ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/10/2019 20:32

Zgjedhjet në Kosovë, subjektet politike sot mësojë renditjen në fletën e votimit

Zgjedhjet në Kosovë, subjektet politike sot mësojë renditjen në fletën e votimit
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit në Kosovë. Në ceremoninë e tërheqjes së shortit subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht ...
BalkanWeb | 17-Sep-2019 07:25
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit në Kosovë. Në ceremoninë e tërheqjes së shortit subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht ...

Sot hidhet shorti për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve
Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit nga KQZ, ku 25 subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht renditjen në fletëvotim. Ceremonia e tërheqjes së shortit do të mbahet nga ora ...
Telegrafi | 17-Sep-2019 07:21
Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit nga KQZ, ku 25 subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht renditjen në fletëvotim. Ceremonia e tërheqjes së shortit do të mbahet nga ora ...

?Subjektet politike sot mësojnë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...
Medial | 17-Sep-2019 08:17
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...

?Subjektet politike sot mësojnë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...
Klan Kosova | 17-Sep-2019 08:17
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...

Regjistrimi i personave me nevoja të veçanta bëhet nga 25 shtatori deri më 1 tetor
Të gjithë qytetarët më të drejt vote të cilët për shkak të aftësive të tyre të veçanta nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson që të votojnë në ditën e zgjedhjeve ...
Arbresh | 17-Sep-2019 08:15
Të gjithë qytetarët më të drejt vote të cilët për shkak të aftësive të tyre të veçanta nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson që të votojnë në ditën e zgjedhjeve ...

Subjektet politike në Kosovë sot mësojë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...
Alsat-M | 17-Sep-2019 08:11
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...

Subjektet politike sot mësojë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht renditjen në fletëvotim. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për KosovaPress se në ...
Lajminet | 17-Sep-2019 07:37
Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht renditjen në fletëvotim. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për KosovaPress se në ...

Sot tërhiqet shorti për renditen e subjekteve publike
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim. Tërheqja do të mbahet në ndërtesa e KQZ-së, në ora 16:00, shkruan . Ndryshe zgjedhjet e jashtëzakonshme ...
Arbresh | 17-Sep-2019 07:15
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim. Tërheqja do të mbahet në ndërtesa e KQZ-së, në ora 16:00, shkruan . Ndryshe zgjedhjet e jashtëzakonshme ...

KQZ decertifikon katër kandidatë në listat e dy partive para zgjedhjeve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për decertfikimin e tre kandidatëve të Partisë Euroatlantike dhe një të partisë Fjala. Në këtë mbledhje drejtori Ekzekutiv i Zyrës për ...
Telegrafi | 16-Sep-2019 20:27
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për decertfikimin e tre kandidatëve të Partisë Euroatlantike dhe një të partisë Fjala. Në këtë mbledhje drejtori Ekzekutiv i Zyrës për ...

?Subjektet politike sot mësojë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...
Gazeta Express | 17-Sep-2019 07:07
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...

Subjektet politike sot mësojë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...
Indeks Online | 17-Sep-2019 07:05
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit dhe aty subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre ...

Sot bëhet tërheqja e shortit për renditjen e partive në fletëvotim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen më 6 tetor 2019. ...
InFokusi | 17-Sep-2019 06:57
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen më 6 tetor 2019. ...

Subjektet politike sot mësojë renditjen në fletëvotimin e zgjedhjeve
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit.
Kosova Press | 17-Sep-2019 06:51
25 subjektet politike do të mësojnë sot për renditjen e tyre në fletëvotimin e zgjedhjeve të 6 tetorit.

Të martën bëhet tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike
Të martën do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të ...
InFokusi | 16-Sep-2019 23:27
Të martën do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të ...

Nesër bëhet tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike
Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të gjitha partitë të kenë numër rendor përmbi 110, në mënyrë që asnjë deputet të mos ketë përparësi. Në të kaluarën është ...
Lajminet | 16-Sep-2019 23:25
Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të gjitha partitë të kenë numër rendor përmbi 110, në mënyrë që asnjë deputet të mos ketë përparësi. Në të kaluarën është ...

Nesër bëhet tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike
Nesër do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të gjitha ...
Gazeta Express | 16-Sep-2019 23:17
Nesër do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor. KQZ ka marrë vendim që të gjitha ...

Të martën bëhet tërheqja e shortit renditjen e partive në fletëvotime
Nesër do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor./Indeksonline/
Indeks Online | 16-Sep-2019 22:20
Nesër do të bëhet tërheqja e shortit renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e 6 tetorit. Shorti tërhiqet nga ora 16:00 në ndërtesën e Komisionit Qendror Zgjedhor./Indeksonline/

Nesër tërhiqet shorti për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) nesër organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim. Sipas njoftimit të KQZ-së tërheqja do të bëhet në ora 16:00. “E martë, 16:00 – Tërheqja e ...
Arbresh | 16-Sep-2019 21:47
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) nesër organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim. Sipas njoftimit të KQZ-së tërheqja do të bëhet në ora 16:00. “E martë, 16:00 – Tërheqja e ...

KQZ decertifikon katër kandidatë në listat e dy partive shqiptare para zgjedhjeve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për decertfikimin e tre kandidatëve të Partisë Euroatlantike dhe një të partisë Fjala. Drejtori Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrimit të Subjekteve ...
Indeks Online | 16-Sep-2019 19:52
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për decertfikimin e tre kandidatëve të Partisë Euroatlantike dhe një të partisë Fjala. Drejtori Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrimit të Subjekteve ...

KQZ vendos, renditja e subjekteve politike do të jetë nga numri 111 e tutje
Në Kuvendin e Kosovës nuk do të mund të ketë deputetë që do ta marrin këtë post falë numrit të partisë, pasi që KQZ ka vendosur që numrat e partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet e 6 tetorit do të jenë nga 111 e ...
Telegrafi | 16-Sep-2019 17:13
Në Kuvendin e Kosovës nuk do të mund të ketë deputetë që do ta marrin këtë post falë numrit të partisë, pasi që KQZ ka vendosur që numrat e partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet e 6 tetorit do të jenë nga 111 e ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved