ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/11/2019 21:01

Nisin lëvizjet në Kosovë! Ambasadat e huaja: Të konfiskohen pasuritë e paligjshme për zyrtarët shtetërorë

Nisin lëvizjet në Kosovë! Ambasadat e huaja: Të konfiskohen pasuritë e paligjshme për zyrtarët shtetërorë
Me moton “Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave”, sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Derisa është kërkuar ndëshkimi i autorëve të krimit, nga ambasadat e huaja në Kosovë është ...
BalkanWeb | 21-Oct-2019 14:56
Me moton “Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave”, sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Derisa është kërkuar ndëshkimi i autorëve të krimit, nga ambasadat e huaja në Kosovë është ...

Ambasadat e huaja kërkojnë konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve shtetërorë
Me moton "Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave", sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit.
Top Channel | 21-Oct-2019 14:23
Me moton "Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave", sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit.

Sot dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN WOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Telegrafi | 22-Oct-2019 07:29
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN WOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Banorët e Kamenicës protestojnë para MAShT-it, kërkojnë të mos mbyllen shkollat
Banorët e Busavatës së Kamenicës, kanë protestuar sot para Ministrisë së Arsimit ,Shkencës dhe Teknologjisë, kundër reformës së nisur nga kryetari i kësaj komune, Qendron Kastrati për mbylljen e disa shkollave në këtë ...
Top Channel | 21-Oct-2019 13:00
Banorët e Busavatës së Kamenicës, kanë protestuar sot para Ministrisë së Arsimit ,Shkencës dhe Teknologjisë, kundër reformës së nisur nga kryetari i kësaj komune, Qendron Kastrati për mbylljen e disa shkollave në këtë ...

Ambasada Zvicrane kërkon konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...
Arbresh | 22-Oct-2019 08:28
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...

Zvicra kërkon konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve Kosovarë
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...
Gazeta Observer | 22-Oct-2019 08:28
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...

Zvicra kërkon konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve Kosovarë
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...
Gazeta Express | 22-Oct-2019 08:17
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...

Zvicra kërkon konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...
InFokusi | 22-Oct-2019 08:14
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe ...

Dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Medial | 22-Oct-2019 08:04
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Zvicra kërkon konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë......
Zeri | 22-Oct-2019 08:04
Në kuadër të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Katarina Stoker, nga Ambasada Zvicerane në Kosovë, ka kërkuar që organet e drejtësisë ta konfiskojnë pasurinë e paligjshme të zyrtarëve të lartë......

Dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Klan Kosova | 22-Oct-2019 07:49
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Sot dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN WOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Gazeta Express | 22-Oct-2019 07:32
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN WOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Sot dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Arbresh | 22-Oct-2019 07:25
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Sot dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...
Indeks Online | 22-Oct-2019 07:19
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Në ditën e dytë do të ...

Sot dita e dytë e Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit.
Kosova Press | 22-Oct-2019 07:15
Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë dhe UN ËOMEN-it, sot do të vazhdojë Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit.

MASHT pa përgjigje për Kamenicën (VIDEO)
Disa fëmijë nga Komuna e Kamenicës ishin protagonistë të një proteste para Ministrisë së Arsimit. Kjo pasi ata i morën me vete prindërit e tyre, për të kundërshtuar reformat arsimore të kryetarit Qëndron Kastrati. ...
Medial | 21-Oct-2019 21:19
Disa fëmijë nga Komuna e Kamenicës ishin protagonistë të një proteste para Ministrisë së Arsimit. Kjo pasi ata i morën me vete prindërit e tyre, për të kundërshtuar reformat arsimore të kryetarit Qëndron Kastrati. ...

MASHT pa përgjigje për Kamenicën (VIDEO)
Disa fëmijë nga Komuna e Kamenicës ishin protagonistë të një proteste para Ministrisë së Arsimit. Kjo pasi ata i morën me vete prindërit e tyre, për të kundërshtuar reformat arsimore të kryetarit Qëndron Kastrati. ...
Klan Kosova | 21-Oct-2019 21:12
Disa fëmijë nga Komuna e Kamenicës ishin protagonistë të një proteste para Ministrisë së Arsimit. Kjo pasi ata i morën me vete prindërit e tyre, për të kundërshtuar reformat arsimore të kryetarit Qëndron Kastrati. ...

Ambasadat e huaja kërkojnë konfiskimin e pasurisë së paligjshme të zyrtarëve shtetëror
Me moton “Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave”, sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Derisa është kërkuar ndëshkimi i autorëve të krimit, nga ambasadat e huaja në Kosovë është ...
Telegrafi | 21-Oct-2019 13:43
Me moton “Drejtësia rikthen dinjitetin e viktimave”, sot është shënuar 10 vjetori i Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit. Derisa është kërkuar ndëshkimi i autorëve të krimit, nga ambasadat e huaja në Kosovë është ...

Shënohet Java e të Drejtave të Viktimave (VIDEO)
Në Prishtinë u organizua konferencë për viktimat e dhunës familjare. Shefi i prokurorëve u bëri thirrje kolegëve të tij që tu dalin në mbrojtje atyre, njofton Klan Kosova. Ndërkaq, mbështetje konkrete ofruan Shtetet e ...
Klan Kosova | 21-Oct-2019 20:11
Në Prishtinë u organizua konferencë për viktimat e dhunës familjare. Shefi i prokurorëve u bëri thirrje kolegëve të tij që tu dalin në mbrojtje atyre, njofton Klan Kosova. Ndërkaq, mbështetje konkrete ofruan Shtetet e ...

Kosovë, kërkohet drejtësi dhe trajtim më i mirë për viktimat e krimit
Në Kosovë përfaqësues të institucioneve vendase e ndërkombëtare kanë bërë thirrje sot për drejtësi dhe trajtim më të mirë për viktimat e krimit. Thirrjet ishin pjesë e konferencës ndërkombëtare“drejtësia rikthen ...
Zeri Amerikes | 21-Oct-2019 20:11
Në Kosovë përfaqësues të institucioneve vendase e ndërkombëtare kanë bërë thirrje sot për drejtësi dhe trajtim më të mirë për viktimat e krimit. Thirrjet ishin pjesë e konferencës ndërkombëtare“drejtësia rikthen ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved