ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/11/2019 19:44

Rinumërohen 430 vendvotime në Kosovë, mbeten edhe 100

Rinumërohen 430 vendvotime në Kosovë, mbeten edhe 100
Deri në orën 16 të ditës së martë janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen.
Top Channel | 22-Oct-2019 16:27
Deri në orën 16 të ditës së martë janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen.

“U vlerësuan nga vëzhguesit ndërkombëtar si demokratike”, DW: Pse po vonohet shpallja e rezultatit të zgjedhjeve në Kosovë?
Në Kosovë pas zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit 530 qendra votimi iu nënshtruan procesit të rinumërimit të votave për shkak të manipulimeve të llojeve të ndryshme. Rezultate përfundimtare ende nuk ka. Zgjedhjet në ...
BalkanWeb | 22-Oct-2019 09:47
Në Kosovë pas zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit 530 qendra votimi iu nënshtruan procesit të rinumërimit të votave për shkak të manipulimeve të llojeve të ndryshme. Rezultate përfundimtare ende nuk ka. Zgjedhjet në ...

Drejt fundit, rinumërohen 469 vendvotime
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...
Gazeta Observer | 23-Oct-2019 08:35
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...

Drejt fundit, rinumërohen 469 vendvotime
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...
Gazeta Express | 23-Oct-2019 08:27
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...

Rinumërohen 469 vendvotime
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...
Zeri | 23-Oct-2019 08:23
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...

Rinumërohen 469 vendvotime
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...
InFokusi | 23-Oct-2019 08:19
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara ...

Rinumërohen 469 vendvotime
Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara për rinumërim. Pra, kanë mbetur edhe 61 vendvotime për ...
Lajminet | 23-Oct-2019 08:11
Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm 61 vendvotime për rinumërim. “Janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara për rinumërim. Pra, kanë mbetur edhe 61 vendvotime për ...

Sot përfundon një proces i rëndësishëm i zgjedhjeve, KQZ jep detaje!
Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka konfirmuar numrin e rinumërimit të vendvotimeve. Sipas tij, deri më tani janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara për ...
Indeks Online | 23-Oct-2019 08:11
Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka konfirmuar numrin e rinumërimit të vendvotimeve. Sipas tij, deri më tani janë rinumëruar 469 vendvotime apo rreth 87% e 530 vendvotimeve të parapara për ...

Gjatë rinumërimit KQZ-ja po analizon fletëvotimet e pavlefshme
Në bazë të të dhënave preliminare, më shumë se 40 mijë fletëvotime janë konsideruar të pavlefshme në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi i tha Ekonomia Online se statistikat përfundimtare të ...
EkonomiaOnline | 23-Oct-2019 08:11
Në bazë të të dhënave preliminare, më shumë se 40 mijë fletëvotime janë konsideruar të pavlefshme në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi i tha Ekonomia Online se statistikat përfundimtare të ...

Kërkohet përgjegjësi për gabimet në formularët e KQZ-së që çuan në rinumërim
Mungesa e rubrikës për vendosjen e rezultateve të Partisë Liberale Egjiptiane, është një nga arsyet e rinumërimit të më shumë se 800 vendvotimeve. Nga 844 kuti, në 453 prej tyre Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka ...
InFokusi | 22-Oct-2019 19:45
Mungesa e rubrikës për vendosjen e rezultateve të Partisë Liberale Egjiptiane, është një nga arsyet e rinumërimit të më shumë se 800 vendvotimeve. Nga 844 kuti, në 453 prej tyre Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka ...

Kërkohet përgjegjësi për gabimet në formularët e KQZ-së që çuan në rinumërim
Mungesa e rubrikës për vendosjen e rezultateve të Partisë Liberale Egjiptiane, është një nga arsyet e rinumërimit të më shumë se 800 vendvotimeve. Nga 844 kuti, në 453 prej tyre Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka ...
EkonomiaOnline | 22-Oct-2019 19:15
Mungesa e rubrikës për vendosjen e rezultateve të Partisë Liberale Egjiptiane, është një nga arsyet e rinumërimit të më shumë se 800 vendvotimeve. Nga 844 kuti, në 453 prej tyre Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka ...

?Nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të tjera
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...
Gazeta Monitor | 22-Oct-2019 18:58
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...

Tallet Gjuriq: KQZ në rrugë që të bëhet kampion botëror në zgjatjen e numërimit të votave
Komisioni Qendror Zgjedhor i Kosovës është në rrugë të bëhet kampion botëror në zgjatjen e numërimit, ka deklaruar Marko Gjuriq, nga Beogradi. Ai ka thënë se këtu nuk bëhet fjalë vetëm për numërim të votave, por edhe e ...
PortaliOnline | 22-Oct-2019 18:54
Komisioni Qendror Zgjedhor i Kosovës është në rrugë të bëhet kampion botëror në zgjatjen e numërimit, ka deklaruar Marko Gjuriq, nga Beogradi. Ai ka thënë se këtu nuk bëhet fjalë vetëm për numërim të votave, por edhe e ...

Pritet rinumërim edhe për disa vendvotime
Deri në orën 16:00 të ditës së martë, janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen. Mirëpo këtu nuk përjashtohet mundësia që në rinumërim të shkojnë edhe ...
Indeks Online | 22-Oct-2019 18:47
Deri në orën 16:00 të ditës së martë, janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen. Mirëpo këtu nuk përjashtohet mundësia që në rinumërim të shkojnë edhe ...

Afër 30 mijë vota me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara pa u numëruar
Komisioni Qendror Zgjedhor nëpërmjet një njoftimi ka treguar se cili është numri i votave me kusht dhe i atyre të personave me nevoja të veçanta. Sipas njoftimit të KQZ-së, numri i votave me kusht në nivel të vendit ...
Gazeta Observer | 22-Oct-2019 18:43
Komisioni Qendror Zgjedhor nëpërmjet një njoftimi ka treguar se cili është numri i votave me kusht dhe i atyre të personave me nevoja të veçanta. Sipas njoftimit të KQZ-së, numri i votave me kusht në nivel të vendit ...

U rinumëruan mbi 80 përqind e vendvotimeve
Deri në orën 16:00 të ditës së martë janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen. Këtë e ka bërë të ditur për klankosova.tv , Valmir Elezi , zëdhënës i ...
Portalb | 22-Oct-2019 18:31
Deri në orën 16:00 të ditës së martë janë rinumëruar 430 vendvotime apo 81.29% e 530 vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja që të rinumërohen. Këtë e ka bërë të ditur për klankosova.tv , Valmir Elezi , zëdhënës i ...

?Nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të tjera
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...
InFokusi | 22-Oct-2019 18:13
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...

Nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të tjera
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja. ...
Zeri | 22-Oct-2019 18:02
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja. ...

?Nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të tjera
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...
Gazeta Express | 22-Oct-2019 17:52
Procesi i rinumërimit të votave po shkon drejt fundit. Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor, tash kanë mbetur vetëm edhe 100 vendvotime pa u rinumëruar. Mirëpo, nuk përjashtohet mundësia që të ketë rinumërime të reja ...

Edhe 122 vendvotime pa u rinumëruar
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar procesi i rinumërimit të 529 vendvotimeve, ku deri më tani janë rinumëruar 408 vendvotime, apo 77 për qind. Ndonëse nga zyrtarë të QNR-së është thënë se procesi ...
AlbInfo | 22-Oct-2019 17:37
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar procesi i rinumërimit të 529 vendvotimeve, ku deri më tani janë rinumëruar 408 vendvotime, apo 77 për qind. Ndonëse nga zyrtarë të QNR-së është thënë se procesi ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved