ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/04/2019 18:18

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Aktuale.MK | 16-Apr-2019 08:15
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi kosovarëve drejtë Shqipërisë dhe Maqedonisë
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Java News | 16-Apr-2019 07:59
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Zeri | 16-Apr-2019 07:55
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

Sot dy dekada nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
BalkanWeb | 16-Apr-2019 07:52
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Lajminet | 16-Apr-2019 07:52
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Gazeta Observer | 16-Apr-2019 07:36
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
AlMaKos | 16-Apr-2019 07:32
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Telegrafi | 16-Apr-2019 07:29
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

Bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Arbresh | 16-Apr-2019 07:32
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Gazeta Express | 16-Apr-2019 07:28
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

?20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
Indeks Online | 16-Apr-2019 07:25
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...
InFokusi | 16-Apr-2019 06:53
Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Për veç të ...

20 vite nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni.
Kosova Press | 16-Apr-2019 06:50
?Sot bëhen 20 vite nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni.

Eksodi 99 shënohet sot në Mitrovicë
Sot në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 07:38
Sot në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. ...

VIDEO/ Publikohen pamje të rralla të shkatërrimit të bazava ushtarake serbe nga NATO
Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-së mbi Jugosllavinë, shkruan FMimages.net Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo baza shihen bazat serbe të shkatërruar nga ...
Medial | 15-Apr-2019 21:20
Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-së mbi Jugosllavinë, shkruan FMimages.net Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo baza shihen bazat serbe të shkatërruar nga ...

Manifestimi i “Eksod ’99” në Mitrovicë
TIRANË, 15 prill /MEDIAL – I. Vata/ – Me moton “Përkujtojmë tragjedinë – Festojmë lirinë”, u kujtua sot në Mitrovicë, 20-vjetori i eksodit. Kryetari i bashkisë Kukës, Bashkim Shehu mori pjesë në nisjen e manifestimit ...
Medial | 15-Apr-2019 19:30
TIRANË, 15 prill /MEDIAL – I. Vata/ – Me moton “Përkujtojmë tragjedinë – Festojmë lirinë”, u kujtua sot në Mitrovicë, 20-vjetori i eksodit. Kryetari i bashkisë Kukës, Bashkim Shehu mori pjesë në nisjen e manifestimit ...

Në Mitrovicë shënohet ‘Eksodi 99’
Me moton “Përkujtojmë tragjedinë- Festojmë lirinë”, sot në Mitrovicë u shënua 20-vjetori i eksodit, kur gjatë luftës rreth një milion shqiptarë u detyruan të shpërngulen në Shqipëri dhe Maqedoni nga forcat kriminale ...
Kosova Press | 15-Apr-2019 14:28
Me moton “Përkujtojmë tragjedinë- Festojmë lirinë”, sot në Mitrovicë u shënua 20-vjetori i eksodit, kur gjatë luftës rreth një milion shqiptarë u detyruan të shpërngulen në Shqipëri dhe Maqedoni nga forcat kriminale ...

KOMENTET/ Analistët në Mal të Zi: pas protestave, Rusia e pakënaqur nga pozita në Ballkan
Rusia në Ballkan do të arrijë ndikim edhe më të madh dhe nuk është ë kënaqur me situatën aktuale, sidomos pas anëtarësimit të Malit të Zi në NATO – konkluduan kështu, redaktor i gazetës Daily me bazë në Podgoricë, Goran ...
Tesheshi | 15-Apr-2019 10:22
Rusia në Ballkan do të arrijë ndikim edhe më të madh dhe nuk është ë kënaqur me situatën aktuale, sidomos pas anëtarësimit të Malit të Zi në NATO – konkluduan kështu, redaktor i gazetës Daily me bazë në Podgoricë, Goran ...

Eksodi 99 shënohet në Mitrovicë
Në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Nën ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 09:16
Në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Nën ...

Eksodi 99 shënohet në Mitrovicë
Në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Nën ...
Klan Kosova | 15-Apr-2019 08:27
Në Mitorvicë shënohet 20 vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Nën ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved