ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2020 13:40

Votojmë për të ardhmen tonë – slogani i KQZ-së për zgjedhje

Votojmë për të ardhmen tonë – slogani i KQZ-së për zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Për këto zgjedhje të parakohshme që pritet të mbahen me 6 tetor të këtij viti, do të përdoret slogani “Votojmë për të ardhmen ...
Medial | 20-Sep-2019 16:33
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Për këto zgjedhje të parakohshme që pritet të mbahen me 6 tetor të këtij viti, do të përdoret slogani “Votojmë për të ardhmen ...

Votojmë për të ardhmen tonë – slogani i KQZ-së për zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Për këto zgjedhje të parakohshme që pritet të mbahen me 6 tetor të këtij viti, do të përdoret slogani “Votojmë për të ardhmen ...
Klan Kosova | 20-Sep-2019 16:25
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Për këto zgjedhje të parakohshme që pritet të mbahen me 6 tetor të këtij viti, do të përdoret slogani “Votojmë për të ardhmen ...

KQZ mohon se ka shkelur ligjin duke publikuar të dhënët personale të votuesve në diasporë
Përmes postës edhe në këto zgjedhje qindra qytetarë të Kosovës që jetojnë në diasporë do të mund të japin votën për partitë apo koalicionet që garojnë këtë vit në zgjedhje të jashtëzakonshme të 6 tetorit. Së fundmi ...
Arbresh | 20-Sep-2019 16:15
Përmes postës edhe në këto zgjedhje qindra qytetarë të Kosovës që jetojnë në diasporë do të mund të japin votën për partitë apo koalicionet që garojnë këtë vit në zgjedhje të jashtëzakonshme të 6 tetorit. Së fundmi ...

KQZ-ja mohon se ka shkelur ligjin duke publikuar të dhënat personale të votuesve në diasporë
Përmes postës edhe në këto zgjedhje qindra qytetarë të Kosovës që jetojnë në diasporë do të mundë të japin votën për partitë apo koalicionet që garojnë këtë vit në zgjedhje të jashtëzakonshme të 6 tetorit. Së fundmi ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 16:11
Përmes postës edhe në këto zgjedhje qindra qytetarë të Kosovës që jetojnë në diasporë do të mundë të japin votën për partitë apo koalicionet që garojnë këtë vit në zgjedhje të jashtëzakonshme të 6 tetorit. Së fundmi ...

Sllogani i zgjedhjeve " Votojmë për të ardhmen tonë”
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sllogani i këtyre zgjedhjeve të jashtëzakonshme do të jetë " Votojmë për të ardhmen tonë".
Kosova Press | 20-Sep-2019 16:05
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sllogani i këtyre zgjedhjeve të jashtëzakonshme do të jetë " Votojmë për të ardhmen tonë".

Ky është slogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 15:57
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...

“Votojmë për të ardhmen tonë!”, slogani zyrtar për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...
Medial | 20-Sep-2019 15:51
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së.
Gazeta Observer | 20-Sep-2019 15:48
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së.

“Votojmë për të ardhmen tonë!”, slogani zyrtar për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...
Arbresh | 20-Sep-2019 15:48
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për sloganin zyrtar të zgjedhjeve të parakohshme që mbahen më 6 tetor në Kosovë. “Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ. Kjo u bë e ditur sot në ...

“Votojmë për të ardhmen tonë!”, slogani zyrtar për zgjedhjet e 6 tetorit
“Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ, shkruan . Kjo u bë e ditur sot në mbledhjen e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve. Ndërkaq, më herët gjatë ditës KQZ bëri të ditur se votimi përmes postës ...
Lajminet | 20-Sep-2019 15:44
“Votojmë për të ardhmen tonë!”, është slogani që u zgjodh nga KQZ, shkruan . Kjo u bë e ditur sot në mbledhjen e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve. Ndërkaq, më herët gjatë ditës KQZ bëri të ditur se votimi përmes postës ...

5 mijë votuesit e refuzuar të diasporës kanë të drejtë ankese në PZAP
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka refuzuar mbi pesë mijë aplikacione për të votuar jashtë vendit për zgjedhjet e jashtëzakonshme në vend. Këta persona, janë njoftuar përmes email-it që u është refuzuar aplikimi dhe kanë ...
Arbresh | 20-Sep-2019 15:44
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka refuzuar mbi pesë mijë aplikacione për të votuar jashtë vendit për zgjedhjet e jashtëzakonshme në vend. Këta persona, janë njoftuar përmes email-it që u është refuzuar aplikimi dhe kanë ...

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së
InFokusi | 20-Sep-2019 15:36
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e ...
Indeks Online | 20-Sep-2019 15:29
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e ...

Certifikohet lista me numrin e votuesve në Kosovë
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur një ditë më parë, ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit. Numri i qytetarëve që kanë të ...
RTSH | 20-Sep-2019 15:22
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur një ditë më parë, ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit. Numri i qytetarëve që kanë të ...

KQZ-ja vendos të shtypen 1 801 800 fletëvotime
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 ...
Gazeta Monitor | 20-Sep-2019 14:28
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 ...

KQZ-ja shtyp më pak fletëvotime sesa numri i votuesve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë për KP, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ...
Albportali | 20-Sep-2019 14:26
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë për KP, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ...

KQZ-ja thotë se do të ketë më pak fletëvotime se votues
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se do të ketë fletëvotime më pas se votues. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 14:14
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se do të ketë fletëvotime më pas se votues. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen ...

Kjo është data kur përfundon votimi përmes postës
KQZ thotë se fletëvotimet duhet të pranohen nga ky institucion më së largu më 5 tetor 2019. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për numrin e fletëvotimeve që do të shtypen për zgjedhjet e ...
Lajminet | 20-Sep-2019 14:09
KQZ thotë se fletëvotimet duhet të pranohen nga ky institucion më së largu më 5 tetor 2019. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për numrin e fletëvotimeve që do të shtypen për zgjedhjet e ...

Votimi nëpërmjet postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 13:58
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...

Votimi Përmes Postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...
IliriaNews | 20-Sep-2019 13:56
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved