ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/06/2020 09:19

Koronavirus, Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën

Koronavirus, Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...
Top Channel | 10-Apr-2020 11:07
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...

Maqedoni, prej sot fillon izolimi deri ditën e hënë
Deri sot në ora 16:00 qytetarët kanë mundësi të blejnë gjërat e nevojshme për shkak se deri ditën e hënë në ora 5 e mëngjesit do të ketë orë policore dhe do të vlejë për gjithë territorin e vendit. Karantina gjatë ...
Telegrafi | 10-Apr-2020 08:31
Deri sot në ora 16:00 qytetarët kanë mundësi të blejnë gjërat e nevojshme për shkak se deri ditën e hënë në ora 5 e mëngjesit do të ketë orë policore dhe do të vlejë për gjithë territorin e vendit. Karantina gjatë ...

Nuk sanksionohen personat të cilët në “orën policore” denoncojnë vepër penale
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...
Shenja | 10-Apr-2020 14:01
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...

Nuk sanksionohen personat të cilët në “orën policore” denoncojnë vepër penale
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...
AlMaKos | 10-Apr-2020 13:25
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...

Nuk sanksionohen personat të cilët në “orën policore” denoncojnë vepër penale
Shkup, 10 prill 2020 ((MEDIAL)) – Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga ...
Medial | 10-Apr-2020 13:14
Shkup, 10 prill 2020 ((MEDIAL)) – Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga ...

Nuk sanksionohen personat të cilët në “orën policore” denoncojnë vepër penale
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...
TetovaSot | 10-Apr-2020 13:14
Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar nga organizatat joqeveritare, ...

Nuk sanksionohen personat të cilët në “orën policore” denoncojnë vepër penale
Shkup, 10 prill – Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, informon Koha.mk Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar ...
Koha.mk | 10-Apr-2020 13:14
Shkup, 10 prill – Gjatë kufizimeve të lëvizjes, nuk sanksionohen personat që denoncojnë vepër penale, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, informon Koha.mk Lidhur me kërkesat që në opinion janë parashtruar ...

Trupi Koordinues i Komunës së Kërçovës me rekomandime për subjektet ekonomike vendore
Të gjitha marketet, barnatoret dhe restorantet në territorin e komunës së Kërçovës, që janë të interesuar për shpërndarjen e sendeve të nevojshme për nevoja emergjente gjatë orës policore, duhet të paraqesin kërkesë tek ...
TetovaSot | 10-Apr-2020 11:32
Të gjitha marketet, barnatoret dhe restorantet në territorin e komunës së Kërçovës, që janë të interesuar për shpërndarjen e sendeve të nevojshme për nevoja emergjente gjatë orës policore, duhet të paraqesin kërkesë tek ...

Çulev me sqarim për grupimin e personave në automjete
Ministri i Brendshëm, Naqe Çulev, në lidhje me informacionin e shpërndarë në publik lidhur me kufizimin e grupimit të qytetarëve në automjete dhe përdorimin e pajisjeve mbrojtëse, sqaroi se nuk është marrë ndonjë ...
Telegrafi | 09-Apr-2020 18:28
Ministri i Brendshëm, Naqe Çulev, në lidhje me informacionin e shpërndarë në publik lidhur me kufizimin e grupimit të qytetarëve në automjete dhe përdorimin e pajisjeve mbrojtëse, sqaroi se nuk është marrë ndonjë ...

Maqedonia e Veriut prej sot nga ora 16 deri të hënën në ora 5 në karantinë
Ndalesa e lëvizjes së popullatës sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina 61 orëshe për të gjithë qytetarët në të gjithë vendin. Sipas vendimit të Qeverisë, për të ...
AlMaKos | 10-Apr-2020 11:29
Ndalesa e lëvizjes së popullatës sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina 61 orëshe për të gjithë qytetarët në të gjithë vendin. Sipas vendimit të Qeverisë, për të ...

MPB: Lëvizje gjatë orës policore për personat me aftësi të kufizuar edhe fermerët
Fermerët do të jenë në gjendje t’i kryejnë detyrat e tyre të punës në tokat e tyre bujqësore edhe gjatë ndalesës së lëvizjes pa leje, ndërsa ndalesa e lëvizjes nga ora 19:00 deri në ora 20:00, nga e hëna deri të premten ...
Telegrafi | 09-Apr-2020 17:23
Fermerët do të jenë në gjendje t’i kryejnë detyrat e tyre të punës në tokat e tyre bujqësore edhe gjatë ndalesës së lëvizjes pa leje, ndërsa ndalesa e lëvizjes nga ora 19:00 deri në ora 20:00, nga e hëna deri të premten ...

Trupi Koordinues i Komunës së Kërçovës me rekomandime për subjektet ekonomike vendore
Kërçovë, 10 prill 2020 (MEDIAL) – Të gjitha marketet, barnatoret dhe restorantet në territorin e komunës së Kërçovës, që janë të interesuar për shpërndarjen e sendeve të nevojshme për nevoja emergjente gjatë orës ...
Medial | 10-Apr-2020 11:02
Kërçovë, 10 prill 2020 (MEDIAL) – Të gjitha marketet, barnatoret dhe restorantet në territorin e komunës së Kërçovës, që janë të interesuar për shpërndarjen e sendeve të nevojshme për nevoja emergjente gjatë orës ...

Gjuriq: Ndalimi i qarkullimit dyjavor në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan
Në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan prej sot është në fuqi ndalimi i qarkullimi dyjavor prej orës 12:00 deri në orën 6:00 të mëngjesit. Gjatë fundjavës është në fuqi ndalimi i plotë i lëvizjes, ka......
Zeri | 10-Apr-2020 10:22
Në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan prej sot është në fuqi ndalimi i qarkullimi dyjavor prej orës 12:00 deri në orën 6:00 të mëngjesit. Gjatë fundjavës është në fuqi ndalimi i plotë i lëvizjes, ka......

Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...
PreshevaJone | 10-Apr-2020 10:00
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...

Qytetarët nga ora 16 në fundjavë të vazhduar në karantinë
Shkup, 9 prill – Ndalesa e lëvizjes së popullatës sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina 61 orëshe për të gjithë qytetarët në të gjithë vendin. Sipas vendimit të ...
Koha.mk | 10-Apr-2020 10:00
Shkup, 9 prill – Ndalesa e lëvizjes së popullatës sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina 61 orëshe për të gjithë qytetarët në të gjithë vendin. Sipas vendimit të ...

Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...
TetovaSot | 10-Apr-2020 09:48
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve për të gjithë qytetarët ...

Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00 në Maqedoninë e Veriut. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve ...
EkonomiaOnline | 10-Apr-2020 09:25
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00 në Maqedoninë e Veriut. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve ...

Maqedonia e Veriut në izolim të plotë deri të hënën
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00 në Maqedoninë e Veriut. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve ...
Klan Kosova | 10-Apr-2020 09:22
Ora policore si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia Covid-19 sot fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në orën 05 00 në Maqedoninë e Veriut. Me këtë fillon karantina prej 61 orëve ...

Maqedonia e Veriut deri të hënën në izolim të plotë
Nga sot në ora 16:00 deri të hënën në ora 05:00 të mëngjesit, Maqedonia e Veriut do të jetë në izolimt të plotë, për shkak të masave të forta qeveritare si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia ...
Ina-Online | 10-Apr-2020 09:05
Nga sot në ora 16:00 deri të hënën në ora 05:00 të mëngjesit, Maqedonia e Veriut do të jetë në izolimt të plotë, për shkak të masave të forta qeveritare si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia ...

Gjuriq: Ndalim qarkullimi dy javor në Mitrovicë të Veriut dhe Zveçan
Në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan prej sot është në fuqi ndalim qarkullimi dyjavor prej orës 12 deri në orën 6 të mëngjesit. Gjatë fundjavës është në fuqi ndalimi i plotë i lëvizjes, ka konfirmuar i......
Zeri | 10-Apr-2020 08:59
Në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan prej sot është në fuqi ndalim qarkullimi dyjavor prej orës 12 deri në orën 6 të mëngjesit. Gjatë fundjavës është në fuqi ndalimi i plotë i lëvizjes, ka konfirmuar i......

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved