ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 14:22

Pasojat e Coronavirusit, Franca mund të përjetojë rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore

Pasojat e Coronavirusit, Franca mund të përjetojë rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore
Ministri francez i Ekonomisë, Bruno Le Maire njofton se për shkak të pandemisë së Coronavirusit vendi mund të përjetojë këtë vit rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore. Le Maire në një deklaratë në ...
Telegrafi | 07-Apr-2020 10:21
Ministri francez i Ekonomisë, Bruno Le Maire njofton se për shkak të pandemisë së Coronavirusit vendi mund të përjetojë këtë vit rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore. Le Maire në një deklaratë në ...

Dimon nga JP Morgan: Do të përballemi me recesion të thellë e stres financiar si në vitin 2008
Shefi ekzekutiv i bankës së famshme JP Morgan, Jamie Dimon ka deklaruar se pret që kriza e Coronavirusit të përfshijë një “recesion të keq” dhe elementë të rënies së fuqishme financiare të ngjashme me krizën e vitit ...
Telegrafi | 07-Apr-2020 09:00
Shefi ekzekutiv i bankës së famshme JP Morgan, Jamie Dimon ka deklaruar se pret që kriza e Coronavirusit të përfshijë një “recesion të keq” dhe elementë të rënies së fuqishme financiare të ngjashme me krizën e vitit ...

Franca mund të përjetojë rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore, shkaku i Coronavirusit
Ministri francez i Ekonomisë, Bruno Le Maire njofton se për shkak të pandemisë së Coronavirusit vendi mund të përjetojë këtë vit rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore. Le Maire në një deklaratë në ...
EkonomiaOnline | 07-Apr-2020 10:27
Ministri francez i Ekonomisë, Bruno Le Maire njofton se për shkak të pandemisë së Coronavirusit vendi mund të përjetojë këtë vit rënien më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore. Le Maire në një deklaratë në ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Koha.net | 07-Apr-2020 10:14
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Remitencat në Kosovë mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e vendit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja e Coronavirusit. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që ...
Telegrafi | 07-Apr-2020 08:12
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e vendit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja e Coronavirusit. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që ...

Dimon nga JP Morgan: Do të përballemi me recesion të thellë e stres financiar si në vitin 2008
Shefi ekzekutiv i bankës së famshme JP Morgan, Jamie Dimon ka deklaruar se pret që kriza e Coronavirusit të përfshijë një “recesion të keq” dhe elementë të rënies së fuqishme financiare të ngjashme me krizën e vitit ...
EkonomiaOnline | 07-Apr-2020 09:44
Shefi ekzekutiv i bankës së famshme JP Morgan, Jamie Dimon ka deklaruar se pret që kriza e Coronavirusit të përfshijë një “recesion të keq” dhe elementë të rënies së fuqishme financiare të ngjashme me krizën e vitit ...

Bashkatdhetarët nuk do të dërgojnë më para në Kosovë, shkak koronavirusi
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Arbresh | 07-Apr-2020 09:38
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Bashkatdhetarët nuk do të dërgojnë më para në Kosovë, shkak koronavirusi
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Gazeta Express | 07-Apr-2020 09:20
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Efekti i koronavirusit: Remitencat nga diaspora mund të bien
Sipas Bankës Qendrore të Kosovës, remitencat nga diaspora mund të reduktohen në nivelin e krizës së madhe financiare të vitit 2009, e gjithë kjo po parashikohet si pasojë e përhapjes së pandemisë së koronavirusit në ...
AlbInfo | 07-Apr-2020 09:17
Sipas Bankës Qendrore të Kosovës, remitencat nga diaspora mund të reduktohen në nivelin e krizës së madhe financiare të vitit 2009, e gjithë kjo po parashikohet si pasojë e përhapjes së pandemisë së koronavirusit në ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që......
Zeri | 07-Apr-2020 08:48
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që......

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Medial | 07-Apr-2020 08:39
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Dërgesat e diasporës në Kosovë mund të bien në nivelin e krizës financiare të dekadës së kaluar
Banka Qendrore e Kosovës ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e vendit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja e Coronavirusit. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Gazeta Ekonomia | 07-Apr-2020 08:34
Banka Qendrore e Kosovës ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e vendit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja e Coronavirusit. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
EkonomiaOnline | 07-Apr-2020 08:34
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës, sipas BQK-së mund të pësojnë rënien sikur në krizën ekonomike globale të vitit 2009. Vëllimi i dërgesave të ...
Lajminet | 07-Apr-2020 08:32
Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës, sipas BQK-së mund të pësojnë rënien sikur në krizën ekonomike globale të vitit 2009. Vëllimi i dërgesave të ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...
Klan Kosova | 07-Apr-2020 08:26
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë ...

Remitencat mund të bien në nivelin e krizës ekonomike të vitit 2009
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19 Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të ...
Radio Evropa e Lire | 07-Apr-2020 08:10
Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka parashikuar rënie të të ardhurave dytësore në ekonominë e Kosovës, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19 Remitencat apo dërgesat e qytetarëve të ...

Ndau rreth 180 milion euro për të ndihmuar bizneset, si planifikon ta kalojë krizën e koronavirusit Kosova
Rreth 400 milionë euro me pak mund të ketë buxheti i Kosovës këtë vit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Qeveria e Kosovës ka ndërmarrë një sërë masash për të parandaluar përhapjen e virusit, e ...
Standard | 06-Apr-2020 18:26
Rreth 400 milionë euro me pak mund të ketë buxheti i Kosovës këtë vit, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Qeveria e Kosovës ka ndërmarrë një sërë masash për të parandaluar përhapjen e virusit, e ...

Franca po shkon drejt rënies më të madhe ekonomike që nga Lufta e Dytë Botërore
Në një seancë dëgjimore sot në senat, ai tha se 2020-a është zyrtarisht viti më i vështirë nga aspekti ekonomik, që nga Lufta e Dytë Botërore, raporton CNN, transmeton . “Ne kemi të ngjarë të kapërcejmë shifrën e -2.9% ...
Lajminet | 06-Apr-2020 17:07
Në një seancë dëgjimore sot në senat, ai tha se 2020-a është zyrtarisht viti më i vështirë nga aspekti ekonomik, që nga Lufta e Dytë Botërore, raporton CNN, transmeton . “Ne kemi të ngjarë të kapërcejmë shifrën e -2.9% ...

Intervistë me Fareed Zakarian: Kjo është kriza më globale që ka parë ndonjëherë njerëzimi
“Koronavirusi është e para e një serie krizash që ushqejnë njëra-tjetrën dhe që do të prekin planetin cep më cep” thotë Fareed Zakaria, jo thjesht e vetëm një prej analistëve më të njohur të CNN-it, por edhe një prej ...
Politiko | 06-Apr-2020 17:04
“Koronavirusi është e para e një serie krizash që ushqejnë njëra-tjetrën dhe që do të prekin planetin cep më cep” thotë Fareed Zakaria, jo thjesht e vetëm një prej analistëve më të njohur të CNN-it, por edhe një prej ...

Trusti e merr teposhtën, shkak koronavirusi
Paratë e tatimpaguesve kosovarë nuk i kanë shpëtuar krizës në tregjet financiare globale si pasojë e pandemisë COVID-19. Fondi i Kursimeve Pensionale për një ditë ka humbur 12.8 milionë euro në investime, teksa të ...
Zeri | 06-Apr-2020 15:53
Paratë e tatimpaguesve kosovarë nuk i kanë shpëtuar krizës në tregjet financiare globale si pasojë e pandemisë COVID-19. Fondi i Kursimeve Pensionale për një ditë ka humbur 12.8 milionë euro në investime, teksa të ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved