ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 02:31

Gent Cakaj lobon për Kosovën, kërkon anëtarësimin e saj në Këshillin e Evropës

Gent Cakaj lobon për Kosovën, kërkon anëtarësimin e saj në Këshillin e Evropës
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një reagimi në rrjetin social “Facebook” ministri ...
BalkanWeb | 14-Nov-2019 09:18
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një reagimi në rrjetin social “Facebook” ministri ...

Cakaj: Anëtarësimi i Kosovës në KE vlerë e shtuar
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Cakaj përmes një postimi në Facebook, shprehet se ...
VizionPlus | 14-Nov-2019 08:20
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Cakaj përmes një postimi në Facebook, shprehet se ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Alsat-M | 14-Nov-2019 09:38
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Ai me rastin e shënimit të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës në një ...
Aktuale.MK | 14-Nov-2019 09:04
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Ai me rastin e shënimit të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës në një ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Albportali | 14-Nov-2019 08:51
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një reagimi në rrjetin social Facebook ministri ...
Ina-Online | 14-Nov-2019 08:51
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një reagimi në rrjetin social Facebook ministri ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Ai me rastin e shënimit të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës në një ...
Klan Kosova | 14-Nov-2019 08:33
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Ai me rastin e shënimit të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës në një ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës.
Top Channel | 14-Nov-2019 08:06
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës.

Cakaj: Anëtarësimi i Kosovës, vlerë e shtuar për vetë Këshillin e Evropës
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Teksa mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të ...
Lexo | 14-Nov-2019 08:28
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Teksa mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të ...

Cakaj: Anëtarësimi i Kosovës në KE vlerë e shtuar
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Cakaj përmes një postimi në Facebook, shprehet se ...
Medial | 14-Nov-2019 08:27
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Cakaj përmes një postimi në Facebook, shprehet se ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Medial | 14-Nov-2019 08:27
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj: Shqipëria nuk është vetëm përqafuese e vlerave të KE por edhe kontribuese përmbajtësore e tij
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...
Shenja | 14-Nov-2019 08:23
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
EkonomiaOnline | 14-Nov-2019 08:19
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Arbresh | 14-Nov-2019 08:19
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj në 70 vjetorin e themelimit të Këshillit të Evropës, kërkon anëtarësimin e Kosovës në KE
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...
RTSH | 14-Nov-2019 08:16
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Koha.net | 14-Nov-2019 08:16
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...
Gazeta Observer | 14-Nov-2019 08:16
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një postimi në rrjetin ...

Cakaj: Shqipëria nuk është vetëm përqafuese e vlerave të KE por edhe kontribuese përmbajtësore e tij
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...
Medial | 14-Nov-2019 08:16
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Mministri Cakaj shprehet nëpërmjet rrjetit social ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook Cakaj shprehet se Shqipëria nuk është vetëm një përqafuese e vlerave të Këshillit të Evropës, por edhe një kontribuuese përmbajtjesore e tij. “Veçanërisht gjatë kryesisë ...
Lajminet | 14-Nov-2019 08:12
Nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook Cakaj shprehet se Shqipëria nuk është vetëm një përqafuese e vlerave të Këshillit të Evropës, por edhe një kontribuuese përmbajtjesore e tij. “Veçanërisht gjatë kryesisë ...

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Teksa mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të ...
Gazeta Dita | 14-Nov-2019 08:11
Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka kërkuar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Teksa mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved