ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 04:31

Derkoski: Zbatojmë proces zgjedhor, nuk merremi me spekulime të politikave ditore

Derkoski: Zbatojmë proces zgjedhor, nuk merremi me spekulime të politikave ditore
Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oliver Derkoski në konferencë për shtyp tha se ata po organizojnë dhe zbatojnë proces zgjedhor, dhe se për momenti procesi po zhvillohet pa probleme. Ai tha se me spekulimet ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 17:36
Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oliver Derkoski në konferencë për shtyp tha se ata po organizojnë dhe zbatojnë proces zgjedhor, dhe se për momenti procesi po zhvillohet pa probleme. Ai tha se me spekulimet ...

Këto janë përqindjet për zgjedhjet lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë deri në orën 15:00 (Foto)
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale në Komunën e Ohrit, Dibrës dhe Novo Sellës. Siç informuan nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, dalja e përgjithshme tek këto tre komunat deri ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 16:34
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale në Komunën e Ohrit, Dibrës dhe Novo Sellës. Siç informuan nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, dalja e përgjithshme tek këto tre komunat deri ...

Vendbanimet shqiptare aspak të interesuara për zgjedhjet presidenciale
Në konferencën e tretë të Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve (KShZ) thanë se votimi po zhvillohet pa probleme dhe pa pengesa. Dalja deri ora 15:00 sipas KSHZ-së në Maqedoninë e Veriut ka qenë: 28.89% nga 1808131 votues, ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 16:03
Në konferencën e tretë të Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve (KShZ) thanë se votimi po zhvillohet pa probleme dhe pa pengesa. Dalja deri ora 15:00 sipas KSHZ-së në Maqedoninë e Veriut ka qenë: 28.89% nga 1808131 votues, ...

Këto janë përqindjet për zgjedhjet lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë (Foto)
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale për komunat Ohër, Dibër dhe Novo Sellë. Ohri dhe Dibra mbetën pa kryetar për shkak vdekjes së kryetarëve të zgjedhur në zgjedhjet e 2017. ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 15:08
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale për komunat Ohër, Dibër dhe Novo Sellë. Ohri dhe Dibra mbetën pa kryetar për shkak vdekjes së kryetarëve të zgjedhur në zgjedhjet e 2017. ...

Derkoski: Nuk merremi me spekulime të politikës ditore
Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend të merrem, tha ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 17:38
Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend të merrem, tha ...

Derkoski: Zbatojmë proces zgjedhor, nuk merremi me spekulime të politikës ditore
Shkup, 21 prill – Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend ...
Zhurnal | 21-Apr-2019 17:36
Shkup, 21 prill – Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend ...

Jehonë më të madhe ka në Gostivar, ndërsa më të vogël në Vrapçisht
Gostivar, 21 prill – Sipas të dhënave të përpunuara në komisionet zgjedhore deri në orën 15 në komunën Mavrovë-Rostushë në votim kanë dalë 1.572 votues, respektivisht 15,9 për qind prej 9.721 qytetarëve të ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 17:35
Gostivar, 21 prill – Sipas të dhënave të përpunuara në komisionet zgjedhore deri në orën 15 në komunën Mavrovë-Rostushë në votim kanë dalë 1.572 votues, respektivisht 15,9 për qind prej 9.721 qytetarëve të ...

Derkoski: Gjithçka është në rregull me procesin e votimit
Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend të merrem, tha ...
Aktuale.MK | 21-Apr-2019 17:35
Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend të merrem, tha ...

Derkoski: Zbatojmë proces zgjedhor, nuk merremi me spekulime të politikës ditore
Shkup, 21 prill – Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 17:28
Shkup, 21 prill – Në vend sot organizojmë dhe zbatojmë proces zgjedhor. Gjithçka po rrjedhë siç duhet dhe gjithçka është në rregull. Me spekulime të karakterit të politikës ditore as nuk dëshiroj, as nuk kam ndër mend ...

Në Kërçovë deri në ora 15 kanë votuar 11.181 persona
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues, shkruan Almakos. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e ...
Republika | 21-Apr-2019 17:12
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues, shkruan Almakos. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e ...

Deri në orën 15 në Strugë jehona 20, në Vevçan 40, ndërsa në Resnjë 27 për qind
Strugë/Resnjë, 21 prill – Jehona në Strugë deri në orën 15 është gati 20 për qind, në Vevçan 40, ndërsa në Resnjë gati 27 për qind, njofton Koha. Sipas kryetarit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor në Strugë, Bledar Ziba, ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 16:56
Strugë/Resnjë, 21 prill – Jehona në Strugë deri në orën 15 është gati 20 për qind, në Vevçan 40, ndërsa në Resnjë gati 27 për qind, njofton Koha. Sipas kryetarit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor në Strugë, Bledar Ziba, ...

Në rajonin e Shtpit deri në orën 15 jehona 35,5 për qind
Shtip, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Në Shtip në orën 15 jehona në 77 vendvotime për zgjedhjet presidenciale është 35,5 për qind apo 14.852 votues me të drejtë vote. Kryetarja e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve (KKZ), Senka ...
Medial | 21-Apr-2019 16:53
Shtip, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Në Shtip në orën 15 jehona në 77 vendvotime për zgjedhjet presidenciale është 35,5 për qind apo 14.852 votues me të drejtë vote. Kryetarja e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve (KKZ), Senka ...

KSHZ: Jehona e votimit deri në orën 13 është 20,45 për qind
Shkup, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Jehona e votimit në rrethin e parë të Zgjedhjeve presidenciale deri në orën 13 është 20,45 për qind. Zëdhënësja e Komisionit Shtetëror Zgjedhor Lupka Guguçevska në konferencën për shtyp ...
Medial | 21-Apr-2019 16:53
Shkup, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Jehona e votimit në rrethin e parë të Zgjedhjeve presidenciale deri në orën 13 është 20,45 për qind. Zëdhënësja e Komisionit Shtetëror Zgjedhor Lupka Guguçevska në konferencën për shtyp ...

Në Kërçovë deri në ora 15 kanë votuar 11.181 persona
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e votës e kanë ...
TetovaSot | 21-Apr-2019 16:48
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e votës e kanë ...

Lokalet, deri në orën 15:00 në Dibër kanë votuar 28.63 %, Ohër 36.77 %
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...
TetovaSot | 21-Apr-2019 16:46
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...

Në Dibër po zhvillohet një betejë e hatashme midis kandidatit të BDI-së dhe Aleancës për shqiptarët
Në zgjedhjet presidenciale dhe lokale të vitit 2019 në Komunën e Dibrës deri në ora 10 kanë dal në votime gjithsejtë 3.02 %, ku kjo përqindje është rritur në 28.63 % deri në ora 15, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë ...
Albportali | 21-Apr-2019 16:45
Në zgjedhjet presidenciale dhe lokale të vitit 2019 në Komunën e Dibrës deri në ora 10 kanë dal në votime gjithsejtë 3.02 %, ku kjo përqindje është rritur në 28.63 % deri në ora 15, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë ...

Në Kërçovë deri në ora 15 kanë votuar 11.181 persona
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues, shkruan Almakos. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 16:39
Në Komunën e Kërçovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 15 kanë votuar 22.23 % e trupit votues, shkruan Almakos. Numri i përgjithshëm i votuesve është 50.351, ku prej tyre deri në ora 15, të drejtën e ...

INA: Rreth 100 mijë vota në komunat me shumicë shqiptare deri në ora 15.00
Sipas të dhënave të publikuara nga KSHZ deri në orën 15.00, jehona e votuesve ka qenë 28.89% apo 497 mijë vota në tërë vendin. Megjithatë sipas përllogaritjeve të bëra në komunat e banuara me shumicë shqiptare deri në ...
Ina-Online | 21-Apr-2019 16:34
Sipas të dhënave të publikuara nga KSHZ deri në orën 15.00, jehona e votuesve ka qenë 28.89% apo 497 mijë vota në tërë vendin. Megjithatë sipas përllogaritjeve të bëra në komunat e banuara me shumicë shqiptare deri në ...

Lokalet, deri në orën 15:00 në Dibër kanë votuar 28.63 %, Ohër 36.77 %
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 16:34
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...

Deri në orën 15:00 në Kumanovë kanë votuar 23,54 për qind, në Likovë 9,75
Kumanovë, 21 prill – Sipas të dhënave të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve deri në orën 15:00, jehona e votuesve në Kumanovë është 23,54 për qind, në Likovë 9,75 ndërsa në Nagoriçan të Vjetër 28,18 për qind, raporton ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 16:34
Kumanovë, 21 prill – Sipas të dhënave të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve deri në orën 15:00, jehona e votuesve në Kumanovë është 23,54 për qind, në Likovë 9,75 ndërsa në Nagoriçan të Vjetër 28,18 për qind, raporton ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved