ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/01/2020 04:45

Merkel: Gjermanisë i duhen punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian

Merkel: Gjermanisë i duhen punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore.Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
TetovaSot | 15-Dec-2019 21:40
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore.Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel: Gjermania ka mungesë të fuqisë punëtore, kërkojmë punëtorë jashtë BE-së
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Koha.mk | 15-Dec-2019 20:22
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel: Gjermanisë i duhen punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Aktuale.MK | 15-Dec-2019 20:17
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel: Gjermanisë i duhen punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian
Vendi më i fuqishëm në Evropë po kërkon punëtorë nga Meksika, Vietnami dhe India. Kancelarja gjermane Angela Merkel, e ka ngritur këtë shqetësim edhe në një konferencë për media. “Ne e dimë se shumë sektorë dhe biznese ...
Lajminet | 15-Dec-2019 20:09
Vendi më i fuqishëm në Evropë po kërkon punëtorë nga Meksika, Vietnami dhe India. Kancelarja gjermane Angela Merkel, e ka ngritur këtë shqetësim edhe në një konferencë për media. “Ne e dimë se shumë sektorë dhe biznese ...

Merkel: Mungesa e fuqisë punëtore në Gjermani mund të nxisë ikjen e bizneseve, kërkojmë punëtorë jashtë vendeve të BE-së
Gjermania shpreson të punësoj punëtorë të kualifikuar nga jashtë vendeve të Bashkimit Evropian për të parandaluar kompanitë që të ikin jashtë vendit. Për të mbushur boshllëqet, Berlini po kërkon punëtorë nga Meksika, ...
Telegrafi | 15-Dec-2019 16:54
Gjermania shpreson të punësoj punëtorë të kualifikuar nga jashtë vendeve të Bashkimit Evropian për të parandaluar kompanitë që të ikin jashtë vendit. Për të mbushur boshllëqet, Berlini po kërkon punëtorë nga Meksika, ...

Merkel: Kemi nevojë për punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian
Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i fuqishëm në Evropë po kërkon punëtorë nga Meksika, Vietnami dhe India. Kancelarja gjermane Angela Merkel, e ka ngritu këtë shqetësim edhe në një ...
AlbInfo | 15-Dec-2019 20:08
Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i fuqishëm në Evropë po kërkon punëtorë nga Meksika, Vietnami dhe India. Kancelarja gjermane Angela Merkel, e ka ngritu këtë shqetësim edhe në një ...

Merkel: Gjermanisë i duhen punëtorë nga jashtë Bashkimit Evropian
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore.Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Gazeta Express | 15-Dec-2019 19:45
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore.Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel thotë se në Gjermani mungon fuqia punëtorë dhe se janë në kërkim të punëtorëve jashtë vendeve të BE-së
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
InFokusi | 15-Dec-2019 19:00
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel: Gjermania ka mungesë të fuqisë punëtore, kërkojmë punëtorë jashtë BE-së
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Shenja | 15-Dec-2019 18:50
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel thotë se në Gjermani mungon fuqia punëtorë dhe se janë në kërkim të punëtorëve jashtë vendeve të BE-së
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Indeks Online | 15-Dec-2019 18:49
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

Merkel: Gjermania ka mungesë të fuqisë punëtore, kërkojmë punëtorë jashtë BE-së
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...
Klan Kosova | 15-Dec-2019 18:40
Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga ky vend. Prandaj është ngritur alarmi për t’i mbushur këto boshllëqe. Vendi më i ...

IKJET/ “Pushtimi gjerman” i krahut të punës, Merkel: ndryshe mbarruam!
Gjermania do të miratojë një ligj të ri në fillim të vitit të ardhshëm që duhet të lehtësojë thithjen e punëtorëve të aftë nga jashtë Bashkimit Evropian, njoftoi Kancelarja gjermane Angela Merkel, duke paralajmëruar ...
Tesheshi | 15-Dec-2019 17:21
Gjermania do të miratojë një ligj të ri në fillim të vitit të ardhshëm që duhet të lehtësojë thithjen e punëtorëve të aftë nga jashtë Bashkimit Evropian, njoftoi Kancelarja gjermane Angela Merkel, duke paralajmëruar ...

Merkel: Mungesa e fuqisë punëtore në Gjermani mund të nxisë ikjen e bizneseve, kërkojmë punëtorë jashtë vendeve të BE-së
Gjermania shpreson të punësoj punëtorë të kualifikuar nga jashtë vendeve të Bashkimit Evropian për të parandaluar kompanitë që të ikin jashtë vendit. Për të mbushur boshllëqet, Berlini po kërkon punëtorë nga Meksika, ...
Gazeta Ekonomia | 15-Dec-2019 16:58
Gjermania shpreson të punësoj punëtorë të kualifikuar nga jashtë vendeve të Bashkimit Evropian për të parandaluar kompanitë që të ikin jashtë vendit. Për të mbushur boshllëqet, Berlini po kërkon punëtorë nga Meksika, ...

Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë tregon si duhet të aplikoni për vizë
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
TetovaSot | 15-Dec-2019 16:11
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

Ambasada gjermane në Prishtinë tregon si duhet të aplikoni për vizë nga muaji mars
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
Gazeta Observer | 15-Dec-2019 16:01
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë tregon si duhet të aplikoni për vizë
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
Medial | 15-Dec-2019 15:26
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

Berlin, Merkel: Bizneset drejt largimit për shkak të mungesës së punëtorëve të kualifikuar
Gjermania po përballet me rrezikun e largimit të bizneseve për shkak të mungesës së punëtorëve të kualifikuar, deklaroi sot kancelarja gjermane, Angela Merkel. “Jemi në dijeni së shumë sektorë dhe biznese po kërkojnë ...
BalkanWeb | 15-Dec-2019 01:31
Gjermania po përballet me rrezikun e largimit të bizneseve për shkak të mungesës së punëtorëve të kualifikuar, deklaroi sot kancelarja gjermane, Angela Merkel. “Jemi në dijeni së shumë sektorë dhe biznese po kërkojnë ...

Ambasada gjermane tregon si të aplikoni për vizë nga marsi
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
InFokusi | 15-Dec-2019 15:23
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

Ambasada gjermane në Prishtinë tregon si duhet të aplikoni për vizë nga muaji mars
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
Indeks Online | 15-Dec-2019 15:13
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë tregon si duhet të aplikoni për vizë
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...
Arbresh | 15-Dec-2019 15:12
Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Sipas Ligjit, për herë të parë mund të vish në Gjermani ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved