ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/04/2020 13:48

Ky është vendimi i marrë nga ministrja Hajdari, për heqjen e taksës ndaj Serbisë

Ky është vendimi i marrë nga ministrja Hajdari, për heqjen e taksës ndaj Serbisë
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka treguar veprimet të cilat i ka marr për heqjen e taksës dhe zëvendësimin e saj me reciprocitet. Në Konventën e Prodhuesve të Kosovës, Kurti ka treguar se Ministrja e Ekonomisë, ...
InFokusi | 19-Feb-2020 10:05
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka treguar veprimet të cilat i ka marr për heqjen e taksës dhe zëvendësimin e saj me reciprocitet. Në Konventën e Prodhuesve të Kosovës, Kurti ka treguar se Ministrja e Ekonomisë, ...

Taksa 100%, ministrja Hajdari merr vendim për grup punues
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka treguar veprimet të cilat i ka marr për heqjen e taksës dhe zëvendësimin e saj me reciprocitet. Në Konventën e Prodhuesve të Kosovës, Kurti ka treguar se Ministrja e Ekonomisë, ...
Indeks Online | 19-Feb-2020 10:03
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka treguar veprimet të cilat i ka marr për heqjen e taksës dhe zëvendësimin e saj me reciprocitet. Në Konventën e Prodhuesve të Kosovës, Kurti ka treguar se Ministrja e Ekonomisë, ...

Ja sa ka humbur Serbia në 14 muajt e taksës nga Kosova
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...
InFokusi | 19-Feb-2020 10:03
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...

Kurti tregon kur do ta heq taksën ndaj Serbisë dhe kur do ta vendos reciprocitetin
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do......
Zeri | 19-Feb-2020 10:00
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do......

Kurti tregon kur do ta heq taksën ndaj Serbisë dhe kur do ta vendos reciprocitetin
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...
Gazeta Observer | 19-Feb-2020 10:00
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...

Kjo është shifra që ka humbur Serbia në 14 muajt e taksës nga Kosova
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...
Gazeta Express | 19-Feb-2020 09:57
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...

Kurti tregon kur do ta heq taksën ndaj Serbisë
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...
InFokusi | 19-Feb-2020 09:57
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...

Kurti tregon kur do ta heq taksën ndaj Serbisë dhe kur do ta vendos reciprocitetin
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...
Gazeta Express | 19-Feb-2020 09:54
Kryeministri Albin Kurti ndërsa ka folur sot për heqjen e taksës nuk ka dhënë një afat se kur do ta marrë një vendim të tillë, por ka thënë se këtë do ta bëjë pasi të marrë rekomandimet nga grupi punues që do të ...

Ljajiq: Kjo është shifra që ka humbur Serbia në 14 muajt e taksës nga Kosova
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...
Arbresh | 19-Feb-2020 09:52
Serbia ka humbur rreth 461 milionë euro në vlerë të mallrave në 14 muaj nga vendosja e taksës nga Kosova. Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, ...

Ljajiq: Kjo është shifra që ka humbur Serbia në 14 muajt e taksës nga Kosova
Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, 14 muaj më parë, kanë arritur shifrën prej 461 milionë euro duke shtuar se në Kosovë në bazë ditore hyjnë ...
Lajminet | 19-Feb-2020 09:31
Ministri i Tregtisë së Serbisë, Rasim Ljajiq ka deklaruar se dëmet për Serbinë, nga vendosja e taksës nga Kosova, 14 muaj më parë, kanë arritur shifrën prej 461 milionë euro duke shtuar se në Kosovë në bazë ditore hyjnë ...

Haradinaj: Faji i Kurtit e Osmanit ambasadori Grenell kërkon heqjen e taksës
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Gazeta Observer | 19-Feb-2020 09:19
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Faji i Kurtit e Osmanit, ambasadori Grenell kërkon heqjen e taksës
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Medial | 19-Feb-2020 09:08
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Faji i Kurtit e Osmanit, ambasadori Grenell kërkon heqjen e taksës
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Klan Kosova | 19-Feb-2020 09:02
Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Faji i Kurtit e Osmanit, ambasadori Grenell kërkon heqjen e taksës
Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar publikisht Kurtit të mos e heq taksës. Por ai ka hyrë pa analizë të thellë për heqjen e taksës me reciprocitetin. Është e ...
Lajminet | 19-Feb-2020 08:43
Sipas tij, Serbisë nuk duhet t`i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar publikisht Kurtit të mos e heq taksës. Por ai ka hyrë pa analizë të thellë për heqjen e taksës me reciprocitetin. Është e ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
EkonomiaOnline | 19-Feb-2020 08:05
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Indeks Online | 19-Feb-2020 07:20
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Gazeta Express | 19-Feb-2020 07:17
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Shprehja | 19-Feb-2020 07:11
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Telegrafi | 19-Feb-2020 00:03
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

Haradinaj: Është faji i Kurtit dhe Osmanit, që ambasadori Grenell thërret për heqjen e taksës
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...
Arbresh | 19-Feb-2020 00:21
Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tregoi se heqja e taksës dhe vendosja e reciprocitetit nuk janë e njëjta gjë. Sipas tij, Serbisë nuk duhet t’i ofrohet treg ekonomik pa njohur më parë Kosovën. “I kam kërkuar ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved