ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 15:13

Kumanova në karantinë të plotë

Kumanova në karantinë të plotë
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...
Telegrafi | 04-Apr-2020 10:15
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...

Në Kumanovë ndalesë e plotë për lëvizje
Shkup, 4 prill 2020 (MEDIAL) – Në Kumanovë mbrëmë nga ora 21 është vendosur ndalesë për lëvizjen e popullatës. Përjashtimet nga ndalesa për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punonjësit shëndetësor (në ISHP dhe IPSH, ...
Medial | 04-Apr-2020 10:57
Shkup, 4 prill 2020 (MEDIAL) – Në Kumanovë mbrëmë nga ora 21 është vendosur ndalesë për lëvizjen e popullatës. Përjashtimet nga ndalesa për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punonjësit shëndetësor (në ISHP dhe IPSH, ...

Kumanova në karantinë të plotë
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...
Televizioni Koha | 04-Apr-2020 10:47
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...

Spasovski apel qytetarëve te Kumanovës: Nuk ka hapësirë për panik
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës policore. “‘Apeloj qytetarët e ...
Shprehja | 04-Apr-2020 10:31
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës policore. “‘Apeloj qytetarët e ...

Spasovski apel qytetarëve te Kumanovës: Nuk ka hapësirë për panik
Alsat 2020-04-04T10:24:47+02:00 Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës ...
AlMaKos | 04-Apr-2020 10:31
Alsat 2020-04-04T10:24:47+02:00 Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës ...

Spasovski apel qytetarëve te Kumanovës: Nuk ka hapësirë për panik
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës policore. “‘Apeloj qytetarët e ...
Alsat-M | 04-Apr-2020 10:27
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk u qytetarëve te Kumanovës të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik për shkak te orës policore. “‘Apeloj qytetarët e ...

Kumanova në karantinë të plotë
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...
Arbresh | 04-Apr-2020 10:15
Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa ...

Spasovski porosi për kumanovarët për vendimin e orës policore 56 orëshe
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
Medial | 04-Apr-2020 10:08
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Spasovski porosi për kumanovarët për vendimin e orës policore 56 orëshe
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
TetovaSot | 04-Apr-2020 10:01
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Spasovski deri te kumanovarët: Jini të matur, nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore
Kryeministri Oliver Spasovski mbrëmë në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “‘Apeloj deri ...
Shenja | 04-Apr-2020 09:37
Kryeministri Oliver Spasovski mbrëmë në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “‘Apeloj deri ...

Spasovski porosi për kumanovarët për vendimin e orës policore 56 orëshe
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
Aktuale.MK | 04-Apr-2020 09:20
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Spasovski porosi për kumanovarët për vendimin e orës policore 56 orëshe
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Facebook ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
Arbresh | 04-Apr-2020 08:31
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Facebook ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Spasovski porosi për kumanovarët për vendimin e orës policore 56 orëshe
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
Ina-Online | 04-Apr-2020 07:13
Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Spasovski deri te kumanovarët: Jini të matur, nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore
Shkup, 3 prill – Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës ...
Koha.mk | 03-Apr-2020 23:29
Shkup, 3 prill – Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës ...

Spasovski deri te kumanovarët: Jini të matur, nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “‘Apeloj deri ...
TetovaSot | 03-Apr-2020 23:26
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “‘Apeloj deri ...

Spasovski deri te kumanovarët: Jini të matur, nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...
Aktuale.MK | 03-Apr-2020 23:20
Kryeministri Oliver Spasovski sonte në profilin e tij në Fejsbuk ka drejtuar apel deri te kumanovarët që të jenë të matur në këto momente, duke shtuar se nuk ka hapësirë për panik shkaku i orës policore. “Apeloj deri te ...

Kumanova gjatë orës policore (VIDEO)
Me vendim të Qeverisë, qyteti i Kumanovës, prej sonte në orë 21:00 deri ditën e hënë në 5 të mëngjesit do të jetë tërësisht e mbyllur. Ditëve të tjera ora policore do të vlejë më herët se nga rajonet e tjera,prej orës ...
Medial | 03-Apr-2020 23:08
Me vendim të Qeverisë, qyteti i Kumanovës, prej sonte në orë 21:00 deri ditën e hënë në 5 të mëngjesit do të jetë tërësisht e mbyllur. Ditëve të tjera ora policore do të vlejë më herët se nga rajonet e tjera,prej orës ...

(VIDEO) Kumanova gjatë orës policore
https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945228.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945222.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945174.mp4 ...
Shprehja | 03-Apr-2020 22:54
https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945228.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945222.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945174.mp4 ...

(VIDEO) Kumanova gjatë orës policore
https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945228.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945222.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945174.mp4 ...
AlMaKos | 03-Apr-2020 22:50
https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945228.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945222.mp4 https://www.alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/04/video-1585945174.mp4 ...

Kumanova gjatë orës policore (VIDEO)
Me vendim të Qeverisë, qyteti i Kumanovës, prej sonte në orë 21:00 deri ditën e hënë në 5 të mëngjesit do të jetë tërësisht e mbyllur. Ditëve të tjera ora policore do të vlejë më herët se nga rajonet e tjera,prej orës ...
Aktuale.MK | 03-Apr-2020 22:47
Me vendim të Qeverisë, qyteti i Kumanovës, prej sonte në orë 21:00 deri ditën e hënë në 5 të mëngjesit do të jetë tërësisht e mbyllur. Ditëve të tjera ora policore do të vlejë më herët se nga rajonet e tjera,prej orës ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved