14:20 Rifreskuar në
Durrës, 60 vjeç prostitutë
Durrës, 60 vjeç prostitutë
Top Channel - 21-Aug-2012 14:42
Policia e Durrësit ka arrestuar dy 60-vjeçarë dhe po heton në gjendje të lirë pesë persona të tjerë nën akuzën e prostitucionit në rrethana rënduese.
Pleqtë qeflinj, hapin shtëpi publike në Durrës
Yll Press - 21-Aug-2012 19:12
Pronari i dyshuar, Nadmir Mehmeti, nëpërmjet një gruaje me të cilën bashkëjetonte, siguronte klientelën fillimisht dhe më pas siguronte të ardhurat prej kësaj klientele, duke marrre pjesën e sekserit nga manjakët e plakur të seksit, si dhe ...
Pleqtë meraklinjë, hapin shtëpia publike në Durrës
Yll Press - 21-Aug-2012 19:12
Pronari i dyshuar, Nadmir Mehmeti, nëpërmjet një gruaje me të cilën bashkëjetonte, siguronte klientelën fillimisht dhe më pas siguronte të ardhurat prej kësaj klientele, duke marrre pjesën e sekserit nga manjakët e plakur të seksit, si dhe ...
E pabesueshme, i moshuari kishte hapur shtëpi publike me gra të moshuara në Durrës
Albnow - 21-Aug-2012 18:23
Gjëra që nuk janë dëgjuar dhe as janë imagjinuar ndonjëherë po ndodhin... në vendin tone dhe kjo si shkak i varfërisë ekstreme. Policia e Durrësit ka dërguar një deklaratë për shtyp,e cila ka lënë të habitur gazetarët që e kanë lexuar,por ...
Burri shfrytëzon të shoqen e 5 gra të tjera, goditet “foleja” e prostitucionit në Durrës
LajmiFundit - 21-Aug-2012 15:13
Durres – Lajmifundit.al – Një fole e vërtetë prostitucioni është zbuluar dhe goditur nga policia e Durrësit. Burimet zyrtare nga policia e këtij qyteti kanë thënë se ditën e djeshme Seksioni Kundër Trafiqeve të Paligjshme në Durrë kreu ...
Durrës, zbulohet shtëpia publike e të moshuarve
Shekulli - 21-Aug-2012 18:02
DURRËS - Shkatërrohet në Durrës një rrjet prostitucioni të moshuarish. Një person, duke kërkuar që t’i shpëtojë varfërisë, ka gjetur si zgjidhje kthimin e banesës së vet në një shtëpi publike.
Imazhe
Durrës, 60 vjeç prostitutë
Top Channel
Pleqtë qeflinj, hapin shtëpi publike në Durrës
Yll Press
Pleqtë meraklinjë, hapin shtëpia publike në Durrës
Yll Press
E pabesueshme, i moshuari kishte hapur shtëpi publike me gra të moshuara në Durrës
Albnow
Burri shfrytëzon të shoqen e 5 gra të tjera, goditet “foleja” e prostitucionit në Durrës
LajmiFundit
Durrës, zbulohet shtëpia publike e të moshuarve
Shekulli


Share
 |