00:40 Rifreskuar në
Matura, MASH publikon rezultatet e testit të letërsisë
Matura, MASH publikon rezultatet e testit të letërsisë
Botasot - 17-Jun-2012 16:15
Publikohen rezultatet e provimit të letërsisë. Maturantët do t`i gjejnë këto rezultate në websitin e ministrisë së arsimit mash.gov.al. ndërkohë duke filluar nga e hëna rezultate do të afishohen në shkollat ku maturantët dhanë provimin.
Sot, provimi i Matematikës për 49 mijë maturantë
Panorama - 16-Jun-2012 10:25
Provën e dytë të maturës e japin sot 49 mijë maturantë. Testimi për lëndën e Matematikës do të nisë në orën 10:00 në të gjitha shkollat. Çelësi i përgjigjeve pritet të publikohet pasdite.
Matura, MASH publikon rezultatet e testit të letërsisë
Ora news - 17-Jun-2012 14:55
Publikohen rezultatet e provimit të letërsisë. Maturantët do t`i gjejnë këto rezultate në websitin e ministrisë së arsimit mash.gov.al. ndërkohë duke filluar nga e hëna rezultate do të afishohen në shkollat ku maturantët dhanë provimin.
Përfundon provimi i matematikës, priten rezultatet e letërsisë
Ora news - 16-Jun-2012 13:24
Ndryshe nga letërsia, maturantët janë më optimist për provimin e matematikës. Testit të dytë të detyruar i janë nënshtruar rreth 43.600 maturantët, të cilët për 2 orë e 30 minuta iu përgjigjën 25 pyetjeve me alternativë dhe zhvillim.
MASH publikon rezultatet e provimit të Letërsisë
Panorama - 17-Jun-2012 14:55
TIRANË- Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka bërë publike rezultatet e provimit të parë të detyruar të Maturës Shtetërore, të shumëdiskutuarin provimin e letërsisë.
Matura shtetërore, provimi i matematikës
Top Channel - 16-Jun-2012 13:04
Mbi 43 mijë maturantë në të gjithë vendin, zhvilluan ditën e sotme provimin e matematikës, provimi i dytë i maturës shtetërore. Testi i matematikës përbëhet nga 25 pyetje, një pjesë me alternativa dhe një pjesë me zhvillim.
Matura, çelësi i përgjigjeve për Matematikën
Panorama - 17-Jun-2012 11:25
Më 30 qershor, prova e fundit për 49 mijë nxënës. Pas rezultateve, llogari pikëve. MASH: Nxënësit marrin pikë edhe kur ka alternativa jashtë modelit.
Matura shtetërore, zhvillohet provimi i matematikës
Albeu.com - 16-Jun-2012 09:14
Matura shtetërore, zhvillohet provimi i matematikës Maturanët zhvillojnë sot provimi n"> provimi n e dytë të maturës shtetërore atë të matemakikës. Ndërsa Ministria e Arsimit një ditë më parë shpërndau bazën materiale në rrethe.
UEJL, studentët të indinjuar nga profesorja Teuta Arifi
Ina - 16-Jun-2012 11:24
Tërë grupi i studentëve të vitit të dytë në drejtimin gjuhë dhe letërsi në Universitetin e Evropës Juglindore pa fajin e tyre kanë rënë nga provimi i lëndës Letërsi Botërore, që ligjërohet nga Dr. Teuta Arifi.
Provimi i matematikës, sot testi i dytë për maturantët
Ora news - 16-Jun-2012 10:24
Maturantët në gjithë vendin japin sot provimin e dytë të maturës shtetërore, atë të matematikës. Pritet që testimi të nisë rreth orës 10:00 të mëngjesit dhe të zgjasë për 2 orë e 30 minuta.
Matura shtetërore 2012, publikohen notat e provimit të Letërsisë
LajmiFundit - 17-Jun-2012 15:55
Ministria e Arsimit publikoi notat e provimit të letërsisë për gjimnazistët e programit të maturës shtetërore të këtij viti 2012. Në tabelën më poshtë sipas kodit për secilin nxënës mund të verifikohet edhe nota e marrë.
Provimi i Shtetit, mësuesit e rinj testim në nëntor
BalkanWeb - 17-Jun-2012 15:14
TIRANË- Mësuesit e rinj, të cilët do të kalojnë me sukses provimin e shtetit në nëntor, do të kenë të drejtë të aplikojnë për vendet e lira të punës në shkollat e arsimit parauniversitar në rrethe.
Maturantët me celularë në provim, MASH pezullon 4 mësues
BalkanWeb - 17-Jun-2012 07:34
FIER - Grupi i kontrollit të Ministrisë së Arsimit ka pezulluar nga puna 4 mësues nga Fieri. Burime zyrtare nga Drejtoria Rajonale e Arsimit pohojnë se mësuesit u penalizuan gjatë Provimit të Maturës për lëndën e matematikës në shkollat e ...
Matura shtetërore, sot zhvillohet provimi i matematikës
LajmiFundit - 16-Jun-2012 08:34
Zhvillohet sot provimi i dytë i maturës shtetëtore, ai i matematikës. Një ditë më parë u shpërnda baza materiale në rrethe. Nga Ministria e Arsimit mësohet se rregullat janë të njëjtat me provimin e letërsisë.
MASH publikon rezultatet e provimit të Letërsisë
BalkanWeb - 17-Jun-2012 16:24
TIRANË- Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka bërë publike rezultatet e provimit të parë të detyruar të Maturës Shtetërore, të shumëdiskutuarin provimin e letërsisë.
Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë (LISTA)
Albeu.com - 17-Jun-2012 16:44
Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë (LISTA) Matura Shtetërore Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka bërë publike rezultatet e provimit të parë të detyruar të Maturës Shtetërore, ato të provimit të letërsisë.
49 mijë maturantë testohen në matematikë
Gazeta Start - 16-Jun-2012 11:44
Tiranë – Pas testimit në Letërsi dhe Gjuhë Shqipe, 49 mijë maturantë testohen sot në Matematikë. Ky është provimi i dytë i detyruar për çdo maturant. Testi i sotëm i matematikës përbëhet nga 25 pyetje, një pjesë e të cilave me alternativa.
Imazhe
Matura, MASH publikon rezultatet e testit të letërsisë
Botasot
Sot, provimi i Matematikës për 49 mijë maturantë
Panorama
Matura, MASH publikon rezultatet e testit të letërsisë
Ora news
Përfundon provimi i matematikës, priten rezultatet e letërsisë
Ora news
MASH publikon rezultatet e provimit të Letërsisë
Panorama
Matura shtetërore, provimi i matematikës
Top Channel
Matura, çelësi i përgjigjeve për Matematikën
Panorama
Matura shtetërore, zhvillohet provimi i matematikës
Albeu.com
UEJL, studentët të indinjuar nga profesorja Teuta Arifi
Ina
Provimi i matematikës, sot testi i dytë për maturantët
Ora news
Matura shtetërore 2012, publikohen notat e provimit të Letërsisë
LajmiFundit
Provimi i Shtetit, mësuesit e rinj testim në nëntor
BalkanWeb
Maturantët me celularë në provim, MASH pezullon 4 mësues
BalkanWeb
Matura shtetërore, sot zhvillohet provimi i matematikës
LajmiFundit
MASH publikon rezultatet e provimit të Letërsisë
BalkanWeb
Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë (LISTA)
Albeu.com
49 mijë maturantë testohen në matematikë
Gazeta Start


Share
 |