08:14 Rifreskuar në
Oficerët e liruar nga Tahiri, ankesë në Sindikatë
Oficerët e liruar nga Tahiri, ankesë në Sindikatë
Mapo - 28-Nov-2013 12:44
Tiranë Një grup oficerësh të liruar apo të nxjerrë në dispozicion ankohen në Sindikatën e Policisë së Shtetit, duke pretenduar se masat ndaj tyre janë të paligjshme.
“Rikthehet” Erzen Breçani, kritika sindikatës: Nuk po mbron policët e shkarkuar
Ora news - 27-Nov-2013 17:24
Ish-numri dy i policisë së Tiranës Erzen Breçani, i pari në listën e të shkarkuarve nga radhët e uniformave blu nga qeveria e re ka kritikuar sot ashpër sindikatën e policisë.
Breçani: Aktet e lirimit të policëve të paligjshme, të reagojë sindikata
BalkanWeb - 27-Nov-2013 13:44
TIRANË - Policët e liruar nga detyra kohet e fundit kanë bërë ankesa personale në gjykatë si dhe në Sindikatën e Policëve. Ish-zëvendës drejtori i Policisë së Tiranës Erzen Breçani ka deklaruar se ...
Breçani: Sindikata nuk po mbron policët e shkarkuar
SOT - 27-Nov-2013 17:34
Ish-zëvendës drejtori i Policisë së Tiranës Erzen Breçani ka deklaruar se policët e liruar nga detyra janë të indinjuar për mos reagimin e sindikatës lidhur me ankesat e tyre në gjykatë.
Tani Erzen Breçani ka nevojë për Sindikatën
AMA-News - 27-Nov-2013 16:34
Policët e liruar nga detyra kohet e fundit kanë bërë ankesa personale në gjykatë si dhe në Sindikatën e Policëve. Ish-zëvendës drejtori i Policisë së Tiranës Erzen Breçani ka deklaruar se policët e ...
Breçani: Sindikata nuk po mbron policët e shkarkuar
Albeu.com - 27-Nov-2013 17:44
Ish-numri dy i policisë së Tiranës Erzen Breçani kriktikoi sot ashpër sindikatën e policisë. Në një deklaratë për mediat Breçani i bëri apel këtij organizmi mbrojtës që të dalë në krah të policëve që ...
Imazhe
Oficerët e liruar nga Tahiri, ankesë në Sindikatë
Mapo
“Rikthehet” Erzen Breçani, kritika sindikatës: Nuk po mbron policët e shkarkuar
Ora news
Breçani: Sindikata nuk po mbron policët e shkarkuar
SOT
Breçani: Sindikata nuk po mbron policët e shkarkuar
Albeu.com


Share
 |  ipazar


abcom

none