin e parë të mundshëm, në pajtim me mundësitë ligjore dhe sipas situatës me epideminë. Zgjedhjet janë zgjidhje e jo problem. Kjo ishte porosia e liderit të LSDM-së, Zoran Zaev i cili tha ...

Zaev: Zgjedhjet janë zgjidhje, jo problem
Pavarësisht mosmarrëveshjeve rreth datës së zgjedhjeve, kreu i LSDM-së Zoran Zaev, nga Strumica tha se do të dëshironte që në zgjedhje të merr pjesë edhe VMRO DPMNE-ja. Ai beson se zgjedhjet duhet të mbahen në terminin ...
Gazeta Express | 23-May-2020 16:12
Pavarësisht mosmarrëveshjeve rreth datës së zgjedhjeve, kreu i LSDM-së Zoran Zaev, nga Strumica tha se do të dëshironte që në zgjedhje të merr pjesë edhe VMRO DPMNE-ja. Ai beson se zgjedhjet duhet të mbahen në terminin ...

Zaev: Zgjedhjet janë zgjidhe
Kryetari i LSDM-së, zoran Zaev në Strumicë deklaroi se “është e nevojshme të gjendet zgjidhje për zgjedhjet në mënyrë që të mbahen para stinës së verës” “Zgjedhjet janë zgjidhje, dhe jo problem. Zbatimi i zgjedhjeve ...
Telegrafi | 23-May-2020 14:44
Kryetari i LSDM-së, zoran Zaev në Strumicë deklaroi se “është e nevojshme të gjendet zgjidhje për zgjedhjet në mënyrë që të mbahen para stinës së verës” “Zgjedhjet janë zgjidhje, dhe jo problem. Zbatimi i zgjedhjeve ...

Zaev: Zgjedhjet janë zgjidhje, jo problem
Pavarësisht mosmarrëveshjeve rreth datës së zgjedhjeve, kreu i LSDM-së Zoran Zaev, nga Strumica tha se do të dëshironte që në zgjedhje të merr pjesë edhe VMRO DPMNE-ja. Ai beson se zgjedhjet duhet të mbahen në terminin ...
Alsat-M | 23-May-2020 16:00
Pavarësisht mosmarrëveshjeve rreth datës së zgjedhjeve, kreu i LSDM-së Zoran Zaev, nga Strumica tha se do të dëshironte që në zgjedhje të merr pjesë edhe VMRO DPMNE-ja. Ai beson se zgjedhjet duhet të mbahen në terminin ...

Zaev: Nuk kemi komunikim direkt për datën për zgjedhjet, besoj se do të mbahet takim i liderëve
Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur do të ...
Gazeta Express | 23-May-2020 15:36
Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes së jashtëzakonshme. Kur do të ...

Pushteti dhe opozita përplasen për ndihmën shtetërore
Zëvendëskryeministrja për çështje ekonomike Milla Carovska, siguron që masat e Qeverisë nuk janë vonuar. Pretendon se një pjesë e dekreteve nga paketa e tretë e masave ekonomike do të miratohen, dhe do të paraqiten para ...
Alsat-M | 23-May-2020 15:36
Zëvendëskryeministrja për çështje ekonomike Milla Carovska, siguron që masat e Qeverisë nuk janë vonuar. Pretendon se një pjesë e dekreteve nga paketa e tretë e masave ekonomike do të miratohen, dhe do të paraqiten para ...

Zaev: Nuk kemi komunikim direkt për datën për zgjedhjet, besoj se do të mbahet takim i liderëve
Strumicë, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes ...
Medial | 23-May-2020 15:27
Strumicë, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Nuk kemi komunikim direkt mes nesh. Besoj se do të mbahet takim i liderëve, për shkak se mundësia për mbajtjen e takimit të liderëve me të vërtetë është deri në përfundimin e gjendjes ...

Dimitrov: Zgjedhjet momentalisht janë zgjidhje, dhe jo problem
Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov dhe bartësi i listës në zonën zgjedhore numër një nga radhët e LSDM-së, Nikolla Dimitrov në konferencën e sotme për shtyp tha se Maqedonisë së Veriut i nevojiten zgjedhjet. Sipas tij, ...
Telegrafi | 23-May-2020 11:57
Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov dhe bartësi i listës në zonën zgjedhore numër një nga radhët e LSDM-së, Nikolla Dimitrov në konferencën e sotme për shtyp tha se Maqedonisë së Veriut i nevojiten zgjedhjet. Sipas tij, ...

Dimitrov: Ka komunikim për arritjen e konsensusit për datën e zgjedhjeve
Shkup, 23 maj – Nuk ka paralajmërim për takim të ri të liderëve për datën e zgjedhjeve. Por, mund të thuhet se ka komunikim dhe investohen përpjekje që të bëhet konsensus, deklaroi sot ministri i Punëve të Jashtme, ...
Koha.mk | 23-May-2020 15:04
Shkup, 23 maj – Nuk ka paralajmërim për takim të ri të liderëve për datën e zgjedhjeve. Por, mund të thuhet se ka komunikim dhe investohen përpjekje që të bëhet konsensus, deklaroi sot ministri i Punëve të Jashtme, ...

Pushteti për zgjedhje më 21 qershor, opozita maqedonase kundër
Kryeministri teknik, i cili është nga radhët e LSDD-së, vlerësoi se zgjedhjet parlamentare duhet të mbahen për 22 ditë, pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme, duke theksuar se nëse do të kishim parlament ...
Telegrafi | 23-May-2020 11:25
Kryeministri teknik, i cili është nga radhët e LSDD-së, vlerësoi se zgjedhjet parlamentare duhet të mbahen për 22 ditë, pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme, duke theksuar se nëse do të kishim parlament ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved