ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 14:32

Ndalesa e qarkullimit në Maqedoni, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve

Ndalesa e qarkullimit në Maqedoni, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar rënie të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...
Telegrafi | 01-Apr-2020 11:54
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar rënie të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...

Tetovë,zvogëlohen radhët e pritjes, por jo edhe masat
Në Tetovë aktualisht ka 10 persona të infektuar me Covid 19. Një lajm I mirë është se është zvogluar numri i personave që presin në rradhë para bankat, posta e qyteti dhe operatorëve celularë. Megjithatë qytetarët asesi ...
Aktuale.MK | 01-Apr-2020 15:20
Në Tetovë aktualisht ka 10 persona të infektuar me Covid 19. Një lajm I mirë është se është zvogluar numri i personave që presin në rradhë para bankat, posta e qyteti dhe operatorëve celularë. Megjithatë qytetarët asesi ...

Gjendja e sigurisë në Dibër dhe Qendër Zhupë është stabile
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Gjatë moto-patrullave të rregullta nëpër mjediset urbane ...
TetovaSot | 01-Apr-2020 14:32
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Gjatë moto-patrullave të rregullta nëpër mjediset urbane ...

Gjendja e sigurisë në Dibër dhe Qendër Zhupë është stabile
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, përcjell GazetaExpress. Gjatë moto-patrullave të rregullta ...
AlMaKos | 01-Apr-2020 14:24
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, përcjell GazetaExpress. Gjatë moto-patrullave të rregullta ...

Gjendja e sigurisë në Dibër dhe Qendër Zhupë është stabile
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, përcjell GazetaExpress. Gjatë moto-patrullave të rregullta ...
Gazeta Express | 01-Apr-2020 14:15
Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, përcjell GazetaExpress. Gjatë moto-patrullave të rregullta ...

Gjendja e sigurisë në Dibër dhe Qendër Zhupë është stabile
Shkup, 1 prill 2020 (MEDIAL) – Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Gjatë moto-patrullave të ...
Medial | 01-Apr-2020 14:12
Shkup, 1 prill 2020 (MEDIAL) – Gjendja e sigurisë në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë, ku është shpallur gjendje krize, është stabile, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. Gjatë moto-patrullave të ...

Në Radovish tani për tani nuk persona të infektuar nga virusi Korona
Sipas Qendrës së Shëndetit Publik-Shtip, të gjithë personat e testuar në rajonin e Radovishit nga 25-30 mars kanë rezultuar negativë, ka njoftuar sot kryetari i Komunës së Radovishit, Gerasim Konzullov. Në gjithë ...
Alsat-M | 01-Apr-2020 13:36
Sipas Qendrës së Shëndetit Publik-Shtip, të gjithë personat e testuar në rajonin e Radovishit nga 25-30 mars kanë rezultuar negativë, ka njoftuar sot kryetari i Komunës së Radovishit, Gerasim Konzullov. Në gjithë ...

Ndalesa për qarkullim, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...
Koha.mk | 01-Apr-2020 13:24
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...

Asnjë shkelje e orës policore në Tetovë
Për herë të parë nga vendosja e orës policore në Tetovë mbrëmë policia nuk ka regjistruar shkelje të kufizimit të lëvizjes, kumtoi sot SPB Tetovë. Ditëve të fundit gjithsej 79 persona nuk e kanë respektuar orën ...
Televizioni Koha | 01-Apr-2020 13:13
Për herë të parë nga vendosja e orës policore në Tetovë mbrëmë policia nuk ka regjistruar shkelje të kufizimit të lëvizjes, kumtoi sot SPB Tetovë. Ditëve të fundit gjithsej 79 persona nuk e kanë respektuar orën ...

Për 24 orë në vend 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...
TetovaSot | 01-Apr-2020 13:07
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...

Ndalesa e qarkullimit në Maqedoni, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar rënie të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...
Republika | 01-Apr-2020 12:51
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar rënie të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...

Për 24 orë në vend 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...
Televizioni Koha | 01-Apr-2020 12:42
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...

Për 24 orë në vend 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...
AlMaKos | 01-Apr-2020 12:24
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...

Për 24 orë në vend 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...
Shenja | 01-Apr-2020 12:22
Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj ...

Gjatë 24 orëve në vend, 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Shkup, 1 prill – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes ...
Koha.mk | 01-Apr-2020 12:21
Shkup, 1 prill – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes ...

Për 24 orë në vend 318 persona të rinj në izolim dhe vetëizolim
Shkup, 1 prill 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët ...
Medial | 01-Apr-2020 12:15
Shkup, 1 prill 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim. Siç kumtoi MPB, policët ...

Asnjë shkelje e orës policore në Tetovë
Tetovë, 1 prill – Për herë të parë nga vendosja e orës policore në Tetovë mbrëmë policia nuk ka regjistruar shkelje të kufizimit të lëvizjes, kumtoi sot SPB Tetovë. Ditëve të fundit gjithsej 79 persona nuk e kanë ...
Koha.mk | 01-Apr-2020 11:54
Tetovë, 1 prill – Për herë të parë nga vendosja e orës policore në Tetovë mbrëmë policia nuk ka regjistruar shkelje të kufizimit të lëvizjes, kumtoi sot SPB Tetovë. Ditëve të fundit gjithsej 79 persona nuk e kanë ...

Ndalesa për qarkullim, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...
TetovaSot | 01-Apr-2020 11:46
Për dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...

Ndalesa për qarkullim, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve
ër dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...
Aktuale.MK | 01-Apr-2020 11:11
ër dallim prej ditës së djeshme, ku u regjistruan 579 vendime për izolim dhe 953 për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19, numrat sot kanë shënuar ramje të ndjeshme. Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e ...

Arrestohen për vjedhje dy persona në Gostivar
Dje rreth orës 16 e 10 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti për Punë të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria 19-vjeçarin A.D. dhe 24-vjeçarin A.Sh. nga Dobërdolli i Gostivarit, për shkak të ...
TetovaSot | 01-Apr-2020 11:09
Dje rreth orës 16 e 10 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti për Punë të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria 19-vjeçarin A.D. dhe 24-vjeçarin A.Sh. nga Dobërdolli i Gostivarit, për shkak të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved