ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/12/2019 11:27

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Top Channel | 19-Nov-2019 08:23
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

IKD: Asnjë aktakuzë e ngritur për korrupsion të profilit të lartë gjatë këtij viti
Nga janari i këtij viti e deri në fund të muajit shtator Prokuroria Speciale nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj profilit të lartë për vepra penale korruptive. Kështu u tha në tryezën “Pandëshkueshmëria e korrupsionit”, ...
Zeri | 19-Nov-2019 08:23
Nga janari i këtij viti e deri në fund të muajit shtator Prokuroria Speciale nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj profilit të lartë për vepra penale korruptive. Kështu u tha në tryezën “Pandëshkueshmëria e korrupsionit”, ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 07:37
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Medial | 19-Nov-2019 07:56
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
INPO dhe IKD gjatë kësaj tryeze do të prezantojnë raportin “Prokurimi i ‘përligjur’ në komunat e Kosovës: Raport i monitorimit të prokurimit publik në komunat e Republikës së Kosovës”. Ky raport vjen si rezultat i ...
Lajminet | 19-Nov-2019 07:50
INPO dhe IKD gjatë kësaj tryeze do të prezantojnë raportin “Prokurimi i ‘përligjur’ në komunat e Kosovës: Raport i monitorimit të prokurimit publik në komunat e Republikës së Kosovës”. Ky raport vjen si rezultat i ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Arbresh | 19-Nov-2019 07:49
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 07:42
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
InFokusi | 19-Nov-2019 07:30
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Indeks Online | 19-Nov-2019 07:27
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik të komunave
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...
Kosova Press | 19-Nov-2019 07:22
Iniciativa për Progres (INPO) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), në kuadër të Projektit “Kërko drejtësi: Fuqizimi i qasjes në drejtësi në Kosovë”, me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan sot organizon ...

Rezniqi nga IKD: Askush nga zyrtarët e lartë në Kosovë, sivjet nuk përfundoi në burg për korrupsion
Hulumtuesja nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Arrita Rezniqi ka dhënë detaje nga konferenca e mbajtur me temën “Papërshkueshmëria e korrupsionit”. Rezniqi, në “Dossier D” në RTV Dukagjini, ka thënë se nuk ka ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 20:53
Hulumtuesja nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Arrita Rezniqi ka dhënë detaje nga konferenca e mbajtur me temën “Papërshkueshmëria e korrupsionit”. Rezniqi, në “Dossier D” në RTV Dukagjini, ka thënë se nuk ka ...

IKD: Korrupsioni mbetet sfidë e madhe (VIDEO)
Numri i të dënuarve me burg për korrupsion është rritur. Kështu u tha të hënën në tryezën me temën “Pandëshkueshmëria e Korrupsionit” organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi. Arrita Rezniqi nga kjo OJQ tha se ...
Medial | 18-Nov-2019 23:42
Numri i të dënuarve me burg për korrupsion është rritur. Kështu u tha të hënën në tryezën me temën “Pandëshkueshmëria e Korrupsionit” organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi. Arrita Rezniqi nga kjo OJQ tha se ...

IKD: Korrupsioni mbetet sfidë e madhe (VIDEO)
Numri i të dënuarve me burg për korrupsion është rritur. Kështu u tha të hënën në tryezën me temën “Pandëshkueshmëria e Korrupsionit” organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi. Arrita Rezniqi nga kjo OJQ tha se ...
Klan Kosova | 18-Nov-2019 23:31
Numri i të dënuarve me burg për korrupsion është rritur. Kështu u tha të hënën në tryezën me temën “Pandëshkueshmëria e Korrupsionit” organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi. Arrita Rezniqi nga kjo OJQ tha se ...

IKD: Askush nga zyrtarët e lartë në Kosovë, sivjet nuk përfundoi në burg për korrupsion
Hulumtuesja nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Arrita Rezniqi ka dhënë detaje nga konferenca e mbajtur me temën “Papërshkueshmëria e korrupsionit”. Rezniqi, në “Dossier D” në RTV Dukagjini, ka thënë se nuk ka ...
Gazeta Observer | 18-Nov-2019 21:46
Hulumtuesja nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Arrita Rezniqi ka dhënë detaje nga konferenca e mbajtur me temën “Papërshkueshmëria e korrupsionit”. Rezniqi, në “Dossier D” në RTV Dukagjini, ka thënë se nuk ka ...

IKD: Sivjet asnjë aktakuzë e ngritur për korrupsion ndaj profilit të lartë
Prokuroria Speciale edhe këtë vit vazhdon me trendin e ikjes në marrjen e përgjegjësive për trajtimin e rasteve të korrupsionit, pasi nga 1 janari 2019 e deri më 30 shtator 2019 nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 14:29
Prokuroria Speciale edhe këtë vit vazhdon me trendin e ikjes në marrjen e përgjegjësive për trajtimin e rasteve të korrupsionit, pasi nga 1 janari 2019 e deri më 30 shtator 2019 nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj ...

“Çohu”, kritika për mosngritjen e aktakuzave për korrupsion të nivelit të lartë
Shkalla e ulët e luftimit të korrupsionit në nivel të lartë, bartja e lëndëve nga viti në vit dhe parashkrimi i 58 lëndëve vetëm brenda vitit të fundit janë vetëm disa nga gjetjet e Organizatës “Çohu”. Gjatë një viti të ...
Koha.net | 18-Nov-2019 19:34
Shkalla e ulët e luftimit të korrupsionit në nivel të lartë, bartja e lëndëve nga viti në vit dhe parashkrimi i 58 lëndëve vetëm brenda vitit të fundit janë vetëm disa nga gjetjet e Organizatës “Çohu”. Gjatë një viti të ...

IKD: Drejtësia po dështon në trajtimin e korrupsionit të nivelit të lartë
Në një raport të publikuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi thuhet se prokuroritë dhe gjykatat në Kosovë po vazhdojnë të trajtojnë rastet e korrupsionit të nivelit të ultë duke dështuar të trajtojnë rastet e ...
Zeri Amerikes | 18-Nov-2019 19:28
Në një raport të publikuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi thuhet se prokuroritë dhe gjykatat në Kosovë po vazhdojnë të trajtojnë rastet e korrupsionit të nivelit të ultë duke dështuar të trajtojnë rastet e ...

IKD: Sivjet asnjë aktakuzë e ngritur për korrupsion ndaj profilit të lartë
Prokuroria Speciale edhe këtë vit vazhdon me trendin e ikjes në marrjen e përgjegjësive për trajtimin e rasteve të korrupsionit, pasi nga 1 janari 2019 e deri më 30 shtator 2019 nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj ...
Kosova Press | 18-Nov-2019 14:22
Prokuroria Speciale edhe këtë vit vazhdon me trendin e ikjes në marrjen e përgjegjësive për trajtimin e rasteve të korrupsionit, pasi nga 1 janari 2019 e deri më 30 shtator 2019 nuk ka ngritur asnjë aktakuzë ndaj ...

Sivjet asnjë aktakuzë e ngritur për korrupsion ndaj profilit të lartë dhe asnjë dënim i vetëm i shqiptuar me burgim efektiv për profilin e lartë
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, të hënën, ka mbajtur tryezën me titull ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 14:22
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, të hënën, ka mbajtur tryezën me titull ...

IKD: Sivjet asnjë aktakuzë e ngritur për korrupsion ndaj profilit të lartë dhe asnjë dënim i shqiptuar me burgim efektiv për profilin e lartë
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, të hënën, ka mbajtur tryezën me titull ...
Arbresh | 18-Nov-2019 14:00
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, të hënën, ka mbajtur tryezën me titull ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved