ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2020 02:15

Gjuriç: Mitrovica, themel i mbrojtjes së identitetit të popullit serb

Gjuriç: Mitrovica, themel i mbrojtjes së identitetit të popullit serb
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç deklaroi se Mitrovica është një nga themelet e mbrojtjes së identitetit të popullit serb. Deklarata në fjalë u bë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër ...
BalkanWeb | 08-Nov-2019 14:54
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç deklaroi se Mitrovica është një nga themelet e mbrojtjes së identitetit të popullit serb. Deklarata në fjalë u bë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër ...

?Gjuriç në Kosovë: Mitrovica një nga themelet e mbrojtjes së identitetit të popullit serb
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç, ka marrë pjesë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër rrugët e veriut të Mitrovicës për festën e Shën Mitri (Mitrovdan) ndërsa ka përçuar mesazhe ...
Top Channel | 08-Nov-2019 14:15
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç, ka marrë pjesë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër rrugët e veriut të Mitrovicës për festën e Shën Mitri (Mitrovdan) ndërsa ka përçuar mesazhe ...

Jevtiq: Albin Kurti e ka obligim ligjor të flas me Listën Serbe
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë se brenda këtij subjekti nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. ”Kjo ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 18:57
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë se brenda këtij subjekti nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. ”Kjo ...

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 20:55
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 20:26
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Nënkryetari i Listes Serbe, Dalibor Jevtiq thotë që Albin Kurti e ka obligim të flas me ta
Nënkryetari i Listes Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë që brenda partisë nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në qverinë që pritet të drejtohet nga Albin Kurti “Kjo nuk është diçka që mund ta themi ...
InFokusi | 08-Nov-2019 20:26
Nënkryetari i Listes Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë që brenda partisë nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në qverinë që pritet të drejtohet nga Albin Kurti “Kjo nuk është diçka që mund ta themi ...

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Albportali | 08-Nov-2019 19:49
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione
“Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë dhe duhet të pranohemi në mënyrë të barabartë. Nuk do të jemi ata që do të imponohemi dhe do të iniciojmë takime”, ka thënë Jevtiq. “Dyert tona janë të hapura ...
Lajminet | 08-Nov-2019 19:39
“Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë dhe duhet të pranohemi në mënyrë të barabartë. Nuk do të jemi ata që do të imponohemi dhe do të iniciojmë takime”, ka thënë Jevtiq. “Dyert tona janë të hapura ...

Jevtiç: Duam të jemi pjesë e institucioneve
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiç ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës.
Kosova Press | 08-Nov-2019 19:38
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiç ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës.

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 19:18
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Gjuriç: Mitrovica themel per mbrojtjen e identitetit serb
Drejtori i të së ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç tha të premten se Mitrovica është një nga themelet në të cilat fillon jo vetëm populli serb në Kosovë, por edhe mbrojtja e identitetit serb. Gjuriç ...
ABCNews | 08-Nov-2019 14:59
Drejtori i të së ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriç tha të premten se Mitrovica është një nga themelet në të cilat fillon jo vetëm populli serb në Kosovë, por edhe mbrojtja e identitetit serb. Gjuriç ...

Jevtiq: Dyert tona janë të hapura për ata që i kanë fituar zgjedhjet – duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Arbresh | 08-Nov-2019 19:18
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Nënkryetari i Listës Serbe: Duam të jemi në institucione të Kosovës
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 19:18
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Jevtiq: Dyert tona janë të hapura për ata që i kanë fituar zgjedhjet – duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Medial | 08-Nov-2019 19:12
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Gjuriq në Kosovë: Mitrovica, një nga themelet e mbrojtjes së identitetit të popullit serb
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriq, ka marrë pjesë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër rrugët e veriut të Mitrovicës për festën e Shën Mitri (Mitrovdan) ndërsa ka përçuar mesazhe ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 14:15
Drejtori i të ashtuquajturës Zyra serbe për Kosovën, Marko Gjuriq, ka marrë pjesë sot në lutjen që është zhvilluar nëpër rrugët e veriut të Mitrovicës për festën e Shën Mitri (Mitrovdan) ndërsa ka përçuar mesazhe ...

Jevtiq: Kurti e ka obligim ligjor të flas me ne për formimin e Qeverisë
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë se brenda këtij subjekti nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. “Kjo ...
Zeri | 08-Nov-2019 18:57
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë se brenda këtij subjekti nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. “Kjo ...

Jevtiq: Dyert tona janë të hapura për ata që i kanë fituar zgjedhjet – duam të jemi në institucione
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 18:57
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se nuk ka kurrfarë problemi të takohen me këdo qoftë sa i përket krijimit të Qeverisë së re të Kosovës. “Ne duam të respektohet vullneti zgjedhor i qytetarëve serbë ...

Jevtiq: Numërimi i votave nga Serbia dukej sikur “Çernobil”, nëse ka pasur shkelje pse janë pranuar?
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se presin një përgjigje zyrtare lidhur me procesin e numërimit të votave nga Serbia që është bërë me rroba speciale. “Isha në Uashington dhe pamja nga Kosova me ato ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 18:49
Nënkryetari i Listës Serbe, Dalibor Jevtiq, ka thënë se presin një përgjigje zyrtare lidhur me procesin e numërimit të votave nga Serbia që është bërë me rroba speciale. “Isha në Uashington dhe pamja nga Kosova me ato ...

Dalibor Jevtiq: Albin Kurti e ka obligim ligjor të flas me Listën Serbe
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. ”Kjo nuk është diçka që mund ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 18:43
Nënkryetari i Listës Serbe Dalibor Jevtiq, ka thënë nuk e kanë diskutuar ende çështjen e pjesëmarrjes së tyre në Qeverinë e cila pritet të drejtohet nga Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti. ”Kjo nuk është diçka që mund ...

MPJ reagon për deklaratën e Gjuriqit: Është në kundërshtim me qëllimin për të cilin iu dha leja
Jetlir Zyberaj, këshilltar i Behgjet Pacollit, ministrit të Punëve të Jashtme në detyrë, ka theksuar se deklaratat e tij janë në kundërshtim me qëllimin për të cilin i është dhënë leja e vizitës. “Deklaratat e tilla që ...
Lajminet | 08-Nov-2019 18:04
Jetlir Zyberaj, këshilltar i Behgjet Pacollit, ministrit të Punëve të Jashtme në detyrë, ka theksuar se deklaratat e tij janë në kundërshtim me qëllimin për të cilin i është dhënë leja e vizitës. “Deklaratat e tilla që ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved