ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/01/2020 06:09

KQZ-ja në Kosovë, e para në rajon për vonesën

KQZ-ja në Kosovë, e para në rajon për vonesën
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë, ka hyrë në muajin e dytë që prej mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare më 6 tetor dhe nuk është gati për të certifikuar rezultatet përfundimtare të shpallura javën që kaloi.
Top Channel | 16-Nov-2019 18:35
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë, ka hyrë në muajin e dytë që prej mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare më 6 tetor dhe nuk është gati për të certifikuar rezultatet përfundimtare të shpallura javën që kaloi.

Janë rinumëruar 443 vendvotime
Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve (QNR) po vazhdon procesi i rinumërimit të 1,407 vendvotimeve nga zgjedhjet e 6 tetorit, sipas vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Nga Komisioni Qendror i ...
Telegrafi | 17-Nov-2019 12:22
Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve (QNR) po vazhdon procesi i rinumërimit të 1,407 vendvotimeve nga zgjedhjet e 6 tetorit, sipas vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Nga Komisioni Qendror i ...

?KQZ deklaroi për numrin e vendvotimeve të rinumëruara
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit, transmeton RTK “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, ...
Portalb | 17-Nov-2019 21:56
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit, transmeton RTK “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, ...

Ende nuk ka përgjigje si dhe pse ndodhi reaksioni alergjik me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Gazeta Monitor | 17-Nov-2019 20:52
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

Askush s’ka përgjigje si dhe pse ndodhi reaksioni alergjik me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Portalb | 17-Nov-2019 20:43
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

Si dhe pse ndodhi “helmimi” me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Arbresh | 17-Nov-2019 20:42
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

KQZ-ja e para në rajon për stërzgjatje të certifikimit të rezultateve zgjedhore
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hyrë në muajin e dytë që prej mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare më 6 tetor dhe nuk është gati për t’i certifikuar rezultatet përfundimtare të shpallura javën që shkoj. Tashmë me ...
Top Channel | 16-Nov-2019 14:48
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hyrë në muajin e dytë që prej mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare më 6 tetor dhe nuk është gati për t’i certifikuar rezultatet përfundimtare të shpallura javën që shkoj. Tashmë me ...

Si dhe pse ndodhi “helmimi” me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Gazeta Express | 17-Nov-2019 20:26
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

Askush s’ka përgjigje si dhe pse ndodhi reaksioni alergjik me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Gazeta Observer | 17-Nov-2019 20:00
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

Rinumërohen mbi 30% të vendvotimeve, duhet ende kohë për përfundim
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, është duke vazhduar rinumërimi i mbi 1 mijë e 400 vendvotimeve. Ky rinumërim është duke u bërë pas miratimit të ankesave të kandidatëve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe ...
Koha.net | 17-Nov-2019 19:11
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, është duke vazhduar rinumërimi i mbi 1 mijë e 400 vendvotimeve. Ky rinumërim është duke u bërë pas miratimit të ankesave të kandidatëve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe ...

Askush s’ka përgjigje si dhe pse ndodhi reaksioni alergjik me votat nga Serbia
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...
Koha.net | 17-Nov-2019 19:07
Është bërë më shumë se një muaj qëkurse zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, pas kontaktit fizik me zarfet e ardhura nga Serbia, u ankuan për vështirësi në frymëmarrje, kruajtje të duarve e fytyrës. Madje, 12 prej ...

Zëdhënësi i KQZ’së tregon sa vendvotime janë rinumëruar deri sot
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...
Gazeta Express | 17-Nov-2019 18:50
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...

KQZ: Deri tani janë rinumëruar 499 vendvotime
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...
Gazeta Monitor | 17-Nov-2019 18:50
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...

KQZ tregon se sa vendvotime janë rinumëruar deri më tani
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 ...
Zeri | 17-Nov-2019 18:41
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 ...

KQZ deklarohet për numrin e vendvotimeve të rinumëruara
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 për ...
Indeks Online | 17-Nov-2019 18:35
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 për ...

KQZ deklarohet për numrin e vendvotimeve të rinumëruara
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 për ...
Lajminet | 17-Nov-2019 18:34
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit. “Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 për ...

KQZ deklarohet për numrin e vendvotimeve të rinumëruara
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit.
Kosova Press | 17-Nov-2019 18:28
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri më tani janë rinumëruar 499 vendvotime, të votave të zgjedhjeve të 6 tetorit.

Zvarritja e formimit të institucioneve, humbje e madhe për vendin dhe qytetarët
Kosova ende ka mbetur peng i procesit zgjedhor. Edhe pas një muajit nga përfundimi i zgjedhjeve, ende është duke u zvarritur krijimi i qeverisë së re dhe procesi i formimit të institucioneve. Ndonëse, rezultatet ...
Telegrafi | 16-Nov-2019 20:47
Kosova ende ka mbetur peng i procesit zgjedhor. Edhe pas një muajit nga përfundimi i zgjedhjeve, ende është duke u zvarritur krijimi i qeverisë së re dhe procesi i formimit të institucioneve. Ndonëse, rezultatet ...

KQZ: Rinumërohen 499 vendvotime apo 36%
Zëdhënësi për medie nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi, ka njoftuar se deri në orën 16:00 janë rinumëruar 499 vendvotime apo 36%, shkruan GazetaBlic. “Deri të dielën në orën 16:00 janë rinumëruar 499 ...
Gazeta Observer | 17-Nov-2019 18:17
Zëdhënësi për medie nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi, ka njoftuar se deri në orën 16:00 janë rinumëruar 499 vendvotime apo 36%, shkruan GazetaBlic. “Deri të dielën në orën 16:00 janë rinumëruar 499 ...

Deri sot janë rinumëruar 499 vendvotime
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...
Arbresh | 17-Nov-2019 17:52
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri në fund të kësaj jave ka përfunduar rinumërimin e 36% të vendvotimeve nga më shumë se 1 mijë e 400 vendvotimeve sa janë paraparë të rinumërohen. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved