13:23 Rifreskuar në
“Albafone”, operator shqiptar i telefonisë celulare në Maqedoni
“Albafone”, operator shqiptar i telefonisë celulare në Maqedoni
Shqipmedia - 01-Jul-2013 14:51
“Albafone” do të jetë operatori i katërt i telefonisë celulare në Maqedoni dhe do fillojë me punë në muajin gusht. Drejtori ekzekutiv i kësaj kompanie të re celulare, Ardian Hoxha, të hënën në një konferencën për shtyp tha se “Albafone” do ...
Albafone, operatori i katërt mobil
Alsat - 01-Jul-2013 15:41
Albafone, operatori i katërt mobil në Maqedoni pritet zyrtarisht të filloj në muajin gusht. Sipas drejtorit ekzekutiv të kësaj kompanie Ardian Hoxha, target i këtij operatori do të jenë qytetarët shqiptarë.
Albafone sjell çmimet më të lira, për të përmirësuar padrejtësitë ndaj shqiptarëve
Almakos - 01-Jul-2013 14:21
Çmimet më të lira në treg, prefiksi “073” Albafone është operatori i katërt mobil në Maqedoni. Promovimi zyrtar i këtij operatori u bë sot në Shkup, kurse shërbime do të fillojë të ofrojë në muajin gusht.
Albafone do të përmirësojë padrejtësitë ndaj konsumatorëve shqiptar
Lajm - 01-Jul-2013 11:31
Albafone prej sot është provajderi i katërt mobil në Maqedoni. Drejtori i kësaj kompanie Ardian Hoxha tha se target i këtij operatori janë qytetarët shqiptarë dhe kjo kompani ka për qëllim të përmirësojë padrejtësitë ndaj konsumatorëve ...
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
GazetaDitore - 01-Jul-2013 14:21
“Albafone” është operatori i katër celularë që futet në tregun e Maqedonisë. Kjo kompani shqiptare duke parë mos kujdesin ndaj konsumatorëve shqiptar nga ana e tre operatorëve tjerë që veprojnë në vend, vendosi që të funksionoj në frymë ...
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
FlashLajme - 01-Jul-2013 13:31
Maqedoni | Z.M | July 1, 2013 13:27 “Albafone” është operatori i katër celularë që futet në tregun e Maqedonisë. Kjo kompani shqiptare duke parë mos kujdesin ndaj konsumatorëve shqiptar nga ana e tre operatorëve tjerë që veprojnë në vend, ...
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
Portalb - 01-Jul-2013 13:21
“ Albafone ” është operatori i katër celularë që futet në tregun e Maqedonisë. Kjo kompani shqiptare duke parë mos kujdesin ndaj konsumatorëve shqiptar nga ana e tre operatorëve tjerë që veprojnë në vend, vendosi që të funksionoj në frymë ...
Albafone sjell çmimet më të lira, për të përmirësuar padrejtësitë ndaj shqiptarëve
Lajm - 01-Jul-2013 13:31
Çmimet më të lira në treg, prefiksi “073” Albafone është operatori i katërt mobil në Maqedoni. Promovimi zyrtar i këtij operatori u bë sot në Shkup, kurse shërbime do të fillojë të ofrojë në muajin gusht.
Imazhe
“Albafone”, operator shqiptar i telefonisë celulare në Maqedoni
Shqipmedia
Albafone, operatori i katërt mobil
Alsat
Albafone sjell çmimet më të lira, për të përmirësuar padrejtësitë ndaj shqiptarëve
Almakos
Albafone do të përmirësojë padrejtësitë ndaj konsumatorëve shqiptar
Lajm
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
GazetaDitore
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
FlashLajme
‘Albafone’ Operatori i katërt celular në Maqedoni
Portalb
Albafone sjell çmimet më të lira, për të përmirësuar padrejtësitë ndaj shqiptarëve
Lajm


Share
 |