00:45 Rifreskuar në
Ndryshimi i ligjit, hiqet tatimi për pagat deri 30 mijë lekë
Ndryshimi i ligjit, hiqet tatimi për pagat deri 30 mijë lekë
Albeu.com - 26-Mar-2013 16:55
Komisioni parlamentar i Ekonomisë miratoi sot heqjen e tatimit nga pagat deri në 30 mijë lekë. Ndonëse ishin prezentë në sallë, deputetët socialistë nuk morën pjesë në votim duke akuzuar demokratët për mungesë koherence .
Kalon projektligji për heqjen e tatimit mbi të ardhurat
Shekulli - 26-Mar-2013 16:14
Komisioni i Ekonomisë miratoi sot vetëm me votat e mazhorancës projektligjin për heqjen e tatimit mbi të ardhurat personale deri në 30 mijë lekë.
Komisioni i Ekonomisë miraton ndryshimin në ligjin për tatimin mbi të ardhurat
LajmiFundit - 26-Mar-2013 14:35
Komisioni për Ekonominë dhe Financat mori sot në shqyrtim projektligjin “Për disa ndryshime në ligjin nr. 8438, datë 28.12.1998 “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar””.
Paketa fiskale, rrogat deri në 30 mijë lekë pa tatim
AlbanianScreen - 26-Mar-2013 16:04
Tiranë - Punonjësit me pagë mujore deri në 30 mijë lekë nuk do të paguajnë tatim, ndërsa qytetarëve me të ardhura vjetore deri në 1 milionë lekë, do t'u rimbursohet taksa e ndërtesës.
Komisioni i Ekonomisë miraton heqjen e tatimit për pagat deri 30 mijë lekë
Botasot - 26-Mar-2013 11:54
Gjatë seancës së sotme Komisioni parlamentar i Ekonomisë miratoi ndryshimet në ligjin për tatimet mbi të ardhurat që heq tatimin për pagat deri 30 mijë lekë.
Pagat deri 30 mijë lekë në Shqipëri nuk tatimohen
Koha.net - 26-Mar-2013 11:44
Tiranë, 26 mars - Gjatë seancës së sotme Komisioni parlamentar i Ekonomisë miratoi ndryshimet në Ligjin për tatimet mbi të ardhurat, që në Shqipëri heq tatimin për pagat deri 30 mijë lekë.
Politikat tatimore, Komisioni i Ekonomisë miraton heqjen e tatimit mbi të ardhurat
Panorama - 26-Mar-2013 14:55
TIRANE- Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi sot projektigjin “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar”” dhe ate “Për disa shtesa në ligjin nr. 9632, datë 30.10.2006 “Për sistemin e taksave vendore”, të ndryshuar” .
Heqja e taksave për pagat
Top Channel - 26-Mar-2013 15:24
Komisioni kuvendor i ekonomisë miratoi me votat e shumicës ligjin që heq tatimin mbi të ardhurat për pagat deri në 30 mijë lekë në muaj. “Përmes kësaj mase në po u japim këtyre individëve një pagë mujore shtesë në vit, të subvencionuar nga ...
Miratohet heqja e tatimit për pagat deri në 30 mijë lekë
LajmiFundit - 26-Mar-2013 15:55
Komisioni parlamentar i ekonomisë mriatoi heqjen e tatimit mbi pagat deri në 30 mijë lekë. Komisioni ka miratuar ndryshimet në projektligj vetëm me votat e mazhorancës.
Komisioni i Ekonomisë kalon p/ligjin për heqjen e tatimit mbi të ardhurat
BalkanWeb - 26-Mar-2013 14:04
TIRANË - Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi vetëm me votat e mazhorancës p/ligjin për heqjen e tatimit mbi të ardhurat personale deri në 30 mijë lekë.
Miratohet heqja e tatimit mbi të ardhurat për pagat deri në 30 mijë lekë
Ora news - 26-Mar-2013 13:54
Hiqet tatimi mbi pagat deri në 30 mijë lekë. Komisioni i ekonomisë dhe financave ka miratuar ndryshimet në projektligj vetëm me votat e mazhorancës.
Imazhe
Ndryshimi i ligjit, hiqet tatimi për pagat deri 30 mijë lekë
Albeu.com
Kalon projektligji për heqjen e tatimit mbi të ardhurat
Shekulli
Komisioni i Ekonomisë miraton ndryshimin në ligjin për tatimin mbi të ardhurat
LajmiFundit
Paketa fiskale, rrogat deri në 30 mijë lekë pa tatim
AlbanianScreen
Komisioni i Ekonomisë miraton heqjen e tatimit për pagat deri 30 mijë lekë
Botasot
Pagat deri 30 mijë lekë në Shqipëri nuk tatimohen
Koha.net
Politikat tatimore, Komisioni i Ekonomisë miraton heqjen e tatimit mbi të ardhurat
Panorama
Heqja e taksave për pagat
Top Channel
Miratohet heqja e tatimit për pagat deri në 30 mijë lekë
LajmiFundit
Komisioni i Ekonomisë kalon p/ligjin për heqjen e tatimit mbi të ardhurat
BalkanWeb
Miratohet heqja e tatimit mbi të ardhurat për pagat deri në 30 mijë lekë
Ora news


Share
 |