ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 06:02

Dedja: Marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri të shkëlqyera, edhe pse mund të kemi pikëpamje të ndryshme

Dedja: Marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri të shkëlqyera, edhe pse mund të kemi pikëpamje të ndryshme
Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja, thotë se minishengeni ballkanik është përgatitje ekonomike për anëtarësimin në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor. I ftuar në Ora News, ai tha se ky ...
Telegrafi | 18-Feb-2020 21:15
Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja, thotë se minishengeni ballkanik është përgatitje ekonomike për anëtarësimin në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor. I ftuar në Ora News, ai tha se ky ...

Stoltenberg tregon vendit për flamurin e Maqedonisë së Veriut: Anëtarësimi ka qenë me meritë
Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, Stoltenberg, të ftuarve ...
Telegrafi | 18-Feb-2020 20:42
Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, Stoltenberg, të ftuarve ...

Spasovski: Miqtë tanë në Bruksel presin të anëtarësohemi në NATO dhe t’i nisim bisedimet me BE-në
Kryeminstri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, pas përfundimit të vizitës dyditore në Bruksel, ku mori pjesë në konferencën donatore “Së bashku për Shqipërinë”, tha se miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë ...
Telegrafi | 18-Feb-2020 19:55
Kryeminstri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, pas përfundimit të vizitës dyditore në Bruksel, ku mori pjesë në konferencën donatore “Së bashku për Shqipërinë”, tha se miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë ...

Spasovski dhe Stoltenberg në Bruksel: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...
TetovaSot | 18-Feb-2020 22:30
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...

Varheji optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojnë reformat për anëtarësim në BE
Eurokomisari përzgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojë reformat e nevojshme për anëtarësim në Bashkimin Evropian. “Të dy vendet nuk heqin dorë nga reformat…dhe do të ...
Aktuale.MK | 18-Feb-2020 22:03
Eurokomisari përzgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojë reformat e nevojshme për anëtarësim në Bashkimin Evropian. “Të dy vendet nuk heqin dorë nga reformat…dhe do të ...

Varheji optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojnë reformat për anëtarësim në BE
Eurokomisari përzgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojë reformat e nevojshme për anëtarësim në Bashkimin Evropian. “Të dy vendet nuk heqin dorë nga reformat…dhe do të ...
Gazeta Express | 18-Feb-2020 21:45
Eurokomisari përzgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do t’i realizojë reformat e nevojshme për anëtarësim në Bashkimin Evropian. “Të dy vendet nuk heqin dorë nga reformat…dhe do të ...

Dedja: Marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri të shkëlqyera, edhe pse mund të kemi pikëpamje të ndryshme
Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja, thotë se minishengeni ballkanik është përgatitje ekonomike për anëtarësimin në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor. I ftuar në Ora News, ai tha se ky ...
Arbresh | 18-Feb-2020 21:42
Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja, thotë se minishengeni ballkanik është përgatitje ekonomike për anëtarësimin në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor. I ftuar në Ora News, ai tha se ky ...

Spasovski – Bruksel: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...
Shenja | 18-Feb-2020 21:13
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...

Stoltenberg tregon vendit për flamurin e Maqedonisë së Veriut: Anëtarësimi ka qenë me meritë
Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, Stoltenberg, të ftuarve ...
Arbresh | 18-Feb-2020 21:03
Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, Stoltenberg, të ftuarve ...

Varhelyi: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të aftë të zbatojnë reforma
Eurokomesari për Zgjerim, Oliver Varhelyi sot u shpreh optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të aftë të zbatojnë reformat që kërkohen prej tyre me qëllim anëtarësimin në Bashkimin Evropian. “Unë jam shumë i ...
Telegrafi | 18-Feb-2020 14:51
Eurokomesari për Zgjerim, Oliver Varhelyi sot u shpreh optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të aftë të zbatojnë reformat që kërkohen prej tyre me qëllim anëtarësimin në Bashkimin Evropian. “Unë jam shumë i ...

Spasovski: Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në
Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të vizitës dyditore në Bruksel, ku mori ...
TetovaSot | 18-Feb-2020 20:24
Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të vizitës dyditore në Bruksel, ku mori ...

Spasovski-Stoltenberg: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...
Gazeta Express | 18-Feb-2020 20:24
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në këtë takim, ...

Spasovski dhe Stoltenberg në Bruksel: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara
Bruksel, 18 shkurt – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në ...
Koha.mk | 18-Feb-2020 20:01
Bruksel, 18 shkurt – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg. Në ...

Spasovski: Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne
Shkup, 18 shkurt – Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të vizitës dyditore ...
Koha.mk | 18-Feb-2020 19:58
Shkup, 18 shkurt – Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të vizitës dyditore ...

Spasovski dh Stoltenberg në Bruksel: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara
Shkup, 18 shkurt 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens ...
Medial | 18-Feb-2020 19:49
Shkup, 18 shkurt 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në kuadër të vizitës dyditore në Bruksel, sot realizoi takim me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens ...

Spasovski: Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në
Shkup, 18 shkurt 2020 (MEDIAL) – Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të ...
Medial | 18-Feb-2020 19:40
Shkup, 18 shkurt 2020 (MEDIAL) – Miqtë tanë në Bruksel, i ndajnë pritjet me ne për zyrtarizimin e anëtarësimit tonë në NATO dhe fillimin e negociatave me BE-në, porositi kryeministri Oliver Spasovski pas mbarimit të ...

Holanda mbetet skeptike, ja çfarë do të propozohet në Samitin e Zagrebit
Në Samitin e Zagrebit, që do të mbahet në mars, Shqipëria shpreson të ketë një “po” për negociatat nga të gjitha vendet anëtare të Bashkimit Europian. Megjithatë, veç Francës që ka lënë të hapur mundësinë për të dhënë ...
Portalb | 18-Feb-2020 17:15
Në Samitin e Zagrebit, që do të mbahet në mars, Shqipëria shpreson të ketë një “po” për negociatat nga të gjitha vendet anëtare të Bashkimit Europian. Megjithatë, veç Francës që ka lënë të hapur mundësinë për të dhënë ...

Spasovski-Sassoli: Reformat e sukseshme hap drejt datës së bisedimeve
Mbështetje për fillim të negociatave gjatë samitit të ardhshëm të BE-së, ka dhënë së fundmi edhe kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasoli, përcjell GazetaExpress. Ai ka pritur në takim sot në Bruksel, një ...
Gazeta Express | 18-Feb-2020 17:00
Mbështetje për fillim të negociatave gjatë samitit të ardhshëm të BE-së, ka dhënë së fundmi edhe kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasoli, përcjell GazetaExpress. Ai ka pritur në takim sot në Bruksel, një ...

(VIDEO) Spasovski- Sassoli: Reformat e suksesshme hap drejt datës së bisedimeve
Mbështetje për fillim të negociatave gjatë samitit të ardhshëm të BE-së, ka dhënë së fundmi edhe kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasoli. Ai ka pritur në takim sot në Bruksel, një delegacion nga vendi të udhëhequr ...
Shenja | 18-Feb-2020 16:41
Mbështetje për fillim të negociatave gjatë samitit të ardhshëm të BE-së, ka dhënë së fundmi edhe kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasoli. Ai ka pritur në takim sot në Bruksel, një delegacion nga vendi të udhëhequr ...

Varheji optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të reflektojnë në reformat për anëtarësim në BE
Eurokomisari për zgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të reflektojnë në reformat për anëtarësim në BE. “Dy vendet nuk heqin dorë nga reformat …. dhe do të shihni se ata do të ...
TetovaSot | 18-Feb-2020 16:37
Eurokomisari për zgjerim Oliver Varheji është optimist se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të reflektojnë në reformat për anëtarësim në BE. “Dy vendet nuk heqin dorë nga reformat …. dhe do të shihni se ata do të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved