ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/10/2019 20:32

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së
InFokusi | 20-Sep-2019 15:36
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e KQZ-së

Ky është sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e ...
Indeks Online | 20-Sep-2019 15:29
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Sllogani i KQZ-së për zgjedhjet e 6 tetorit është: VOTOJMË PËR TË ARDHMEN TONË! Kjo sapo u miratua nga anëtarët e ...

Certifikohet lista me numrin e votuesve në Kosovë
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur një ditë më parë, ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit. Numri i qytetarëve që kanë të ...
RTSH | 20-Sep-2019 15:22
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur një ditë më parë, ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit. Numri i qytetarëve që kanë të ...

KQZ-ja vendos të shtypen 1 801 800 fletëvotime
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 ...
Gazeta Monitor | 20-Sep-2019 14:28
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 ...

KQZ-ja shtyp më pak fletëvotime sesa numri i votuesve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë për KP, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ...
Albportali | 20-Sep-2019 14:26
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë për KP, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ...

KQZ-ja thotë se do të ketë më pak fletëvotime se votues
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se do të ketë fletëvotime më pas se votues. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 14:14
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se do të ketë fletëvotime më pas se votues. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen ...

Kjo është data kur përfundon votimi përmes postës
KQZ thotë se fletëvotimet duhet të pranohen nga ky institucion më së largu më 5 tetor 2019. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për numrin e fletëvotimeve që do të shtypen për zgjedhjet e ...
Lajminet | 20-Sep-2019 14:09
KQZ thotë se fletëvotimet duhet të pranohen nga ky institucion më së largu më 5 tetor 2019. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për numrin e fletëvotimeve që do të shtypen për zgjedhjet e ...

Votimi nëpërmjet postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 13:58
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...

Votimi Përmes Postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...
IliriaNews | 20-Sep-2019 13:56
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...

KQZ: Fletëvotimet nga jashtë vendit duhet të pranohen vetëm deri me 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shtyrë për një ditë afatin se kur do të pranohen fletëvotimet që vijnë nga jashtë Kosovës, gjatë votimit përmes postës. Afati i paraparë ishte 4 tetori. “KQZ-ja do të pranojë ...
InFokusi | 20-Sep-2019 13:48
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shtyrë për një ditë afatin se kur do të pranohen fletëvotimet që vijnë nga jashtë Kosovës, gjatë votimit përmes postës. Afati i paraparë ishte 4 tetori. “KQZ-ja do të pranojë ...

Miratohet numri i fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...
Zeri | 20-Sep-2019 13:43
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...

Votimi përmes postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhjen e radhës ku u diskutua lidhur me votimin përmes postës, i cili ka filluar më 19 shtator dhe përfundon më 5 tetor.
Kosova Press | 20-Sep-2019 13:40
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhjen e radhës ku u diskutua lidhur me votimin përmes postës, i cili ka filluar më 19 shtator dhe përfundon më 5 tetor.

Votimi Përmes Postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...
Arbresh | 20-Sep-2019 13:35
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...

Votimi Përmes Postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...
Medial | 20-Sep-2019 13:35
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me Votimin Përmes Postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror i ...

Miratohet numri i fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...
Gazeta Express | 20-Sep-2019 13:35
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...

KQZ-ja vendos të shtyp mbi 130 mijë fletëvotime më pak se numri i votuesve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...
Medial | 20-Sep-2019 13:33
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...

Votimi nëpërmjet postës përfundon më 5 tetor
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...
Indeks Online | 20-Sep-2019 13:31
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, u diskutua edhe lidhur me votimin nëpërmjet postës, i cili ka filluar më 19 shtator. Komisioni Qendror ...

Zgjedhjet në Kosovë, publikohet lista përfundimtare e votuesve
Është publikuar lista përfundimtare e votuesve 2019 mbi zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, e cila përmban 1,937,869 emra të votuesve, me dallim prej 111,733 votues më shumë, në krahasim me ...
Top Channel | 19-Sep-2019 12:27
Është publikuar lista përfundimtare e votuesve 2019 mbi zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, e cila përmban 1,937,869 emra të votuesve, me dallim prej 111,733 votues më shumë, në krahasim me ...

KQZ-ja vendos të shtyp mbi 130 mijë fletëvotime më pak se numri i votuesve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...
Klan Kosova | 20-Sep-2019 13:25
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Bazuar në listën përfundimtare të votuesve numri i votuesve është 1 937 868, ndërsa ...

KQZ shtyp më pak fletëvotime sesa numri i votuesve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të ...
InFokusi | 20-Sep-2019 13:10
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bazuar në listën përfundimtare të votuesve ku numri i votuesve është 1,937.868, ka vendosur që të shtypen 1,801.800 fletëvotime. Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved