ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/07/2019 13:00

Haradinaj bën homazhe te babai dhe dëshmorët (FOTO)

Haradinaj bën homazhe te babai dhe dëshmorët (FOTO)
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...
InFokusi | 16-Jun-2019 10:55
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...

Haradinaj me fëmijët e tij bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...
Albportali | 16-Jun-2019 10:40
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...

Haradinaj bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...
Arbresh | 16-Jun-2019 10:37
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje, thonë se Kosova është atdheu i tyre
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Gazeta Observer | 16-Jun-2019 10:37
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Haradinaj bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...
Zeri | 16-Jun-2019 10:33
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...

Haradinaj me fëmijët e tij bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit, përcjellë Indeksonline. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ...
Gazeta Observer | 16-Jun-2019 10:29
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit, përcjellë Indeksonline. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ...

Haradinaj bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...
Gazeta Express | 16-Jun-2019 10:29
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ka bërë homazhe të ...

Zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...
Gazeta Express | 16-Jun-2019 10:25
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...

Haradinaj me fëmijët e tij bën homazhe te babai dhe dëshmorët
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit, përcjellë Indeksonline. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ...
Indeks Online | 16-Jun-2019 10:23
Sot, bëhen 20 vjet që nga Dita e Çlirimit të Pejës dhe Deçanit, përcjellë Indeksonline. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga rajoni i Dukagjinit, Daut Haradinaj, në këtë ditë së bashku me dy fëmijët e tij, ...

Zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit në Kosovë, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e ...
Alsat-M | 16-Jun-2019 10:02
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit në Kosovë, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e ...

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje, thonë se Kosova është atdheu i tyre
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Albportali | 16-Jun-2019 10:02
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...
Arbresh | 16-Jun-2019 09:54
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...

Serbët sulmojnë Bashkësinë Islame në Bosnje, shkruajnë se ‘Kosova është atdheu i tyre’
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Zeri | 16-Jun-2019 09:43
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Sot zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...
Zeri | 16-Jun-2019 09:43
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...

Zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...
Indeks Online | 16-Jun-2019 09:23
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës. Pjesë e shënimit të 20 ...

Zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës.
Kosova Press | 16-Jun-2019 09:14
Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës.

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje, thonë se Kosova është atdheu i tyre
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Gazeta Express | 16-Jun-2019 09:14
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Arbresh | 16-Jun-2019 09:01
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje, thonë se Kosova është atdheu i tyre
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
EkonomiaOnline | 16-Jun-2019 08:46
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

Serbët sulmojnë bashkësinë islame në Bosnje, thonë se Kosova është atdheu i tyre
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...
Indeks Online | 16-Jun-2019 08:43
Udhëheqësit e bashkësisë islame boshnjake kanë treguar se disa nacionalistë serb kanë dëmtuar gërmadhat e disa varrezave dhe kanë lënë disa shënime që kanë lidhje me masakrën e Srebrenicës. Zyra e myftiut në Tuzla dënoi ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved