ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/01/2020 14:49

Zbardhet drafti francez: Negociatat, 7 faza zëvendësojnë 35 kapitujt

Zbardhet drafti francez: Negociatat, 7 faza zëvendësojnë 35 kapitujt
Propozimi francez sesi duhet të ndryshojnë kushtet për procesin e zgjerimit të Bashkimit Europian është bërë publik. Përveç katër parimeve mbi të cilat është ngritur ky propozim, të cilat gazeta “Si” i solli më herët, ...
GazetaTema | 16-Nov-2019 21:15
Propozimi francez sesi duhet të ndryshojnë kushtet për procesin e zgjerimit të Bashkimit Europian është bërë publik. Përveç katër parimeve mbi të cilat është ngritur ky propozim, të cilat gazeta “Si” i solli më herët, ...

Për Qeverinë, janë për tu përshëndetur kushtet e reja të Francës
Për Qeverinë, No-piperi francez është i mirëpritur, siç thonë ata, çdo ide që do të kontribuojë në fillim më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në dhe që do t’i bëjë negociatat më efektive, më ...
Telegrafi | 16-Nov-2019 20:28
Për Qeverinë, No-piperi francez është i mirëpritur, siç thonë ata, çdo ide që do të kontribuojë në fillim më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në dhe që do t’i bëjë negociatat më efektive, më ...

Franca dorëzon No-piper me kushte për zgjerimin e BE-së
Anëtarësimi gradual, kushtet më të rrepta, kthyeshmëria e procesit, Franca dërgoi Non-piper me kushte për zgjerimin e BE-së. Pesë faqe ka Non-piper i Francës me propozimin e Macron për ndryshime në procesin e pranimit ...
Telegrafi | 16-Nov-2019 16:25
Anëtarësimi gradual, kushtet më të rrepta, kthyeshmëria e procesit, Franca dërgoi Non-piper me kushte për zgjerimin e BE-së. Pesë faqe ka Non-piper i Francës me propozimin e Macron për ndryshime në procesin e pranimit ...

Kushte të reja nga Franca për zgjerimin e BE-së
Zbardhen hollësi nga propozimi i Francës për reformimin e procesit të zgjerimit të Bashkimit Evropian. Sipas dokumentit, Franca ka paraqitur katër shtylla ku duhet të ngrihet zgjerimit dhe ndër të tjera kërkohet ...
Telegraf | 16-Nov-2019 13:38
Zbardhen hollësi nga propozimi i Francës për reformimin e procesit të zgjerimit të Bashkimit Evropian. Sipas dokumentit, Franca ka paraqitur katër shtylla ku duhet të ngrihet zgjerimit dhe ndër të tjera kërkohet ...

Franca dërgon dokumentin në Bruksel, kushte të reja për Ballkanin Perëndimor
Franca u ka dërguar vendeve të Bashkimit Evropian një draft mbi metodologjinë e re për zgjerimin. Dokumenti nisi mbështetjen e pa kursyer të Parisit për perspektivën evropiane të vendeve të Ballkanit ...
GazetaTema | 16-Nov-2019 09:04
Franca u ka dërguar vendeve të Bashkimit Evropian një draft mbi metodologjinë e re për zgjerimin. Dokumenti nisi mbështetjen e pa kursyer të Parisit për perspektivën evropiane të vendeve të Ballkanit ...

Kushtet e reja për në BE, Osmani: Kritikat nuk janë për Maqedoninë
Është e rëndësishme se me miratimin e metodologjisë së re për zgjerimin, të përcaktohet datë për fillimin e negociatave, tha zëvendëskryeministri për Eurointegrime Bujar Osmani duke e komentuar non-pejperin të cilin ...
Koha.mk | 16-Nov-2019 22:29
Është e rëndësishme se me miratimin e metodologjisë së re për zgjerimin, të përcaktohet datë për fillimin e negociatave, tha zëvendëskryeministri për Eurointegrime Bujar Osmani duke e komentuar non-pejperin të cilin ...

Për Qeverinë non-pejperi francez është për tu përshëndetur
Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me ...
Koha.mk | 16-Nov-2019 22:23
Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me ...

Franca shpjegon veton kundër Shqipërisë/ Ja kushtet që duhet të plotësoni për negociatat
Franca është e vendosur në kërkesën e saj për të reformuar metodologjinë e zgjerimit të unionit. Në një dokument i cili pritet t’i propozohet Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme të BE, Parisi zyrtar parashtron katër ...
VizionPlus | 16-Nov-2019 12:10
Franca është e vendosur në kërkesën e saj për të reformuar metodologjinë e zgjerimit të unionit. Në një dokument i cili pritet t’i propozohet Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme të BE, Parisi zyrtar parashtron katër ...

Për Qeverinë, janë për tu përshëndetur kushtet e reja të Francës
Për Qeverinë, No-piperi francez është i mirëpritur, siç thonë ata, çdo ide që do të kontribuojë në fillim më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në dhe që do t’i bëjë negociatat më efektive, më ...
Arbresh | 16-Nov-2019 22:11
Për Qeverinë, No-piperi francez është i mirëpritur, siç thonë ata, çdo ide që do të kontribuojë në fillim më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në dhe që do t’i bëjë negociatat më efektive, më ...

Për Qeverinë non-pejperi francez është për tu përshëndetur
Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me ...
Aktuale.MK | 16-Nov-2019 22:02
Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me ...

Franca rikonfirmon mbështetjen për perspektivën europiane të vendeve të Ballkanit Perëndimor
Franca iu dërgoi vendeve anëtare të Bashkimit Europian një dokument ku u propozon një “qasje të rinovuar” në procesin e zgjerimit vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjithashtu në këtë propozim i kërkohet Komisionit ...
BalkanWeb | 16-Nov-2019 06:57
Franca iu dërgoi vendeve anëtare të Bashkimit Europian një dokument ku u propozon një “qasje të rinovuar” në procesin e zgjerimit vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjithashtu në këtë propozim i kërkohet Komisionit ...

Osmani: Është e rëndësishme se me miratimin e metodologjisë së re për zgjerimin, të përcaktohet datë për fillimin e negociatave
Shkup, 16 nëntor 2019 (MEDIAL) – Është e rëndësishme se me miratimin e metodologjisë së re për zgjerimin, të përcaktohet datë për fillimin e negociatave, tha zëvendëskryeministri për Eurointegrime Bujar Osmani duke e ...
Medial | 16-Nov-2019 21:35
Shkup, 16 nëntor 2019 (MEDIAL) – Është e rëndësishme se me miratimin e metodologjisë së re për zgjerimin, të përcaktohet datë për fillimin e negociatave, tha zëvendëskryeministri për Eurointegrime Bujar Osmani duke e ...

Për Qeverinë non-pejperi francez është për tu përshëndetur
Shkup, 16 nëntor 2019 (MEDIAL) – Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të ...
Medial | 16-Nov-2019 20:52
Shkup, 16 nëntor 2019 (MEDIAL) – Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të ...

Jordanova: Dokumenti nga Franca nuk ofron asnjë risi
Me non-pejperin Franca dëshiron të justifikojë besueshmërinë e bllokadës për Maqedoninë dhe Shqipërinë dhe të tregojë konstruktivitet drejt gjithë procesit, thotë Malinka Jordanova nga Instituti i Politikave Evropiane. ...
Flaka | 16-Nov-2019 19:41
Me non-pejperin Franca dëshiron të justifikojë besueshmërinë e bllokadës për Maqedoninë dhe Shqipërinë dhe të tregojë konstruktivitet drejt gjithë procesit, thotë Malinka Jordanova nga Instituti i Politikave Evropiane. ...

Kushtet e reja për në BE, Osmani: Kritikat nuk janë për Maqedoninë
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, konsideron se vërejtjet e presidentit francez Makron në fushën e reformave në gjyqësor, nuk vlen për Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, puna e bërë deri më tani me reformat nuk mund të ...
TetovaSot | 16-Nov-2019 19:36
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, konsideron se vërejtjet e presidentit francez Makron në fushën e reformave në gjyqësor, nuk vlen për Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, puna e bërë deri më tani me reformat nuk mund të ...

Kushtet e reja për në BE, Osmani: Kritikat nuk janë për Maqedoninë
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, konsideron se vërejtjet e presidentit francez Makron në fushën e reformave në gjyqësor, nuk vlen për Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, puna e bërë deri më tani me reformat nuk mund të ...
Albportali | 16-Nov-2019 17:37
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, konsideron se vërejtjet e presidentit francez Makron në fushën e reformave në gjyqësor, nuk vlen për Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, puna e bërë deri më tani me reformat nuk mund të ...

Zbulohet qëndrimi i Francës për metodologjinë e zgjerimit të BE-së
Franca u ka dërguar vendeve të BE draftin me metodologjinë e re për zgjerimin, në të cilin kërkon “qasje të rinovuar” në procesin e zgjerimit drejtë vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjithashtu, nga Komisioni Evropian ...
VizionPlus | 16-Nov-2019 08:54
Franca u ka dërguar vendeve të BE draftin me metodologjinë e re për zgjerimin, në të cilin kërkon “qasje të rinovuar” në procesin e zgjerimit drejtë vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjithashtu, nga Komisioni Evropian ...

Franca vendos kushte të reja për zgjerimin e BE-së
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen europiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. Non-paperi i dorëzuar nga Makron, ...
Albportali | 16-Nov-2019 17:37
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen europiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. Non-paperi i dorëzuar nga Makron, ...

PROPOZIMI/ Franca e “Jo”-së së zhurmshme: ja kur do u thonim “Po” negociatave
Franca i kërkon Komisionit Evropian që të publikojë një metodologji të re të negociatave me vendet kandidate deri në janar të vitit 2020, raporton Radio Free Europe. Në një dokument, Parisi pretendon se shndërrimet ...
Tesheshi | 16-Nov-2019 17:19
Franca i kërkon Komisionit Evropian që të publikojë një metodologji të re të negociatave me vendet kandidate deri në janar të vitit 2020, raporton Radio Free Europe. Në një dokument, Parisi pretendon se shndërrimet ...

Franca dorëzon No-piper me kushte për zgjerimin e BE-së
Anëtarësimi gradual, kushtet më të rrepta, kthyeshmëria e procesit, Franca dërgoi Non-piper me kushte për zgjerimin e BE-së. Pesë faqe ka Non-piper i Francës me propozimin e Macron për ndryshime në procesin e pranimit ...
Arbresh | 16-Nov-2019 16:30
Anëtarësimi gradual, kushtet më të rrepta, kthyeshmëria e procesit, Franca dërgoi Non-piper me kushte për zgjerimin e BE-së. Pesë faqe ka Non-piper i Francës me propozimin e Macron për ndryshime në procesin e pranimit ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved