ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/06/2020 05:23

Dimitrievski: Personat e papërgjegjshëm nga vendosën në rrezik të gjithëve

Dimitrievski: Personat e papërgjegjshëm nga vendosën në rrezik të gjithëve
Numri i personave e të infektuarve me Covid 19 në Kumanovë është dukshëm në rritje, vendimi për të kufizuar lëvizjen është i domosdoshëm, të gjithë duhet ta respektojmë për të parandaluar pandeminë, tha kryetari i ...
Telegrafi | 03-Apr-2020 21:51
Numri i personave e të infektuarve me Covid 19 në Kumanovë është dukshëm në rritje, vendimi për të kufizuar lëvizjen është i domosdoshëm, të gjithë duhet ta respektojmë për të parandaluar pandeminë, tha kryetari i ...

ASH apel qytetarëve të Kumanovës që të mos krijojnë panik dhe t’u përmbahen rekomandimeve
Aleanca për Shqiptarët përmes një kumtese të lëshuar në rrjetin social Facebook ka bërë thirrje deri tek qytetarët e Kumanovës që të mos krijojnë panikë dhe t’u përmbahen rekomandimeve të qeverisë. Kumtesa e plotë e ...
Aktuale.MK | 03-Apr-2020 22:25
Aleanca për Shqiptarët përmes një kumtese të lëshuar në rrjetin social Facebook ka bërë thirrje deri tek qytetarët e Kumanovës që të mos krijojnë panikë dhe t’u përmbahen rekomandimeve të qeverisë. Kumtesa e plotë e ...

ASH: Qeveria e vendosi në shtetrrethim Kumanovën
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...
TetovaSot | 03-Apr-2020 22:20
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...

Kryetari i Kumanovës u bën thirrje qytarëve për bashkëpunim pas mbylljes së qytetit në karantinë
Kryetari i komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur ...
Medial | 03-Apr-2020 22:09
Kryetari i komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur ...

Dimitrievski bën thirrje për qetësi: Masën e kërkuam nga 22 Mars, do i’a dalim
Kumanovë, 3 prill – Kreu i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski përmes një thirrje në rrjetet sociale ka bërë të ditur se kërkesën deri tek autoritetet qendrore për vendosjen e qytetit në karantinë e kanë bërë që ...
Koha.mk | 03-Apr-2020 21:19
Kumanovë, 3 prill – Kreu i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski përmes një thirrje në rrjetet sociale ka bërë të ditur se kërkesën deri tek autoritetet qendrore për vendosjen e qytetit në karantinë e kanë bërë që ...

(FOTO) ASH: Ora policore ad-hok në Kumanovë sjellë PANIK, ky i fundit jep kontra efekt
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...
Medial | 03-Apr-2020 21:19
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...

Kryetari i Kumanovës u bën thirrje qytarëve për bashkëpunim pas mbylljes së qytetit në karantinë
Kryetari i komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur ...
Aktuale.MK | 03-Apr-2020 21:12
Kryetari i komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur ...

Sela:Qeveria e vendosi në shtetrrethim Kumanovën
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...
Ina-Online | 03-Apr-2020 21:02
Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot pasdite prezantoi një shtetrrethim-orë policore në Komunën e Kumanovës – një ndalim të plotë për fundjavë, duke filluar nga ora 21:00 të premten (sot) deri në orën 05:00 të së hënës. ...

Vendimi për karantinë në Kumanovë, radhë të gjata para marketeve
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...
Shprehja | 03-Apr-2020 20:49
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...

Vendimi për karantinë në Kumanovë, radhë të gjata para marketeve
Alsat 2020-04-03T19:54:29+02:00 Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte ...
AlMaKos | 03-Apr-2020 20:15
Alsat 2020-04-03T19:54:29+02:00 Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte ...

Ora e zgjatur policore në Kumanovë, radhë të gjata para marketeve (video)
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...
Medial | 03-Apr-2020 20:08
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...

Vendimi për karantinë në Kumanovë, radhë të gjata para marketeve
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...
Alsat-M | 03-Apr-2020 19:58
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...

Ora e zgjatur policore në Kumanovë, radhë të gjata para marketeve (video)
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...
Aktuale.MK | 03-Apr-2020 19:58
Për shkak të numrit gjithnjë e në rritje të të prekurve nga virusi korona në Kumanovë, Qeveria ka vendosur që gjatë fundjavës ky qytet të izolohet në tërësi. Lëvizja kufizohet nga sonte në orën 21:00 kur dhe fillon ora ...

Kryetari i Kumanovës u bën thirrje qytarëve për bashkëpunim pas mbylljes së qytetit në karantinë
Alsat 2020-04-03T19:41:57+02:00 Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për ta ...
AlMaKos | 03-Apr-2020 19:51
Alsat 2020-04-03T19:41:57+02:00 Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për ta ...

Kryetari i Kumanovës u bën thirrje qytarëve për bashkëpunim pas mbylljes së qytetit në karantinë
Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për ta mbyllur qytetin në karantinë nga ...
Shprehja | 03-Apr-2020 19:47
Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për ta mbyllur qytetin në karantinë nga ...

Kryetari i Kumanovës u bën thirrje qytarëve për bashkëpunim pas mbylljes së qytetit në karantinë
Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur qytetin në karantinë nga ...
Alsat-M | 03-Apr-2020 19:44
Kryetari i komunës së Kumanovës nëpërmjet një statusi në fejsbuk u bën thirrje bashkëqytetarëve të tij të bashkëpunojnë dhe të dëgjojnë organet kompetente pas vendimit të qeverisë për të mbyllur qytetin në karantinë nga ...

Ora e zgjatur policore në Kumanovë, radhë të gjata për të blerë bukë
Kumanovë, 3 prill – Në një furrë të Kumanovës rradhë të gjata të pritjes për të blerë bukë. Kjo si pasojë e vendimit të fundit të Qeverisë me të cilin këtë fundjavë në Kumanovë është e ndaluar lëvizja e qytetarëve gkatë ...
Koha.mk | 03-Apr-2020 19:24
Kumanovë, 3 prill – Në një furrë të Kumanovës rradhë të gjata të pritjes për të blerë bukë. Kjo si pasojë e vendimit të fundit të Qeverisë me të cilin këtë fundjavë në Kumanovë është e ndaluar lëvizja e qytetarëve gkatë ...

Karantina vlenë vetëm për komunën e Kumanovës, përjashtohet këtu Likova
Kumanovë, 4 prill – Pas shpalljes së karantinës së plotë nga Qeveria për Kumanovëm, në redaksinë tonë kanë arritur pyetje nga shumë lexues të cilët kërkojnë sqarime plotësuese. Pyetjet kryesisht vijnë nga banorë të ...
Koha.mk | 03-Apr-2020 18:16
Kumanovë, 4 prill – Pas shpalljes së karantinës së plotë nga Qeveria për Kumanovëm, në redaksinë tonë kanë arritur pyetje nga shumë lexues të cilët kërkojnë sqarime plotësuese. Pyetjet kryesisht vijnë nga banorë të ...

Ndalesë e plotë e lëvizjes në Kumanovë nga sonte në ora 21 deri të hënën në ora 5
Shkup, 3 prill 2020 (MEDIAL) – Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për ndalesë dhe regjim të veçantë të lëvizjes së popullatës (ora policore) në Komunën e Kumanovës, edhe atë ndalesë e plotë gjatë fundjavës, ...
Medial | 03-Apr-2020 17:38
Shkup, 3 prill 2020 (MEDIAL) – Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për ndalesë dhe regjim të veçantë të lëvizjes së popullatës (ora policore) në Komunën e Kumanovës, edhe atë ndalesë e plotë gjatë fundjavës, ...

Kumanova futet në karantinë
Qeveria Maqedonisë vendos që Komuna e Kumanovës nga sot të hyjë në karantinë. Nga sonte prej orës 21:00 deri të hënën në orën 05:00 të mëngjesit Kumanova do të jetë në karantinë, deklaroi nënkryetari i LSDM-së, Muhamed ...
Arbresh | 03-Apr-2020 17:27
Qeveria Maqedonisë vendos që Komuna e Kumanovës nga sot të hyjë në karantinë. Nga sonte prej orës 21:00 deri të hënën në orën 05:00 të mëngjesit Kumanova do të jetë në karantinë, deklaroi nënkryetari i LSDM-së, Muhamed ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved