ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 01/06/2020 15:34

FMN paralajmëron depresion ekonomik më të thellë se ai i vitit 1930

FMN paralajmëron depresion ekonomik më të thellë se ai i vitit 1930
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...
GazetaTema | 10-Apr-2020 08:40
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...

Koronavirusi/ FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë që nga vitet ’30
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...
Telegraf | 10-Apr-2020 09:51
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e 30-ta
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...
Telegrafi | 10-Apr-2020 09:17
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...

FMN: Pandemia e koronavirusit do të shkaktojë recesionin më të rëndë të këtij shekulli
Kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), tha se pandemia e koronavirusit do të shkaktojë recesionin më të rëndë në gati një shekull. Kristalina Georgieva tha se se shumica e vendeve, pavarësisht nga të ardhurat e tyre, ...
Telegraf | 09-Apr-2020 20:28
Kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), tha se pandemia e koronavirusit do të shkaktojë recesionin më të rëndë në gati një shekull. Kristalina Georgieva tha se se shumica e vendeve, pavarësisht nga të ardhurat e tyre, ...

Bota mund të përballet me krizën më të rëndë ekonomike prej “Depresionit të Madh”
Pandemia globale me koronavirus do të nxisë krizën më të rëndë ekonomike prej Depresionit të Madh, të periudhës 1929-1933 dhe do të kërkohet përgjigjje masive për rimëkëmbje, ka paralajmëruar Fondi Monetar Ndërkombëtar. ...
VizionPlus | 09-Apr-2020 20:12
Pandemia globale me koronavirus do të nxisë krizën më të rëndë ekonomike prej Depresionit të Madh, të periudhës 1929-1933 dhe do të kërkohet përgjigjje masive për rimëkëmbje, ka paralajmëruar Fondi Monetar Ndërkombëtar. ...

Kriza e koronavirusit/ FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë që nga vitet ’30
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...
Lapsi | 10-Apr-2020 09:14
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë që nga vitet ’30
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...
Koha.net | 10-Apr-2020 13:17
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e '30-ta
Fondi Monetar Ndërkombëtar vlerëson se ekonomia botërore për shkak të pandemisë COVID-19 po përballet me krizën më të rëndë që pas depresionit të madh të viteve të ’30-ta. Shefja e FMN-së, Kristalina Georgieva,......
Zeri | 10-Apr-2020 10:27
Fondi Monetar Ndërkombëtar vlerëson se ekonomia botërore për shkak të pandemisë COVID-19 po përballet me krizën më të rëndë që pas depresionit të madh të viteve të ’30-ta. Shefja e FMN-së, Kristalina Georgieva,......

Virusi “vret” botën, gjysmë miliard persona drejt varfërisë
Pandemia e Covid-19 po rrënojnë frikshëm edhe ekonominë. Referuar një studimi të Organzatës së Kombeve të Bashkuara dhe “Oxfam International”, gjysmë milardë persona në të gjithë botën do të shkojnë drejt varfërisë, si ...
PreshevaJone | 10-Apr-2020 10:22
Pandemia e Covid-19 po rrënojnë frikshëm edhe ekonominë. Referuar një studimi të Organzatës së Kombeve të Bashkuara dhe “Oxfam International”, gjysmë milardë persona në të gjithë botën do të shkojnë drejt varfërisë, si ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e 30-ta
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...
Arbresh | 10-Apr-2020 10:09
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e 30-ta
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...
EkonomiaOnline | 10-Apr-2020 09:34
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e coronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...

“Pandemia Covid pritet të varfërojë gjysmë miliardë njerëz në botë”
Organizata ndërkombëtare bamirëse Oxfam, ka paralajmëruar se gjysmë milardë njerëz në botë mund të përfshihen nga varfëria, për shkak të krizës së koronavirusit. Organizata kërkon nga udhëheqësit në botë, të krijojnë ...
GazetaTema | 09-Apr-2020 18:10
Organizata ndërkombëtare bamirëse Oxfam, ka paralajmëruar se gjysmë milardë njerëz në botë mund të përfshihen nga varfëria, për shkak të krizës së koronavirusit. Organizata kërkon nga udhëheqësit në botë, të krijojnë ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë që nga vitet ’30
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930, shkruan Zëri i ...
Portalb | 10-Apr-2020 09:22
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930, shkruan Zëri i ...

FMN paralajmëron depresion ekonomik më të thellë se ai i vitit 1930
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...
Gazeta Dita | 10-Apr-2020 08:17
Kryetarja e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kristalina Georgieva deklaroi se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë krizën më të thellë ekonomike që nga viti 1930. Georgieva tha se koronavirusi mund të ndikojë në ...

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë që nga vitet '30
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...
Zeri Amerikes | 10-Apr-2020 03:19
Drejtorja menaxhuese e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se pandemia e koronavirusit mund të shkaktojë depresionin më të thellë ekonomik në botë që nga vitet 1930. Zonja Georgieva tha të ...

FMN: Bota mund të përballet me krizën më të rëndë prej Depresionit të Madh
Pandemia globale e koronavirusit do të nxisë krizën më të rëndë ekonomike prej Depresionit të Madh, të periudhës 1929-1933 dhe do të kërkohet përgjigjje masive për rimëkëmbje, ka paralajmëruar Fondi Monetar ...
Indeks Online | 09-Apr-2020 21:16
Pandemia globale e koronavirusit do të nxisë krizën më të rëndë ekonomike prej Depresionit të Madh, të periudhës 1929-1933 dhe do të kërkohet përgjigjje masive për rimëkëmbje, ka paralajmëruar Fondi Monetar ...

Drejtuesja e FMN: Presim goditjen ekonomike më të rënde që nga Depresioni i Madh, edhe vendet e mëdha do të goditen njësoj
Kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka paralajmëruar se 189 shtete anëtare të organizatës do të ulin standardet e jetesës këtë vit si rezultat i krizës më të rëndë globale ekonomike që nga vitet ’30. Kristalina Georgieva ...
GazetaTema | 09-Apr-2020 16:37
Kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka paralajmëruar se 189 shtete anëtare të organizatës do të ulin standardet e jetesës këtë vit si rezultat i krizës më të rëndë globale ekonomike që nga vitet ’30. Kristalina Georgieva ...

FMN: Bota rrezikon të përballet me krizën më të madhe ekonomike prej Depresionit të Madh
Fondi Monetar Ndërkombëtar është duke e parë me shqetësim të thellë efektin ekonomik të pandemisë së koronavirusit, madje shefja e FMN-së ka paralajmëruar ndoshta krizën më të madhe ekonomike pas Depresionit të Madh, që ...
AlbInfo | 09-Apr-2020 20:42
Fondi Monetar Ndërkombëtar është duke e parë me shqetësim të thellë efektin ekonomik të pandemisë së koronavirusit, madje shefja e FMN-së ka paralajmëruar ndoshta krizën më të madhe ekonomike pas Depresionit të Madh, që ...

FMN-ja paralajmëron krizën më të madhe ekonomike që nga depresioni i të ‘30-ave
Pandemia e koronavirusit do të kthejë rritjen ekonomike në botë në terma negativë sivjet, ka paralajmëruar kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar. Drejtoresha Menaxhuese, Kristalina Georgieva ka thënë se bota përballet me ...
Koha.net | 09-Apr-2020 20:28
Pandemia e koronavirusit do të kthejë rritjen ekonomike në botë në terma negativë sivjet, ka paralajmëruar kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar. Drejtoresha Menaxhuese, Kristalina Georgieva ka thënë se bota përballet me ...

Koronavirusi/ 16.8 milionë amerikanë kanë humbur vendet e punës 3 javët e fundit
Një në 10 punonjës në SHBA kanë humbur vendin e tij të punën si pasojë e përhapjes së COVID-19. Ky është rekordi më i lartë i humbjeve të vendeve të punës që nga viti 1948. Numri i atyre që kanë mbetur pa punë në SHBA ...
VizionPlus | 09-Apr-2020 16:38
Një në 10 punonjës në SHBA kanë humbur vendin e tij të punën si pasojë e përhapjes së COVID-19. Ky është rekordi më i lartë i humbjeve të vendeve të punës që nga viti 1948. Numri i atyre që kanë mbetur pa punë në SHBA ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved