ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 15:03

Serbia futë në karantinë veriun e Kosovës, Tahirin e PDK-së e shqetëson heshtja e Kurtit

Serbia futë në karantinë veriun e Kosovës, Tahirin e PDK-së e shqetëson heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...
PortaliOnline | 04-Apr-2020 09:50
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...

Tahiri: Kurti nuk e ka problem dhunimin e sovranitetit të Kosovës nga Serbia
Anëtari i kryesisë së PDK dhe deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti nuk ...
EkonomiaOnline | 04-Apr-2020 09:33
Anëtari i kryesisë së PDK dhe deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti nuk ...

Tahiri: Kurti nuk e ka problem dhunimin e sovranitetit të Kosovës nga Serbia
Anëtari i kryesisë së PDK dhe deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti nuk ...
Koha.net | 04-Apr-2020 09:11
Anëtari i kryesisë së PDK dhe deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti nuk ...

?Tahiri: Beogradi futi në karantinë veriun e Kosovës, shqetësuese heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti po ...
Telegrafi | 04-Apr-2020 00:19
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti po ...

Qeveria hesht, Serbia shfrytëzon koronavirusin për të shtrirë autoritetin në veri të Kosovës
Kjo ka ndodhur mbrëmë, kur nga ora 18:00 të gjitha komunat veriore të Kosovës janë futur në karantinë për shkak të situatës së krijuar me koronavirusin, shkruan . Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së ...
Lajminet | 04-Apr-2020 08:42
Kjo ka ndodhur mbrëmë, kur nga ora 18:00 të gjitha komunat veriore të Kosovës janë futur në karantinë për shkak të situatës së krijuar me koronavirusin, shkruan . Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së ...

Tahiri: Beogradi futi në karantinë veriun e Kosovës, shqetësuese heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...
Indeks Online | 04-Apr-2020 08:37
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...

Tahiri: Beogradi futi në karantinë veriun e Kosovës, shqetësuese heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti ...
Zeri | 04-Apr-2020 08:31
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti ...

Tahiri: Beogradi futi në karantinë veriun e Kosovës, shqetësuese heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...
Gazeta Express | 04-Apr-2020 08:13
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po ...

Serbia sjell vendime në Kosovë, fut në karantinë Mitrovicën Veriore e Zveçanin, i izolon 210 qytetarë në 5 komuna kosovare
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi. Ky vendim është marrë ...
Ina-Online | 04-Apr-2020 07:31
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi. Ky vendim është marrë ...

Serbia fut në karantinë Mitrovicën Veriore e Zveçanin, i izolon 210 qytetarë në 5 komuna të Kosovës
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi.Ky vendim është marrë ...
Shprehja | 04-Apr-2020 03:25
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi.Ky vendim është marrë ...

Serbia fut në karantinë Mitrovicën Veriore e Zveçanin, i izolon 210 qytetarë në 5 komuna të Kosovës
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi.Ky vendim është marrë ...
IliriaNews | 04-Apr-2020 02:25
Me vendim të Serbisë, dy komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani janë futur në karantinë si dhe rreth 200 qytetarë në 5 komuna të vendit janë detyruar të izolohen me urdhër nga Beogradi.Ky vendim është marrë ...

?Tahiri: Beogradi futi në karantinë veriun e Kosovës, shqetësuese heshtja e Kurtit
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti po ...
Arbresh | 04-Apr-2020 00:31
Anëtari i kryesisë së PDK, deputeti Abelard Tahiri, ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë veriun e Mitrovicë dhe Zveçanin, ndërsa kryeministri në detyrë Albin Kurti po ...

Albin Kurti s’e ka problem dhunimin e sovranitetit, është i obsesionuar me veten e tij
Lajmi që dy Komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani, janë futur në karantinë, si dhe rreth 200 qytetarë në pesë Komuna janë detyruar të izolohen, me urdhër nga Beogradi, për shkak të pandemisë, është shqetësim ...
EkonomiaOnline | 04-Apr-2020 00:19
Lajmi që dy Komunat e Kosovës, Mitrovica Veriore dhe Zveçani, janë futur në karantinë, si dhe rreth 200 qytetarë në pesë Komuna janë detyruar të izolohen, me urdhër nga Beogradi, për shkak të pandemisë, është shqetësim ...

Tahiri: Shqetësuese heshtja e Kurtit sonte që Beogradi futi në karantinë komunat veriore të Kosovës
Deputeti i PDK-së Abelard Tahiri ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë Mitrovicën veriore dhe Zveçanin, ndërsa ka thënë se kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po heshtë. ...
Medial | 04-Apr-2020 00:10
Deputeti i PDK-së Abelard Tahiri ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë Mitrovicën veriore dhe Zveçanin, ndërsa ka thënë se kryeministri i shkarkuar Albin Kirti po heshtë. ...

Tahiri: Shqetësuese heshtja e Kurtit sonte që Beogradi futi në karantinë komunat veriore të Kosovës
Deputeti i PDK-së Abelard Tahiri ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë Mitrovicën veriore dhe Zveçanin, ndërsa ka thënë se kryeministri i shkarkuar Albin Kurti po hesht. ...
Klan Kosova | 03-Apr-2020 23:58
Deputeti i PDK-së Abelard Tahiri ka thënë se është tepër shqetësues fakti se Beogradi zyrtar e ka futur në karantinë Mitrovicën veriore dhe Zveçanin, ndërsa ka thënë se kryeministri i shkarkuar Albin Kurti po hesht. ...

Tahiri: Shqetësuese heshtja e Albin Kurtit sonte që Beogradi futi në karantinë komunat veriore të Kosovës
Tahiri ka shkruar në faqen e tij në Facebook se Kryeministri i shkarkuar, Albin Kurti, duket qartazi se nuk e ka problem dhunimin e sovranitetit që po i bëhet Kosovës nga Serbia. Dekkarata e plotë e Abelard Tahirit: ...
Lajminet | 03-Apr-2020 23:53
Tahiri ka shkruar në faqen e tij në Facebook se Kryeministri i shkarkuar, Albin Kurti, duket qartazi se nuk e ka problem dhunimin e sovranitetit që po i bëhet Kosovës nga Serbia. Dekkarata e plotë e Abelard Tahirit: ...

Serbia izolon komunat veriore të Kosovës, Rakiq: Shtabi i krizës mori vendimin
Komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i ...
Zeri | 03-Apr-2020 23:08
Komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i ...

Serbia izolon komunat veriore të Kosovës, Rakiq: Shtabi i krizës mori vendimin
Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i cili tha se vendimi është marrë nga shtabi i krizës. Karantina do të thotë se asnjë qytetar nuk do të lejohet të dalë e as të hyjë në këto hapësira, ...
Lajminet | 03-Apr-2020 23:06
Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i cili tha se vendimi është marrë nga shtabi i krizës. Karantina do të thotë se asnjë qytetar nuk do të lejohet të dalë e as të hyjë në këto hapësira, ...

Mitrovica Veriore dhe Zveçani futen në karantinë për shkak të koronavirusit
Prishtinë, 3 prill 2020 – Komunat e Mitrovicës Veriore dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Kryetari i komunës së Mitrovicës Veriore, Goran ...
Illyriapress | 03-Apr-2020 23:05
Prishtinë, 3 prill 2020 – Komunat e Mitrovicës Veriore dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Kryetari i komunës së Mitrovicës Veriore, Goran ...

Rakiq: Shtabi i krizës mori vendimin për izolimin e komunave veriore
Komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i ...
Gazeta Express | 03-Apr-2020 23:01
Komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, nga ora 18:00 e së premtes, janë futur në karantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirus. Lajmi u bë i ditur nga kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved