15:06 Rifreskuar në
Zbardhet rritja e pagave për mësuesit dhe edukatoret
Zbardhet rritja e pagave për mësuesit dhe edukatoret
Gazeta Start - 13-Aug-2013 10:09
Tiranë - Zbardhet rritja e pagave për punonjësit e arsimit parauniversitar. Vendimi i qeverisë, i marrë pak kohë më parë, tashmë ka hyrë në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare.
Rritja e pagave, ja sa marrin tani punonjësit e arsimit
Albeu.com - 13-Aug-2013 10:09
Zbardhet rritja e pagave për punonjësit e arsimit parauniversitar. Vendimi i qeverisë, i marrë pak kohë më parë, tashmë ka hyrë në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare.
Shkolla në rrezen psikosociale
Top Channel - 12-Aug-2013 10:30
NDUE DEDAJ - Shekulli i 20-të, si shekull i modernitetit dhe i një stadi të ri zhvillimi, u quajt dhe “shekulli i fëmijëve”. Dhe pati një tjetër vështrim të njerëzimit ndaj asaj që metaforikisht quhet si e ardhmja, sidomos për sa u përket ...
Nga Ndue Dedaj- Shkolla në rrezen psikosociale
Gazeta Idea - 12-Aug-2013 10:31
Shekulli i 20-të, si shekull i modernitetit dhe i një stadi të ri zhvillimi, u quajt dhe “shekulli i fëmijëve”. Dhe pati një tjetër vështrim të njerëzimit ndaj asaj që metaforikisht quhet si e ardhmja, sidomos për sa u përket lirive dhe të ...
Rritja e pagave për mësuesit dhe edukatoret. Tabela e plotë e rritjes së pagave për mësuesit dhe edukatorët sipas kategorisë
Durres Lajm - 13-Aug-2013 10:22
Zbardhet rritja e pagave për punonjësit e arsimit parauniversitar. Vendimi i qeverisë, i marrë pak kohë më parë, tashmë ka hyrë në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare.
Tradita dhe bashkëkohorja në arsim.
GazetaDitore - 11-Aug-2013 22:28
Të përcjellësh idetë personale për arsimin në një konferencë me ndihmën e një kumtese është përgjegjësi. Për të realizuar këtë duket mjaft delikate përvoja 20-vjeçare e punës si mësues në arsimin parauniversitar.
Miratohet pagat e reja për mësuesit e arsimit parauniversitar
Shekulli - 12-Aug-2013 08:08
Miratohet struktura e re e pagave në sistemimin parauniversitar. Paga bazë mujore dhe shtesa e pozicionet janë dy shtyllat mbi të cilat janë llogaritur pagat e reja.
Imazhe
Zbardhet rritja e pagave për mësuesit dhe edukatoret
Gazeta Start
Rritja e pagave, ja sa marrin tani punonjësit e arsimit
Albeu.com
Shkolla në rrezen psikosociale
Top Channel
Nga Ndue Dedaj- Shkolla në rrezen psikosociale
Gazeta Idea
Rritja e pagave për mësuesit dhe edukatoret. Tabela e plotë e rritjes së pagave për mësuesit dhe edukatorët sipas kategorisë
Durres Lajm
Tradita dhe bashkëkohorja në arsim.
GazetaDitore
Miratohet pagat e reja për mësuesit e arsimit parauniversitar
Shekulli


Share
 |