13:49 Rifreskuar në
Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët
Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët
Albtime - 13-Jan-2014 11:43
Rivendosja e pensioneve për minoritarët grekë që jetojnë në Shqipëri dhe në vende të tjera jashtë Greqisë, duket se do të jetë vetëm çështje kohe. Ministri grek i Punës, Janis Vroutsis deklaroi se ...
Veliaj: Propozojmë pension social, heqje të pagesës minimale fshat dhe qytet
24 orë - 11-Jan-2014 12:47
Shtylla e parë e reformimit të sistemit të pensioneve do të jetë vendosja e një dyshemeje, që aktualisht mungon, kjo në shkallë vendi. Ndër pikat kryesore që pritet të bëhen pjesë e strategjisë dhe ...
Skema e re e pensioneve, asnjë ndryshim për pensionistët aktualë, vepron vetëm te pasardhësit nën 40 vjeç
Respublica - 11-Jan-2014 12:27
Reforma në pensione është një çështje shumë e debatuar, pasi prej 20 vitesh kjo skemë ka mbetur e pareformuar, duke çuar në dështimin e saj. Aktualisht numri i personave në punë që kontribuojnë për ...
Rritja e moshës. Skema e re, pension social të moshuarve
Panorama - 13-Jan-2014 09:08
Banka Botërore propozon heqjen e sigurimeve dhe vendosjen e taksës së punës. Pension minimal prej 12 mijë lekësh. Në dy variantet propozohet rritja e moshës. Taksë e re 21.6% për punën.
A do ulen pensionet?
Gazeta Dita - 12-Jan-2014 13:58
Dëgjojmë shpesh për reformën strukturore që duhet të ndërmarrë Qeveria për pensionet. Ndoshta për një publik të gjerë dhe jo ekspert në fushën ekonomike, ka lindur pyetja por çfarë nuk funksionon në ...
Pensionistët e rremë, falsifikatorët kanë pajisur me libreza qindra persona
Gazeta Idea - 12-Jan-2014 08:33
—-Nga Arisa Liço—- Tiranë- Ka mjaftuar vetëm pagesa e parave dhe mjeshtrat e falsifikimit, mesa duket të lidhur edhe me nëpunës të shtetit, u kanë siguruar librezat e pensionit qindra personave nga ...
Greqia rikthen pensionet për minoritarët, në Shqipëri marrin më pak
Gazeta Idea - 13-Jan-2014 11:53
Greqi- Brenda vitit 2014, Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët grekë që jetojnë në Shqipëri dhe në vende të tjera jashtë Greqisë. Kjo duket se është vetëm çështje kohe, pasi duke ju ...
Pensionet e ish-ushtarakëve
Top Channel - 11-Jan-2014 14:22
Pensionet e ish-ushtarakëve 11/01/2014 Rreth 1800 ish-ushtarakë apo ish-policë, të cilët kanë dalë në pension të parakohshëm para vitit 2009, po përballen me ndryshim në pagesën mujore që përfitojnë.
Greqia rikthen pensionet për minoritarët, në Shqipëri do marrin më pak
Gazeta Idea - 13-Jan-2014 11:53
Greqi- Brenda vitit 2014, Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët grekë që jetojnë në Shqipëri dhe në vende të tjera jashtë Greqisë. Kjo duket se është vetëm çështje kohe, pasi duke ju ...
Reformimi i pensioneve, një sfidë urgjente
AMA-News - 12-Jan-2014 15:23
Nga Sokrat Habilaj Periudha tetëvjeçare e qeverisjes demokrate, veç të tjerave, shënon dhe kulmin e dështimit spektakolar të politikave që kanë lidhje me sigurimet shoqërore në tërësi dhe në veçanti ...
Reforma për pensionet, dy variantet e qeverisë
Panorama - 12-Jan-2014 13:53
TIRANE- Qeveria shqiptare duhet të zgjedhë mes dy opsioneve për reformën e pensioneve. Të dyja variantet që po diskutohen, pritet të kenë efekte të forta sociale mes shtresave të popullsisë.
Skema e re, pension social për të gjithë të moshuarit. Në ‘Panorama’ 2 variantet e BB
Panorama - 13-Jan-2014 09:23
Gazeta “Panorama” ne kryeartikullin e saj te sotem publikon dy raportet e detajuara që Banka Botërore i ka paraqitur qeverisë për ndryshimin e skemës së pensioneve.
Veliaj: Propozojmë pension social
Top Channel - 11-Jan-2014 12:57
Veliaj: Propozojmë pension social 11/01/2014 Shtylla e parë e reformimit të sistemit të pensioneve do të jetë vendosja e një dyshemeje, që aktualisht mungon, kjo në shkallë vendi.
Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët
Botasot - 13-Jan-2014 11:33
Rivendosja e pensioneve për minoritarët grekë që jetojnë në Shqipëri dhe në vende të tjera jashtë Greqisë, duket se do të jetë vetëm çështje kohe. Ministri grek i Punës, Janis Vroutsis deklaroi se ...
Imazhe
Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët
Albtime
Veliaj: Propozojmë pension social, heqje të pagesës minimale fshat dhe qytet
24 orë
Skema e re e pensioneve, asnjë ndryshim për pensionistët aktualë, vepron vetëm te pasardhësit nën 40 vjeç
Respublica
Rritja e moshës. Skema e re, pension social të moshuarve
Panorama
A do ulen pensionet?
Gazeta Dita
Pensionistët e rremë, falsifikatorët kanë pajisur me libreza qindra persona
Gazeta Idea
Greqia rikthen pensionet për minoritarët, në Shqipëri marrin më pak
Gazeta Idea
Pensionet e ish-ushtarakëve
Top Channel
Greqia rikthen pensionet për minoritarët, në Shqipëri do marrin më pak
Gazeta Idea
Reformimi i pensioneve, një sfidë urgjente
AMA-News
Reforma për pensionet, dy variantet e qeverisë
Panorama
Skema e re, pension social për të gjithë të moshuarit. Në ‘Panorama’ 2 variantet e BB
Panorama
Veliaj: Propozojmë pension social
Top Channel
Greqia do të rivendosë pensionet për minoritarët
Botasot


Share
 |