ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/01/2020 05:49

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për “startup” biznese

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për “startup” biznese
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon konkursin dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për startap biznese. VentureUP, si qendër zyrtare e ...
InFokusi | 16-Dec-2019 07:47
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon konkursin dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për startap biznese. VentureUP, si qendër zyrtare e ...

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për “startup” biznese
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon konkursin dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për startap biznese.
Kosova Press | 16-Dec-2019 07:44
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon konkursin dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për startap biznese.

Mbahet takimi i Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike. Në takim ...
Telegrafi | 16-Dec-2019 07:38
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike. Në takim ...

Deçan, vihet gurthemeli i objektit të ri të shkollës “Lidhja e Prizrenit”
Sot, në Deçan, do të vihet gurthemeli për ndërtimin e objektit të ri shkollës fillore “Lidhja e Prizrenit”. Kryetari i komunës Bashkim Ramosaj bashkë me Ministrin e Arsimit Shyqiri Bytyqi me fillim nga ora 12:00 në ...
Medial | 16-Dec-2019 07:42
Sot, në Deçan, do të vihet gurthemeli për ndërtimin e objektit të ri shkollës fillore “Lidhja e Prizrenit”. Kryetari i komunës Bashkim Ramosaj bashkë me Ministrin e Arsimit Shyqiri Bytyqi me fillim nga ora 12:00 në ...

Mbahet takimi i Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...
InFokusi | 16-Dec-2019 07:41
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...

Mbahet takimi i Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...
Kosova Press | 16-Dec-2019 07:38
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...

Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve ...
Lajminet | 16-Dec-2019 07:34
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, mbajnë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve ...

Mblidhet Këshilli Ekzekutiv i Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, do ta mbajë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të ...
Arbresh | 16-Dec-2019 07:33
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, do ta mbajë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të ...

Deçan, vihet gurthemeli i objektit të ri të shkollës “Lidhja e Prizrenit”
Sot, në Deçan, do të vihet gurthemeli për ndërtimin e objektit të ri shkollës fillore “Lidhja e Prizrenit”. Kryetari i komunës Bashkim Ramosaj bashkë me Ministrin e Arsimit Shyqiri Bytyqi me fillim nga ora 12:00 në ...
Klan Kosova | 16-Dec-2019 07:33
Sot, në Deçan, do të vihet gurthemeli për ndërtimin e objektit të ri shkollës fillore “Lidhja e Prizrenit”. Kryetari i komunës Bashkim Ramosaj bashkë me Ministrin e Arsimit Shyqiri Bytyqi me fillim nga ora 12:00 në ...

Mblidhet Këshilli Ekzekutiv i Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, do ta mbajë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të ...
Medial | 16-Dec-2019 07:26
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, do ta mbajë takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të ...

Mblidhet Këshilli Ekzekutiv i Komiteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, ka njoftuar se sot do të mbahet takimi i nëntëmbëdhjetë i Këshillit ...
Klan Kosova | 16-Dec-2019 07:26
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike (KLSP) nga komuna e Vushtrrisë, ka njoftuar se sot do të mbahet takimi i nëntëmbëdhjetë i Këshillit ...

Takimi i 19-të i Këshillit Ekzekutiv të Komuniteteve Lokale për Siguri Publike
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike nga komuna e Vushtrrisë organizon sot takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...
Indeks Online | 16-Dec-2019 07:18
Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike nga komuna e Vushtrrisë organizon sot takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për ...

Vihet gurthemeli i shkollës ‘Lidhja e Prizrenit’ në Deçan
Komuna e Deçanit dhe Ministria e Arsimit vendosin sot gurthemelin për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme dhe të Ulët. Shkolla do të mbajë emrin ‘Lidhja e Prizrenit’, ndërsa vënia e gurthemelit bëhet ...
Indeks Online | 16-Dec-2019 07:18
Komuna e Deçanit dhe Ministria e Arsimit vendosin sot gurthemelin për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme dhe të Ulët. Shkolla do të mbajë emrin ‘Lidhja e Prizrenit’, ndërsa vënia e gurthemelit bëhet ...

Vihet gurthemeli i objektit të ri të shkollës “Lidhja e Prizrenit” në Deçan
Komuna e Deçanit ka njoftuar që se bashku me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, do të bëjnë vënien e gurthemelit për ndërtimin e objektit të ri të shkollës së ulët dhe të mesme “Lidhja e Prizrenit”. ...
EkonomiaOnline | 16-Dec-2019 07:18
Komuna e Deçanit ka njoftuar që se bashku me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, do të bëjnë vënien e gurthemelit për ndërtimin e objektit të ri të shkollës së ulët dhe të mesme “Lidhja e Prizrenit”. ...

Çka ndodh sot
Më poshtë ju sjellim ngjarjet kryesore që pritet të zhvillohet sot. 08:00-09:00 Mbahet protestë nga punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës. (ANP “Adem Jashari”). 10:00 Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe ...
Gazeta Express | 08-Aug-2019 07:30
Më poshtë ju sjellim ngjarjet kryesore që pritet të zhvillohet sot. 08:00-09:00 Mbahet protestë nga punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës. (ANP “Adem Jashari”). 10:00 Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe ...

Ngjarjet e datës 16 dhjetor
Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, do të takohet me kryesuesin e Kuvendit të Komunës së Prishtinës, Halim Halimi, për të diskutuar për Ligjin e Prishtinës. (Zyra e ...
Kosova Press | 16-Dec-2016 06:57
Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, do të takohet me kryesuesin e Kuvendit të Komunës së Prishtinës, Halim Halimi, për të diskutuar për Ligjin e Prishtinës. (Zyra e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved