ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 10:09

Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare

Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
Telegrafi | 20-Jul-2019 17:25
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Lëshohet përkohësisht vendkalimi kufitar në mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës
Vendkalimi kufitar Streizmir-Restilica në kufirin Maqedoni-Kosovë të malit Korab do të jetë i hapur për qëllime turistike nga sot deri më 20 gusht. Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski, zv. ministri Agim Nuhiu dhe ...
Telegrafi | 20-Jul-2019 16:29
Vendkalimi kufitar Streizmir-Restilica në kufirin Maqedoni-Kosovë të malit Korab do të jetë i hapur për qëllime turistike nga sot deri më 20 gusht. Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski, zv. ministri Agim Nuhiu dhe ...

Hapet pika kufitare në Restelicë (VIDEO)
Dy politikanë e vazhduan sot punën sikur ditëve tjera. Madje, ata zgjodhën që të shkojnë në cepin më të skajshëm të Kosovës. Në Restelicë e bënë përurimin e një pike kufitare. Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.
Klan Kosova | 20-Jul-2019 21:03
Dy politikanë e vazhduan sot punën sikur ditëve tjera. Madje, ata zgjodhën që të shkojnë në cepin më të skajshëm të Kosovës. Në Restelicë e bënë përurimin e një pike kufitare. Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.

Vendkalim kufitar i ri RMV – Kosovë, prej sot deri më 20 gusht do të jetë në përdorim
Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë vendkalim kufitar morën ...
Portalb | 20-Jul-2019 20:33
Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë vendkalim kufitar morën ...

Maqedonia dhe Kosova me pikë të përbashkët kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
Arbresh | 20-Jul-2019 20:29
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Maqedonia dhe Kosova me pikë të përbashkët kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
InFokusi | 20-Jul-2019 18:26
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
Indeks Online | 20-Jul-2019 18:08
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Maqedonia dhe Kosova me pikë të përbashkët kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
Gazeta Express | 20-Jul-2019 18:04
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Pika kufitare Restelicë-Strezomir e hapur nga sot
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, mori pjesë sot në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir, mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Lekaj rikonformoi ...
Telegrafi | 20-Jul-2019 14:53
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, mori pjesë sot në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir, mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Lekaj rikonformoi ...

Lëshohet përkohshmërisë në funksion vendkalimi kufitar Strezimir – Restelicë
Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë vendkalim kufitar morën ...
Flaka | 20-Jul-2019 17:40
Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë vendkalim kufitar morën ...

Lëshohet përkohshmërisë në funksion vendkalimi kufitar Strezimir – Restelicë
Shkup, 20 korrik – Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë ...
Koha.mk | 20-Jul-2019 17:35
Shkup, 20 korrik – Vendkalimi kufitar Strezimir-Restelicë sot është lëshuar në funksion dhe do të mund të shfrytëzohet deri më 20 gusht për qëllime turistike. Siç informon MPB, në fillim të funksionimit në këtë ...

Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...
Kosova Press | 20-Jul-2019 17:09
Sot është bërë hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Republikën e Kosovës me Maqedoninë e Veriut, me ç’rast u tha se në të ardhmen kjo do të jetë pikë e përhershme kufitare, pasi është në ...

Pika kufitare Restelicë – Strezomir e hapur nga sot
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir. Ministri Lekaj rikonformoi zotimin e tij dhe dikasterit ...
Zeri | 20-Jul-2019 16:54
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir. Ministri Lekaj rikonformoi zotimin e tij dhe dikasterit ...

Ramush Haradinaj dha dorëheqje e kërkoi zgjedhje, ministri i tij premton asfalt
Ani se qeveria tani mbeti pa shefin e saj, pasi Ramush Haradinaj dha dorëheqje, e kërkoj të mbahen zgjedhjet e reja, ministrant e tij nuk po ndalin punën e angazhimet. Bile Pal Lekaj veçse ishte pjesë e një përurimi një ...
InFokusi | 20-Jul-2019 15:46
Ani se qeveria tani mbeti pa shefin e saj, pasi Ramush Haradinaj dha dorëheqje, e kërkoj të mbahen zgjedhjet e reja, ministrant e tij nuk po ndalin punën e angazhimet. Bile Pal Lekaj veçse ishte pjesë e një përurimi një ...

Hapet pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir (FOTO)
Sot është hapur pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir, që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Gjatë ceremonisë së hapjes ka marrë pjesë edhe ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, transmeton ...
Medial | 20-Jul-2019 15:36
Sot është hapur pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir, që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Gjatë ceremonisë së hapjes ka marrë pjesë edhe ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, transmeton ...

Hapet pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir (FOTO)
Sot është hapur pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir, që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Gjatë ceremonisë së hapjes ka marrë pjesë edhe ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, transmeton ...
Klan Kosova | 20-Jul-2019 15:28
Sot është hapur pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir, që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Gjatë ceremonisë së hapjes ka marrë pjesë edhe ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, transmeton ...

Hapet pika kufitare Restelicë – Strezomir
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir. Ministri Lekaj rikonformoi zotimin e tij dhe dikasterit ...
Gazeta Monitor | 20-Jul-2019 15:27
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir. Ministri Lekaj rikonformoi zotimin e tij dhe dikasterit ...

Hapet e pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut,përcjellë albinfo.ch Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë ...
AlbInfo | 20-Jul-2019 14:51
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut,përcjellë albinfo.ch Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë ...

Hapet e pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë hapjen e kësaj pike, ...
Albportali | 20-Jul-2019 14:39
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë hapjen e kësaj pike, ...

Hapet e pika e përkohshme kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë hapjen e kësaj pike, ...
Indeks Online | 20-Jul-2019 14:13
Ministri Ekrem Mustafa njoftoi hapjen e pikës kufitare Restelicë-Strezomir që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Ai bashkë me homologun e tij Oliver Spasovski dhe disa ministra e deputetë bënë hapjen e kësaj pike, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved