ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 10:10

Shkup: Shkarkime të mëdha në radhët e Lidhjes Social Demokrate

Shkup: Shkarkime të mëdha në radhët e Lidhjes Social Demokrate
Lidhja Social Demokrate e kryeministrit maqedonas Zoran Zaev, shkarkoi të dielën në mbrëmje të gjithë funksionarët e lartë partiakë: gjashtë nënkryetarët, tre sekretarët dhe të gjithë anëtarët e Këshillit Ekzekutiv. ...
Zeri Amerikes | 27-May-2019 01:24
Lidhja Social Demokrate e kryeministrit maqedonas Zoran Zaev, shkarkoi të dielën në mbrëmje të gjithë funksionarët e lartë partiakë: gjashtë nënkryetarët, tre sekretarët dhe të gjithë anëtarët e Këshillit Ekzekutiv. ...

“Fshesë” në LSDM, shkarkohet Sekretari i Përgjithshëm dhe 6 nënkryetarët
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...
Albportali | 27-May-2019 01:22
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...

Zaev: Do të ndërrohen më shumë se 1/3 e ministrave
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...
Albportali | 27-May-2019 01:18
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...

Zaev: Do të ndërrohen më shumë se 1/3 e ministrave
Shkup, 27 maj – Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, ...
Koha.mk | 27-May-2019 00:30
Shkup, 27 maj – Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, ...

Ja deklarata e Zaevit pas shkarkimeve në LSDM
Në mbledhjen e Komitetit Qendror të LSDM-së, u morr vendim që të shkarkohen gjithë gjashtë nën kryetarët si dhe sekretari gjeneral. Tani e tutje sekretar gjeneral i partisë do të jetë Lupço Nikollovski, i cili deri tani ...
Shenja | 27-May-2019 00:16
Në mbledhjen e Komitetit Qendror të LSDM-së, u morr vendim që të shkarkohen gjithë gjashtë nën kryetarët si dhe sekretari gjeneral. Tani e tutje sekretar gjeneral i partisë do të jetë Lupço Nikollovski, i cili deri tani ...

Zaev thotë se në qeveri do të ndryshohen më shumë se tre ministra për shkak të rezultateve të dobëta dhe arrogancës nga zyrtarët (Video)
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM) me në krye me kryetarin Zoran Zaev kanë bërë ndryshimeve drastike në kryesinë dhe në anëtarësinë e ngushtë të partisë, duke ndryshuar kryetarët e degëve dhe nënkryetarët e ...
Telegrafi | 26-May-2019 23:01
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM) me në krye me kryetarin Zoran Zaev kanë bërë ndryshimeve drastike në kryesinë dhe në anëtarësinë e ngushtë të partisë, duke ndryshuar kryetarët e degëve dhe nënkryetarët e ...

Ky është ministri i parë që largohet nga kabineti i kryeministrit Zaev
Ministri i Bujqësisë, Lupço Nikollovski është ministri i parë që do të largohet nga kabineti qeveritar. Kjo u vendos në Këshillin qendror të LSDM, në mbledhjen e mbajtur mbrëmë ku u shkarkuan të gjithë nënkryetarët e ...
Ina-Online | 27-May-2019 00:15
Ministri i Bujqësisë, Lupço Nikollovski është ministri i parë që do të largohet nga kabineti qeveritar. Kjo u vendos në Këshillin qendror të LSDM, në mbledhjen e mbajtur mbrëmë ku u shkarkuan të gjithë nënkryetarët e ...

Zaev: Ja sa ministra do të shkarkohen
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...
TetovaSot | 27-May-2019 00:06
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...

Shkarkimet në LSDM Zaev: Do të largohen shumë ministra
Do të jenë më tepër ministra, pra do të jenë më shumë se tre. Në kohë do të kumtojmë kur do t’i kemi vendimit do t’i kumtojmë, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev, pas mbarimit të mbledhjes së kryesisë së LSDM-së. “Atë ...
Ina-Online | 27-May-2019 00:06
Do të jenë më tepër ministra, pra do të jenë më shumë se tre. Në kohë do të kumtojmë kur do t’i kemi vendimit do t’i kumtojmë, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev, pas mbarimit të mbledhjes së kryesisë së LSDM-së. “Atë ...

Zaev: Do të ndërrohen më shumë se 1/3 e ministrave
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...
Alsat-M | 27-May-2019 00:00
Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët, sekretarin përgjithshëm, Aleksandar Kiracoski, sekretarin organizativ, Mile Zeçeviq, drejtuesit e forumit të ...

Shkarkohet Sekretari i Përgjithshëm dhe 6 nënkryetarët e LSDM-së, mes tyre edhe Muki
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...
TetovaSot | 26-May-2019 23:50
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...

“Fshesë” në LSDM, shkarkohet Sekretari i Përgjithshëm dhe 6 nënkryetarët
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...
Alsat-M | 26-May-2019 23:25
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...

DORËHIQEN 6 nënkryetarët e LSDM-së
Sipas informacioneve jozyrtare, pritet që të gjashtë nënkryetarët e LSDM-së të japin dorëheqje në kuadër të “fshesës” së Zaevit. Nënkryetarët e LSDM-së që duhet të japin dorëheqje janë: Frosina Remenski, Damjan ...
Medial | 26-May-2019 23:25
Sipas informacioneve jozyrtare, pritet që të gjashtë nënkryetarët e LSDM-së të japin dorëheqje në kuadër të “fshesës” së Zaevit. Nënkryetarët e LSDM-së që duhet të japin dorëheqje janë: Frosina Remenski, Damjan ...

(VIDEO) “FSHESA” në LSDM. Ja deklarata e ZAEVIT
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...
Medial | 26-May-2019 23:25
Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet, Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë. Në përfundim të saj ka dhënë një intervistë për shtyp vetë kryetari i saj, Zoran Zaev. Sipas tij janë ...

Zaev: Do të jenë më tepër ministra që do të largohen, nuk më bie ndërmend të tërhiqem
Do të jenë më tepër ministra, pra do të jenë më shumë se tre. Në kohë do të kumtojmë kur do t’i kemi vendimit do t’i kumtojmë, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev, pas mbarimit të mbledhjes së kryesisë së LSDM-së. “Atë ...
Shenja | 26-May-2019 23:18
Do të jenë më tepër ministra, pra do të jenë më shumë se tre. Në kohë do të kumtojmë kur do t’i kemi vendimit do t’i kumtojmë, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev, pas mbarimit të mbledhjes së kryesisë së LSDM-së. “Atë ...

Ndryshimet në qeverinë e Zaev
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë pasdite do të mbledhë Këshillin Qendror të kësaj partie, ku do të bisedohet për riformatimin e qeverisë. Në mbledhjen e Komitetit Qendror të LSDM, që pritet të mbahet pasdite në ...
TV Klan | 26-May-2019 21:43
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë pasdite do të mbledhë Këshillin Qendror të kësaj partie, ku do të bisedohet për riformatimin e qeverisë. Në mbledhjen e Komitetit Qendror të LSDM, që pritet të mbahet pasdite në ...

LSDM solli vendim për shpalljen e konkurseve për udhëheqësi të re në 78 degë partiake komunale
Pas dy orëve në mbledhjen e Këshillit Qendror të LSDM-së është marrë vendim për shpalljen e konkursit për zgjedhjen e kryetarëve të ri në 78 degë partiake të partisë, brifojnë burime të “A1on” nga LSDM. Do të shpallet ...
Arbresh | 26-May-2019 22:45
Pas dy orëve në mbledhjen e Këshillit Qendror të LSDM-së është marrë vendim për shpalljen e konkursit për zgjedhjen e kryetarëve të ri në 78 degë partiake të partisë, brifojnë burime të “A1on” nga LSDM. Do të shpallet ...

Zaev shkarkon gjithë nënkryetarët e partisë dhe sekretarin e përgjithshëm
Sekretari i përgjithshëm i LSDM, Aleksandër Kiracovski është shkarkuar nga detyra partiake, por jo vetëm edhe të gjithë nënëkryetarët partiak, mëson portali në gjuhën maqedonase 24info. Siç raportohet për sekretar të ri ...
Arbresh | 26-May-2019 22:45
Sekretari i përgjithshëm i LSDM, Aleksandër Kiracovski është shkarkuar nga detyra partiake, por jo vetëm edhe të gjithë nënëkryetarët partiak, mëson portali në gjuhën maqedonase 24info. Siç raportohet për sekretar të ri ...

Dorëhiqen 6 nënkryetarët e LSDM-së
Sipas informacioneve jozyrtare, pritet që të gjashtë nënkryetarët e LSDM-së të japin dorëheqje në kuadër të “fshesës” së Zaevit. Nënkryetarët e LSDM-së që duhet të japin dorëheqje janë: Frosina Remenski, Damjan ...
Alsat-M | 26-May-2019 22:25
Sipas informacioneve jozyrtare, pritet që të gjashtë nënkryetarët e LSDM-së të japin dorëheqje në kuadër të “fshesës” së Zaevit. Nënkryetarët e LSDM-së që duhet të japin dorëheqje janë: Frosina Remenski, Damjan ...

LSDM solli vendim për shpalljen e konkurseve për udhëheqësi të re në 78 degë partiake komunale
Pas dy orëve në mbledhjen e Këshillit Qendror të LSDM-së është marrë vendim për shpalljen e konkursit për zgjedhjen e kryetarëve të ri në 78 degë partiake të partisë, brifojnë burime të “A1on” nga LSDM. Do të shpallet ...
Gazeta Observer | 26-May-2019 21:59
Pas dy orëve në mbledhjen e Këshillit Qendror të LSDM-së është marrë vendim për shpalljen e konkursit për zgjedhjen e kryetarëve të ri në 78 degë partiake të partisë, brifojnë burime të “A1on” nga LSDM. Do të shpallet ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved