ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/12/2019 01:10

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019
Top Channel | 15-Nov-2019 19:34
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019

Alarmante, sivjet humbën jetën 97 qytetarë në aksidentet e trafikut rrugor
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...
Top Channel | 15-Nov-2019 15:11
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku ...
Telegrafi | 15-Nov-2019 19:43
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku ...

2523 qytetarë të Kosovës të vdekur në aksidente që nga paslufta
Që nga paslufta kanë vdekur 2523 persona nga aksidentet në trafik dhe ky numër konsiderohet alarmant, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me fatalitet është 122.
Top Channel | 15-Nov-2019 11:46
Që nga paslufta kanë vdekur 2523 persona nga aksidentet në trafik dhe ky numër konsiderohet alarmant, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me fatalitet është 122.

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku kolegji ...
Klan Kosova | 15-Nov-2019 21:26
qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku kolegji ...

?Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...
TetovaSot | 15-Nov-2019 20:53
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku ...
Gazeta Observer | 15-Nov-2019 20:29
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku ...

97 qirinj janë ndezur në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në......
Zeri | 15-Nov-2019 19:58
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në......

?Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...
Gazeta Express | 15-Nov-2019 19:34
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...

?Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku kolegji Tempulli ka organizuar marsh nga ky institucion deri te Teatri Kombëtar, ku edhe është bërë ndezja e ...
Lajminet | 15-Nov-2019 19:20
Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Ku kolegji Tempulli ka organizuar marsh nga ky institucion deri te Teatri Kombëtar, ku edhe është bërë ndezja e ...

?Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton "Jeta nuk është pjesë e një automjeti", është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...
Koha.net | 15-Nov-2019 19:19
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton "Jeta nuk është pjesë e një automjeti", është shënuar Dita Ndërkombëtare e Viktimave në Trafik. Ku ...

Në 20 vjetët e fundit, 2500 kosovarë vdiqën në aksidente trafiku
Qarkullimi i shpejtë i veturave dhe mospërshtatja e shpejtësisë në rrugë, ka bërë që më shumë se 2 mijë e 500 persona të humbin jetën në aksidente trafiku, që nga paslufta. Në përfundim të aktiviteteve për Ditën ...
Koha.net | 15-Nov-2019 19:19
Qarkullimi i shpejtë i veturave dhe mospërshtatja e shpejtësisë në rrugë, ka bërë që më shumë se 2 mijë e 500 persona të humbin jetën në aksidente trafiku, që nga paslufta. Në përfundim të aktiviteteve për Ditën ...

?Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019.
Kosova Press | 15-Nov-2019 19:09
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019.

Nga paslufta në aksidente në Kosovë kanë vdekur 2513 persona, 97 vetëm sivjetë
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...
PortaliOnline | 15-Nov-2019 14:46
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit shënon Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor
Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës, të premten kanë shënuar Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor. Si një nga ...
Arbresh | 15-Nov-2019 14:41
Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës, të premten kanë shënuar Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor. Si një nga ...

Ky është numri i personave që humbën jetë në aksidente që nga paslufta në Kosovë
Si pasojë e aksidenteve në trafik, që nga mbarimi i luftës (1999-2019), në Kosovë kanë humbur jetën 2523 persona. Këto të dhëna janë publikuar nga Policia e Kosovës në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Përkujtimit ...
AlbInfo | 15-Nov-2019 14:26
Si pasojë e aksidenteve në trafik, që nga mbarimi i luftës (1999-2019), në Kosovë kanë humbur jetën 2523 persona. Këto të dhëna janë publikuar nga Policia e Kosovës në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Përkujtimit ...

Ministria e Infrastrukturës shënon Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor
Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës, të premten kanë shënuar Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor. Si një nga ...
Gazeta Express | 15-Nov-2019 14:21
Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës, të premten kanë shënuar Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor. Si një nga ...

Alarmante, sivjet humbën jetën 97 qytetarë në aksidentet
Kjo u bë e ditur nga Policia e Kosovës në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Përkujtimit të Viktimave në Trafikun Rrugor, në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit, gjegjësisht Këshillin e ...
Lajminet | 15-Nov-2019 12:36
Kjo u bë e ditur nga Policia e Kosovës në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Përkujtimit të Viktimave në Trafikun Rrugor, në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit, gjegjësisht Këshillin e ...

Alarmante, sivjet humbën jetën 97 qytetarë në aksidentet e trafikut rrugor
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...
Indeks Online | 15-Nov-2019 12:30
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...

Alarmante, sivjet humbën jetën 97 qytetarë në aksidentet e trafikut rrugor
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...
Kosova Press | 15-Nov-2019 12:30
Vetëm brenda këtij viti kanë vdekur 97 persona gjatë aksidenteve në trafikun rrugor, ndërsa që nga paslufta kanë humbur jetën mbi 2500 persona nga aksidentet në trafik, ndërsa mesatarisht në vit numri i aksidenteve me ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved