ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/02/2020 07:41

Punëtorët e Aeroportit të Prishtinës nga e hëna në grevë

Punëtorët e Aeroportit të Prishtinës nga e hëna në grevë
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ”Adem Jashari”, afërsisht qe shtatë muaj janë duke kërkuar të drejtat e tyre të cilat i quajnë legjitime. Pesë kërkesat e tyre kyçe të punëtorëve karshi menaxhmentit të ...
Monitor | 19-Aug-2019 15:22
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ”Adem Jashari”, afërsisht qe shtatë muaj janë duke kërkuar të drejtat e tyre të cilat i quajnë legjitime. Pesë kërkesat e tyre kyçe të punëtorëve karshi menaxhmentit të ...

Greva e punëtorëve në ANP ‘Adem Jashari’ shkakton vonesa për udhëtarët
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim ...
Telegrafi | 19-Aug-2019 10:25
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim ...

Nga Aeroporti “Adem Jashari” thonë se sindikata po refuzon të takohet me personin e autorizuar
Fluturimet kanë operuar normalisht megjithë grevën njëorëshe të mbajtur nga punëtorët e aeroportit “Adem Jashari”. Kështu njoftojnë nga zyra për media e këtij institucioni, ku thonë se telashe ka pasur me shiritin e ...
Klan Kosova | 19-Aug-2019 12:57
Fluturimet kanë operuar normalisht megjithë grevën njëorëshe të mbajtur nga punëtorët e aeroportit “Adem Jashari”. Kështu njoftojnë nga zyra për media e këtij institucioni, ku thonë se telashe ka pasur me shiritin e ...

Punëtorët e Aeroportit paralajmërojnë grevë tërëditore të mërkurën
Sot punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, kanë mbajtur për herë të dytë brenda dy javëve një grevë një orëshe, nga ora 08:00 deri në 09:00. Kryetari i Sindikatës së Aeroportit, Bashkim ...
Medial | 19-Aug-2019 12:34
Sot punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, kanë mbajtur për herë të dytë brenda dy javëve një grevë një orëshe, nga ora 08:00 deri në 09:00. Kryetari i Sindikatës së Aeroportit, Bashkim ...

Punëtorët e Aeroportit paralajmërojnë grevë tërëditore të mërkurën
Sot punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, kanë mbajtur për herë të dytë brenda dy javëve një grevë një orëshe, nga ora 08:00 deri në 09:00. Kryetari i Sindikatës së Aeroportit, Bashkim ...
Klan Kosova | 19-Aug-2019 12:21
Sot punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, kanë mbajtur për herë të dytë brenda dy javëve një grevë një orëshe, nga ora 08:00 deri në 09:00. Kryetari i Sindikatës së Aeroportit, Bashkim ...

Vonesa në Aeroportin e Prishtinës, shkaku greva e punëtorëve
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur grevën një orëshe ashtu siç e kanë paralajmëruar ditë më parë, por kjo grevë që zgjati deri në orën 09:00, ka krijuar tollovi të madhe ...
Kosova Press | 19-Aug-2019 11:59
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur grevën një orëshe ashtu siç e kanë paralajmëruar ditë më parë, por kjo grevë që zgjati deri në orën 09:00, ka krijuar tollovi të madhe ...

Greva në Aeroportin e Prishtinës u shkakton vonesa udhëtarëve
Punëtorët e aeroportit ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë njëorëshe, e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa fluturimeve. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim dhe benifite ...
Indeks Online | 19-Aug-2019 10:36
Punëtorët e aeroportit ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë njëorëshe, e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa fluturimeve. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim dhe benifite ...

Greva në Aeroportin e Prishtinës shkakton vonesa për udhëtarët
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim ...
InFokusi | 19-Aug-2019 10:25
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim ...

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
TetovaSot | 19-Aug-2019 10:20
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Greva në Aeroportin e Prishtinës shkakton vonesa për udhëtarët
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari", sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime.
Kosova Press | 19-Aug-2019 10:19
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari", sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime.

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
Albportali | 19-Aug-2019 10:02
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Bllokohet Aeroporti i Prishtinës
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë.Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. ...
AlbInfo | 19-Aug-2019 09:49
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë.Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. ...

Bllokohet Aeroporti i Prishtinës
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 09:33
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. ...

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
Gazeta Observer | 19-Aug-2019 09:27
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
Zeri | 19-Aug-2019 09:22
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
Arbresh | 19-Aug-2019 09:22
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Bllokadë totale në Aeroportin e Prishtinës si pasojë e grevës së punëtorëve
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...
Indeks Online | 19-Aug-2019 09:11
Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Kjo ...

Sot grevë njëorëshe në ANP ‘Adem Jashari’
Sot grevë njëorëshe në ANP ‘Adem Jashari’ Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ në Prishtinë pritet të mbajnë sot serish grevë, pasi përpjekjet për të dialoguar me menaxhmentin rreth kërkesave të tyre deri ...
Gazeta Observer | 19-Aug-2019 08:16
Sot grevë njëorëshe në ANP ‘Adem Jashari’ Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ në Prishtinë pritet të mbajnë sot serish grevë, pasi përpjekjet për të dialoguar me menaxhmentin rreth kërkesave të tyre deri ...

Nesër grevë njëorëshe në aeroportin ndërkombëtar ‘Adem Jashari’
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ në Prishtinë pritet të mbajnë nesër serish grevë, pasi përpjekjet për të dialoguar me menaxhmentin rreth kërkesave të tyre deri më tash nuk kanë treguar rezultate. ...
Telegrafi | 18-Aug-2019 21:48
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ në Prishtinë pritet të mbajnë nesër serish grevë, pasi përpjekjet për të dialoguar me menaxhmentin rreth kërkesave të tyre deri më tash nuk kanë treguar rezultate. ...

Ngjarjet e datës 19 gusht
Vihet gurthemeli për kompleksin, i cili do të ketë qendrën për fëmijët e braktisur, çerdhen, ambulanten dhe objekte tjera përcjellëse. (Lagjja Zabeli i "Sahit Agës", Gjilan, ora 10.30)
Kosova Press | 18-Aug-2017 23:50
Vihet gurthemeli për kompleksin, i cili do të ketë qendrën për fëmijët e braktisur, çerdhen, ambulanten dhe objekte tjera përcjellëse. (Lagjja Zabeli i "Sahit Agës", Gjilan, ora 10.30)

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved