ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/08/2019 22:46

Prela përballë Vetting-ut. ONM i kërkon llogari për Shullazin

Prela përballë Vetting-ut. ONM i kërkon llogari për Shullazin
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela u përball sot me Vetting-un.
Top Channel | 22-Jan-2019 11:11
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela u përball sot me Vetting-un.

Donika Prela përballë KPK, i pranishëm edhe Teo Jacob
TIRANE Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela po përballet sot me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici ...
BalkanWeb | 22-Jan-2019 10:21
TIRANE Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela po përballet sot me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici ...

Rrezikon Donika Prela, drejtuesja e Krimeve të Rënda probleme me pasurinë
Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela iu nënshtrua këtë të martë procesit të rivlerësimit. Prela doli me probleme sa i takon kriterit të pasurisë. Sipas raportit të ILDKPI të dorëzuar pranë KPK, ...
VizionPlus | 22-Jan-2019 10:55
Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela iu nënshtrua këtë të martë procesit të rivlerësimit. Prela doli me probleme sa i takon kriterit të pasurisë. Sipas raportit të ILDKPI të dorëzuar pranë KPK, ...

Donika Prela nën ethet e vettingut
Ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela më Komisionin e Pavarur të Kualifikimit Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...
Gazeta Shqip | 22-Jan-2019 10:46
Ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela më Komisionin e Pavarur të Kualifikimit Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...

Para Vetting-ut drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me Vetting-un.
Top Channel | 22-Jan-2019 08:27
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me Vetting-un.

KPK seancë dëgjimore me Donika Prelën
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit po zhvillon një seancë dëgjimore me drejtuesen e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Trupa gjykuese përbëhet nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Drejtuesja ...
ABCNews | 22-Jan-2019 10:27
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit po zhvillon një seancë dëgjimore me drejtuesen e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Trupa gjykuese përbëhet nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Drejtuesja ...

Drejtuesja e Krimeve të Rënda, Donika Prela probleme me pasurinë
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...
Gazeta Dita | 22-Jan-2019 11:01
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...

Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda para Vettingut
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda është thirrur këtë të martë në seancën dëgjimore të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, (KPK). Ajo do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar ...
TV Klan | 22-Jan-2019 10:20
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda është thirrur këtë të martë në seancën dëgjimore të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, (KPK). Ajo do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar ...

Drejtuesja e Krimeve të Rënda në vetting, si ka ndryshuar pasuria e Donika Prelës
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...
Java News | 22-Jan-2019 10:59
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...

Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda sot para Vettingut
TIRANE Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...
BalkanWeb | 22-Jan-2019 08:04
TIRANE Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...

Asnjë pasuri në vitin 2003, si kanë ndryshuar financat e Donika Prelës. Sot para vetingut
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me vetingun. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së ...
Lapsi | 22-Jan-2019 10:13
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me vetingun. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së ...

Vettingu, drejtuesja e Krimeve të Rënda probleme me pasurinë
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...
Java News | 22-Jan-2019 10:35
Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Procesi i vettingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e drejtuar nga ...

Kryeprokurorja e Krimeve të Rënda në “sitën” e vettingut
Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do t’i nënshtrohet këtë të martë procesit të vettingut. Seanca do të zhvillohet në orën 10:00 tek ish-Pallati Kongreseve ndërsa trupa gjykuese do të përbëhet ...
VizionPlus | 22-Jan-2019 08:21
Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do t’i nënshtrohet këtë të martë procesit të vettingut. Seanca do të zhvillohet në orën 10:00 tek ish-Pallati Kongreseve ndërsa trupa gjykuese do të përbëhet ...

A ka fshehur Donika Prela pasurinë? Zbulohen fakte të reja
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...
Gazeta55 | 22-Jan-2019 10:13
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...

Kryeprokurorja e Krimeve të Rënda sot para Vettingut
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...
Lapsi | 22-Jan-2019 08:39
Donika Prela, drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda do të përballet sot me Vettingun. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...

Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda në Vetting. Nuk zotëronte asnjë pasuri, por…
Procesi i vetingut për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela, do të mbahet të martën në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...
Standard | 22-Jan-2019 09:49
Procesi i vetingut për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela, do të mbahet të martën në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...

Drejtuesja e Krimeve të Rënda në vetting, si ka ndryshuar pasuria
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...
Gazeta Dita | 22-Jan-2019 09:31
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...

Të martën para vettingut, njihuni me pasurinë e Donika Prelës
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet të martën në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese ...
BalkanWeb | 21-Jan-2019 21:11
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet të martën në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese ...

A do ta kalojë sot “lumin” drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda?!
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...
Ina-Online | 22-Jan-2019 09:01
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i vetingut për Prelën është kryer nga trupa gjykuese e ...

Në sitën e Vetting-ut drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me Vetting-un. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...
Koha Jone | 22-Jan-2019 08:50
Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela do të përballet sot me Vetting-un. Prela do të vlerësohet nga trupa gjykuese e drejtuar nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved