ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 13/11/2019 13:22

KLGJ përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë, Theodhori Sollakun

KLGJ përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë, Theodhori Sollakun
Ish-prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...
GazetaTema | 23-Oct-2019 09:13
Ish-prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...

Gjykata e Lartë, Theodhori Sollaku skualifikohet nga gara
Ish-Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor.
Top Channel | 23-Oct-2019 08:52
Ish-Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Përjashtohet nga gara për Gjykatën e Lartë Theodhori Sollaku
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...
Lapsi | 23-Oct-2019 10:00
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...

KLGJ përjashton Theodhori Sollakun nga gara për Gjykatën e Lartë
mapo.al Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën si kandidat për në Gjykatën e Lartë. Ai është skualifikuar me vendim të Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sipas procedurës, kandidati ka të drejtën e ankimit në Gjykatën ...
Mapo | 23-Oct-2019 08:35
mapo.al Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën si kandidat për në Gjykatën e Lartë. Ai është skualifikuar me vendim të Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sipas procedurës, kandidati ka të drejtën e ankimit në Gjykatën ...

Gara për në Gjykatën e Lartë, skualifikohet ish-prokurori i Përgjithshëm
Ish-prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...
Lexo | 23-Oct-2019 10:01
Ish-prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...

Theodhor Sollaku skualifikohet nga gara për Gjykatën e Lartë
Tiranë, 23 tetor 2019 – Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur skualifikimin e Theodhor Sollakut si kandidat për Gjykatën e Lartë. Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, brenda 5 ditëve nga ...
Illyriapress | 23-Oct-2019 09:41
Tiranë, 23 tetor 2019 – Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur skualifikimin e Theodhor Sollakut si kandidat për Gjykatën e Lartë. Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, brenda 5 ditëve nga ...

KLGJ perjashton nga gara per Gjykaten e Larte Theodhori Sollakun
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...
Lajmi i Fundit | 23-Oct-2019 09:33
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...

Vendimi i KLGJ-së, përjashtohet nga gara për Gjykatën e Lartë Theodhori Sollakun
TIRANE Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i ...
BalkanWeb | 23-Oct-2019 08:24
TIRANE Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i ...

Gjykata e Lartë, Theodhori Sollaku skualifikohet nga gara
Ish-Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku, është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...
Klan Kosova | 23-Oct-2019 09:25
Ish-Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Theodhori Sollaku, është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë. Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Lartë Gjyqësor. “Në vijim të mbledhjes, Këshilli pasi ...

KLGJ përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë Theodhori Sollakun
Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën për t’u bërë anëtar i Gjykatës së Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga Këshilli i Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...
Medial | 23-Oct-2019 09:17
Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën për t’u bërë anëtar i Gjykatës së Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga Këshilli i Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...

KLGJ përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë Theodhori Sollakun
Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën për t’u bërë anëtar i Gjykatës së Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga Këshilli i Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...
RTSH | 23-Oct-2019 09:13
Theodhori Sollaku nuk do të vijojë më garën për t’u bërë anëtar i Gjykatës së Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga Këshilli i Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...

Theodhori Sollaku përjashtohet nga gara për Gjykatën e Lartë
Këshilli i Lartë i Drejtësisë ka vendosur që Theodhor Sollaku nuk do të vijojë më garën për kandidat për në Gjykatën e Lartë Sipas këtij vendimi Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, ...
VizionPlus | 23-Oct-2019 08:24
Këshilli i Lartë i Drejtësisë ka vendosur që Theodhor Sollaku nuk do të vijojë më garën për kandidat për në Gjykatën e Lartë Sipas këtij vendimi Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, ...

KLGJ përjashton Theodhori Sollakun nga gara për Gjykatën e Lartë
Theodhori Sollaku nuk do te vijoje me garen si kandidat për në Gjykatën e Lartë. Ai eshte skualifikuar nje dite me pare me vendim te Këshillit te Lartë Gjyqesor. “Këshilli pasi dëgjoi relatorin për verifikimin e ...
Gazeta Express | 23-Oct-2019 09:13
Theodhori Sollaku nuk do te vijoje me garen si kandidat për në Gjykatën e Lartë. Ai eshte skualifikuar nje dite me pare me vendim te Këshillit te Lartë Gjyqesor. “Këshilli pasi dëgjoi relatorin për verifikimin e ...

KLGJ përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë, ish-kryeprokurorin Sollaku
Këshilli i Lartë Gjyqësor, ka marrë vendimin për të përjashtuar nga gara për kandidat të Gjykatës së Lartë, ish-kryeprokurorin Theodhori Sollaku. Ai u shkarkua në vitin 2007 nga posti i Prokurorit të Përgjithshëm, ...
Dritare | 23-Oct-2019 09:09
Këshilli i Lartë Gjyqësor, ka marrë vendimin për të përjashtuar nga gara për kandidat të Gjykatës së Lartë, ish-kryeprokurorin Theodhori Sollaku. Ai u shkarkua në vitin 2007 nga posti i Prokurorit të Përgjithshëm, ...

Këshilli i Lartë Gjyqësor 'fundos' Theodhori Sollakun, zbardhet shkaku se pse u përjashtua nga gara ?
Postuar: 23/10/2019 - 08:42 Nga 22 kandidatë KLGJ konfirmoi 8, duke lënë jashtë edhe Theodhori Sollakun i cili nuk do të vazhdojë garën për në Gjykatën e Lartë. Mësohet se ky vendim për skualifikim është marrë ditën e ...
Sot.Al | 23-Oct-2019 08:44
Postuar: 23/10/2019 - 08:42 Nga 22 kandidatë KLGJ konfirmoi 8, duke lënë jashtë edhe Theodhori Sollakun i cili nuk do të vazhdojë garën për në Gjykatën e Lartë. Mësohet se ky vendim për skualifikim është marrë ditën e ...

Etiopi, 96 mijë foshnje vdesin çdo vit për shkak të higjienës
mapo.al Në Etiopi çdo vit humbin jetën 96 mijë foshnje për shkak të mungesës së kushteve shëndetësore. Raporti i qeverisë së Etiopisë dhe UNICEF-it mbi statusin e grave dhe fëmijëve në Etiopi në fusha të ndryshme, të ...
Mapo | 22-Oct-2019 08:38
mapo.al Në Etiopi çdo vit humbin jetën 96 mijë foshnje për shkak të mungesës së kushteve shëndetësore. Raporti i qeverisë së Etiopisë dhe UNICEF-it mbi statusin e grave dhe fëmijëve në Etiopi në fusha të ndryshme, të ...

Etiopi, 96 mijë foshnje vdesin për çdo vit për shkak të higjienës
Në Etiopi çdo vit humbin jetën 96 mijë foshnje për shkak të mungesës së kushteve shëndetësore. Raporti i qeverisë së Etiopisë dhe UNICEF-it mbi statusin e grave dhe fëmijëve në Etiopi në fusha të ndryshme, të tilla si ...
BalkanWeb | 22-Oct-2019 03:39
Në Etiopi çdo vit humbin jetën 96 mijë foshnje për shkak të mungesës së kushteve shëndetësore. Raporti i qeverisë së Etiopisë dhe UNICEF-it mbi statusin e grave dhe fëmijëve në Etiopi në fusha të ndryshme, të tilla si ...

Theodhori Sollaku përjashtohet nga gara për Gjykatën e Lartë
Këshilli i Lartë i Drejtësisë ka vendosur që Theodhor Sollaku nuk do të vijojë më garën për kandidat për në Gjykatën e Lartë Sipas këtij vendimi Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, ...
Medial | 23-Oct-2019 08:31
Këshilli i Lartë i Drejtësisë ka vendosur që Theodhor Sollaku nuk do të vijojë më garën për kandidat për në Gjykatën e Lartë Sipas këtij vendimi Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, ...

KLGJ me dorë të hekurt, përjashton nga gara për Gjykatën e Lartë Theodhori Sollakun
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...
Medial | 23-Oct-2019 08:27
Ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku nuk do të kandidojë për Gjykatën e Lartë. Ky vendim është marrë një ditë më parë nga ana e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Sollaku u shkarkua në vitin 2007 nga Prokuror i Përgjithshëm, ...

Skualifikohet nga gara për Gjykatën e Lartë ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku
Është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë, ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku. Lajmi është konfirmuar nga Këshilli i Lartë Gjyqësor, vendim i marrë pas mbledhjes së djeshme. Sipas njoftimit nga KLGJ, këshilli ...
Politiko | 23-Oct-2019 08:19
Është skualifikuar nga gara për në Gjykatën e Lartë, ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku. Lajmi është konfirmuar nga Këshilli i Lartë Gjyqësor, vendim i marrë pas mbledhjes së djeshme. Sipas njoftimit nga KLGJ, këshilli ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved