ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/05/2019 11:56

Nisi vazhdimi i debatit në komisionin kuvendar për marrjen e imunitetit të Veljanoskit

Nisi vazhdimi i debatit në komisionin kuvendar për marrjen e imunitetit të Veljanoskit
Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut nisi vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit të deputetit nga OBRM-PDUKM dhe ish kryetar i Kuvendit Trajko Veljanoski në kuadër të komisionit kuvendar për Çështje Mandatare dhe të ...
Telegrafi | 23-Feb-2019 13:42
Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut nisi vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit të deputetit nga OBRM-PDUKM dhe ish kryetar i Kuvendit Trajko Veljanoski në kuadër të komisionit kuvendar për Çështje Mandatare dhe të ...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së propozuan që në mënyrë kolektive t’u merret imuniteti i deputetëve
Shkup, 23 shkurt 2019 (MEDIAL) – Deputetët e opozitës gjatë debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i Kuvendit, Trajko Veljanoski në Komisionin kuvendor për çështje të rregullores, ...
Medial | 23-Feb-2019 16:11
Shkup, 23 shkurt 2019 (MEDIAL) – Deputetët e opozitës gjatë debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i Kuvendit, Trajko Veljanoski në Komisionin kuvendor për çështje të rregullores, ...

LSDM e VMRO përplasen për imunitetin e Veljanovskit (Video)
Në ditën e dytë të debatit rreth imunitetit të ish kryetarit të Kuvendit Trajko Veljanovski, ka vazhduar përplasja mes deputetëve të pushtetit dhe opozitës. Anëtarët e komisionit për çështje të mandateve dhe imunitetit, ...
Shenja | 23-Feb-2019 16:08
Në ditën e dytë të debatit rreth imunitetit të ish kryetarit të Kuvendit Trajko Veljanovski, ka vazhduar përplasja mes deputetëve të pushtetit dhe opozitës. Anëtarët e komisionit për çështje të mandateve dhe imunitetit, ...

VMRO DPMNE-ja kundërshton heqjen e imunitetit të Veljanovskit
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...
Lajm Press | 23-Feb-2019 15:58
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...

VMRO DPMNE-ja kundërshton heqjen e imunitetit të Veljanovskit
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...
Arbresh | 23-Feb-2019 15:56
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së propozojnë që t’u merret mandati në mënyrë kolektive
Shkup, 23 shkurt – Deputetët e opozitës gjatë debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i Kuvendit, Trajko Veljanoski në Komisionin kuvendor për çështje të rregullores, mandateve dhe ...
Koha.mk | 23-Feb-2019 15:54
Shkup, 23 shkurt – Deputetët e opozitës gjatë debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i Kuvendit, Trajko Veljanoski në Komisionin kuvendor për çështje të rregullores, mandateve dhe ...

VMRO DPMNE-ja kundërshton heqjen e imunitetit të Veljanovskit
23 Shkurt 2019 / 15:45 Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko ...
AlMaKos | 23-Feb-2019 15:50
23 Shkurt 2019 / 15:45 Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko ...

VMRO DPMNE-ja kundërshton heqjen e imunitetit të Veljanovskit
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...
Alsat-M | 23-Feb-2019 15:47
Komisioni kuvendor për çështjet e rregullores dhe imuniteteve sot në mesditë ka vazhduar debatin për heqjen e imunitetit të deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryetar i i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati ka qenë i ...

Imuniteti i Veljanoskit, deputetët opozitarë thonë se Burgu i Shutkës është i pasigurt
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoski, e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...
TetovaSot | 23-Feb-2019 15:41
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoski, e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...

Imuniteti i Veljanoskit, deputetët opozitarë thonë se Burgu i Shutkës është i pasigurt
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoski, e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...
Flaka | 23-Feb-2019 15:31
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoski, e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...

Imuniteti i Veljanoskit, deputetët opozitarë thonë se Burgu i Shutkës është i pasigurt
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoskit e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...
Lajm Press | 23-Feb-2019 15:31
Pasi u ndërpre dje, seanca e për heqjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoskit e Komisionit për Çështje të Rregullores, Mandateve dhe Imuniteteve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka vazhduar sot, dhe sërish mes ...

Deputetët e VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...
TetovaSot | 23-Feb-2019 15:28
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...

Deputetët e VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Shkup, 23 shkurt - Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar ...
Zhurnal | 23-Feb-2019 15:18
Shkup, 23 shkurt - Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar ...

DEPUTETËT E VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...
Medial | 23-Feb-2019 14:59
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...

Deputetët e VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...
Flaka | 23-Feb-2019 14:31
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...

Deputetët e VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...
Lajm Press | 23-Feb-2019 14:22
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...

Deputetët e VMRO-së: Na merrni imunitetin të gjithëve!
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...
Shenja | 23-Feb-2019 14:09
Deputetët e VMRO-së kanë kundërshtuar sot kërkesën për marrjen e imunitetit të ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, në seancën që është duke vazhduar edhe sot. VMRO-DPMNE ka akuzuar pushtetin për fushatë ...

Filloi vazhdimi i debatit të komisionit për marrjen e imunitetit të Veljanoskit
Shkup, 23 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në Kuvend filloi vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-spiker i Kuvendit, Trajko Veljanoski në kuadër të seancës së 12-të të Komisionit kuvendor ...
Medial | 23-Feb-2019 14:03
Shkup, 23 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në Kuvend filloi vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit deputetit të VMRO-DPMNE-së dhe ish-spiker i Kuvendit, Trajko Veljanoski në kuadër të seancës së 12-të të Komisionit kuvendor ...

Nis debati i sotshëm për imunitetin e Trajko Veljanovskit
Në Kuvend ka nisur vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit të deputetit nga VMRO-së dhe ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski në kuadër të Komisionit për Çështje Mandatare dhe të Imunitetit. Debati për ...
Lajm Press | 23-Feb-2019 14:01
Në Kuvend ka nisur vazhdimi i debatit për marrjen e imunitetit të deputetit nga VMRO-së dhe ish-kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski në kuadër të Komisionit për Çështje Mandatare dhe të Imunitetit. Debati për ...

Vazhdon puna e komisionit kuvendar për marrjen e imunitetit të Veljanoskit
Komisioni kuvendar për Çështje Mandatare dhe të Imunitetit sot do të vazhdojë ne debatin për marrjen e imunitetit deputetit të OBRM-PDUKM-së dhe ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati për kërkesën e marrjes ...
Telegrafi | 23-Feb-2019 09:43
Komisioni kuvendar për Çështje Mandatare dhe të Imunitetit sot do të vazhdojë ne debatin për marrjen e imunitetit deputetit të OBRM-PDUKM-së dhe ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski. Debati për kërkesën e marrjes ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved