ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/08/2019 09:16

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi V.P, i lindur në vitin ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 17:24
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi V.P, i lindur në vitin ...

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 17:38
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi V.P, i lindur në vitin ...
Albportali | 21-Apr-2019 17:35
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi V.P, i lindur në vitin ...

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
T etovë, 21 prill - Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi ...
Zhurnal | 21-Apr-2019 17:24
T etovë, 21 prill - Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi ...

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...
Arbresh | 21-Apr-2019 17:24
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...

Arrestohet tetovari sepse fotografoi fletëvotimin
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...
Ina-Online | 21-Apr-2019 17:21
Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, personi Vlladimir P, i lindur në ...

Arrestohet një person në Tetovë, fotografoi fletëvotimin
Alsat 2019-04-21T17:15:48+02:00 Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 17:21
Alsat 2019-04-21T17:15:48+02:00 Një incident në procesin e votimit është shënuar edhe në Tetovë. Rreth orës 15 e 50 minuta, në vendvotimin numër 1969, që ndodhet në hapësirat e Ndërmarrjes publike komunale të Tetovës, ...

MPB: Janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletëvotimit
Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë votimit. “Në orën 09 ...
Albportali | 21-Apr-2019 16:34
Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë votimit. “Në orën 09 ...

Thyhet dera e vendvotimit në Saraj, arr.estohet edhe një person për fotografim të fletëvotimit (Video)
Deri në ora 12 në Ministrinë e Punëve të Brendshme nuk janë denoncuar shkelje të rendit dhe qetësisë gjatë votimit. Votimi po zhvillohet qetë, njoftoi në pres konferencën e sotme Biljana Milevska nga Sektori për ...
Albportali | 21-Apr-2019 16:13
Deri në ora 12 në Ministrinë e Punëve të Brendshme nuk janë denoncuar shkelje të rendit dhe qetësisë gjatë votimit. Votimi po zhvillohet qetë, njoftoi në pres konferencën e sotme Biljana Milevska nga Sektori për ...

Ministria e Punëve të Brendshme: Shënohen incidente në tre qendra votimi (VIDEO)
Ministria e Punëve të Brendshme zbardhi parregullsi në disa qendra të votimit. Respektivisht dy shkelje ligjore të fotografimit të fletëvotimit në komunat Aerodrom dhe Krivo Gashtan. Një incident tjetër është shënuar në ...
Flaka | 21-Apr-2019 15:43
Ministria e Punëve të Brendshme zbardhi parregullsi në disa qendra të votimit. Respektivisht dy shkelje ligjore të fotografimit të fletëvotimit në komunat Aerodrom dhe Krivo Gashtan. Një incident tjetër është shënuar në ...

MPB: Shënohen incidente në tre vendvotime
Ministria e Punëve të Brendshme zbardhi parregullsi në disa qendra të votimit. Respektivisht dy shkelje ligjore të fotografimit të fletëvotimit në komunat Aerodrom dhe Krivo Gashtan. Një incident tjetër është shënuar në ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 15:18
Ministria e Punëve të Brendshme zbardhi parregullsi në disa qendra të votimit. Respektivisht dy shkelje ligjore të fotografimit të fletëvotimit në komunat Aerodrom dhe Krivo Gashtan. Një incident tjetër është shënuar në ...

Maqedoni: Arrestohet një person pasi fotografoi fletëvotimin
Nga Ministria e Punëve të Brendshme kanë njoftuar se janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletëvotimit, ndërsa nuk ka ndonjë njoftim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë votimit, raporton alsat m, ...
AlbInfo | 21-Apr-2019 14:56
Nga Ministria e Punëve të Brendshme kanë njoftuar se janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletëvotimit, ndërsa nuk ka ndonjë njoftim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë votimit, raporton alsat m, ...

MPB: Janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit
Shkup, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë ...
Medial | 21-Apr-2019 14:37
Shkup, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë ...

Në prokuroritë nuk ka paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor
Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal Bajrami, nuk ka paraqitje as ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 14:28
Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal Bajrami, nuk ka paraqitje as ...

Në prokurori nuk ka paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor
Shkup, 21 prill – Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal Bajrami, nuk ...
Zhurnal | 21-Apr-2019 14:25
Shkup, 21 prill – Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal Bajrami, nuk ...

Prokuroria thotë se s’ka parregullsi zgjedhore, MPB regjistron disa raste të fotografimit të votës
Deri te Prokuroria Publike deri tani s’ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi zgjedhore në procesin zgjedhor. Siç njoftoj kryetari i komisionit për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore, Xhelal Bajrami, s’ka ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 14:02
Deri te Prokuroria Publike deri tani s’ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi zgjedhore në procesin zgjedhor. Siç njoftoj kryetari i komisionit për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore, Xhelal Bajrami, s’ka ...

Në prokuroritë nuk ka paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor
S A 2019-04-21T14:13:58+02:00 Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 14:17
S A 2019-04-21T14:13:58+02:00 Në Prokurorinë publike tani për tani nuk ka arritur asnjë paraqitje për parregullsi të procesit zgjedhor. Siç kumtoi kryetari i Komisionit për ndjekje të parregullsive të mundshme, Xhelal ...

Fotografoi votën, ndërprehet votimi për një orë
Në vendvotimin numër 1515, në fshatin Obrasni, komuna Krivogashtani në Maqedoninë e Veriut, është ndërprerë procesi zgjedhor nga ora 11.25 deri më ora 11.35, për shkak të fotografimit të fletëvotimit nga ana e personit ...
Indeks Online | 21-Apr-2019 14:10
Në vendvotimin numër 1515, në fshatin Obrasni, komuna Krivogashtani në Maqedoninë e Veriut, është ndërprerë procesi zgjedhor nga ora 11.25 deri më ora 11.35, për shkak të fotografimit të fletëvotimit nga ana e personit ...

Prokuroria thotë se s’ka parregullsi zgjedhore, MPB regjistron disa raste të fotografimit të votës
Siç njoftoj kryetari i komisionit për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore, Xhelal Bajrami, s’ka asnjë paraqitje nga asnjë, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Deri tani procesi zgjedhor po zhvillohet qetë, pa shkelje ...
Lajminet | 21-Apr-2019 14:10
Siç njoftoj kryetari i komisionit për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore, Xhelal Bajrami, s’ka asnjë paraqitje nga asnjë, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Deri tani procesi zgjedhor po zhvillohet qetë, pa shkelje ...

MPB: Janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit
Shkup, 21 prill – Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 14:09
Shkup, 21 prill – Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se deri në këtë moment janë regjistruar dy raste të fotografimit të fletvotimit, ndërsa nuk ka regjistrim për prishje të rendit dhe qetësisë publike gjatë ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved