04:15 Rifreskuar në
Nevoja për përmirësim e maturës shtetërore
Nevoja për përmirësim e maturës shtetërore
Shekulli - 11-Jul-2012 19:52
Ndue Kolndreu Matura shtetërore u aplikua sivjet për të shtatin vit radhazi. Ajo ishte një risi në arsimin e mesëm shqiptar që në vitin e parë të aplikimit.
Kralev: Provimi i maturës u mbyll me sukses
Alsat - 11-Jul-2012 15:32
Matura shtetërore u realizua me sukses duke shënuar rritje të numrit të nxënësve që kanë zgjedhur të testohen në lëndën e matematikës. Kështu u shpreh Ministri i Arsimit, Pançe Kralev gjatë prezantimit të rezultateve paraprake të maturës ...
Matura Shtetërore 2012, MASH publikon notat e provimeve për lëndët me zgjedhje
LajmiFundit - 12-Jul-2012 23:52
Ministria e Arsimit ka publikuar notat e provimeve për lëndët me zgjedhje në kuadër të Maturës Shtetërore 2012. Në dokumentin bashkëngjitur “Lajmifundit.com” ju mundëson që të kontrolloni saktësisht notat bazuar mbi numrin personal të ...
Matura shtetërore, pakënaqësitë dhe parregullsitë që e përcollën
Shqipmedia - 12-Jul-2012 00:43
Tetovë – Ditën e djeshme Ministria për Arsim dhe Shkencë publikoi rezultatet e provimeve në lëndët gjuhë amëtare, gjuhë e huaj dhe matematikë. Për disa orë serveri ishte shumë i ngarkuar, për shkak të vizitimit të shpeshtë që i është bërë.
Matura Shtetërore 2012, MASH: Ja notat e testit të lëndëve me zgjedhje
LajmiFundit - 12-Jul-2012 23:52
Ministria e Arsimit ka publikuar notat e provimeve për lëndët me zgjedhje në kuadër të Maturës Shtetërore 2012. Në dokumentin bashkëngjitur “Lajmifundit.com” ju mundëson që të kontrolloni saktësisht notat bazuar mbi numrin personal të ...
Matura Shtetërore, MASH publikon notat për lëndët me zgjedhje
BalkanWeb - 12-Jul-2012 21:42
TIRANE- Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikoi vlerësimin për provimin e lëndëve me zgjedhje të maturantëve. Vlerësimi me notë është shënuar në krah të numrit të identitetit me të cilin është futur në provim secili prej maturantëve.
Kopjuan tek lëndët me zgjedhje, bllokohet testi për 100 maturantë
LajmiFundit - 11-Jul-2012 20:52
Ministria e Arsimit dhe Komisionet Vlerësuese, kanë bllokuar dosjet e 100 maturantëve që dyshohet se kanë kopjuar në provimin e lëndëve me zgjedhje.
Matura Shtetërore, ja notat për lëndët me zgjedhje
Panorama - 12-Jul-2012 20:33
TIRANE- Ministria e Arsimit dhe Shkences ka publikuar vleresimin per provimin e lendeve me zgjedhje te maturanteve. Vleresimi me note eshte shenuar ne krah te numrit te identitetit me te cilin secili prej tyre u fut ne provimet e Matures ...
Matura Shtetërore, MASH publikon notat për lëndët me zgjedhje
Ora news - 12-Jul-2012 22:52
Dalin rezultatet e fundit për maturën shtetërore. Ministria e Arsimit dhe Shkences ka publikuar vleresimin per provimin e lendeve me zgjedhje te maturanteve.
Kralev: Provimi i maturës u mbyll me sukses
Yll Press - 11-Jul-2012 16:42
Ndërkohë, Drejtori i Qendrës Shtetërore të provimeve Jusuf Arifi thotë se këtë vitë gjatë organizimit të maturës shtetërore nuk ësht shënuar ndonjë parregullësi dhe gjithçka ka shkuar sipas dinamikës së paraparë.
Imazhe
Nevoja për përmirësim e maturës shtetërore
Shekulli
Kralev: Provimi i maturës u mbyll me sukses
Alsat
Matura Shtetërore 2012, MASH publikon notat e provimeve për lëndët me zgjedhje
LajmiFundit
Matura shtetërore, pakënaqësitë dhe parregullsitë që e përcollën
Shqipmedia
Matura Shtetërore 2012, MASH: Ja notat e testit të lëndëve me zgjedhje
LajmiFundit
Matura Shtetërore, MASH publikon notat për lëndët me zgjedhje
BalkanWeb
Kopjuan tek lëndët me zgjedhje, bllokohet testi për 100 maturantë
LajmiFundit
Matura Shtetërore, ja notat për lëndët me zgjedhje
Panorama
Matura Shtetërore, MASH publikon notat  për lëndët me zgjedhje
Ora news
Kralev: Provimi i maturës u mbyll me sukses
Yll Press


Share
 |