11:59 Rifreskuar në
Një mbrëmje me odën dibrane
Një mbrëmje me odën dibrane
Vision Plus - 26-Nov-2013 12:04
Në pallatin e Kulturës “Haki Stërmilli” në Peshkopi u zhvillua edicioni i 19të i Odës Dibrane, një manifestim kulturor që solli në skenë performancën e 15 grupeve nga të gjitha trevat shqipfolëse.
Çelet “Oda Dibrane”, marrin pjesë grupe folkloristike nga gjitha trevat
Gazeta Idea - 23-Nov-2013 13:13
Peshkopi- Është çelur nata e parë e festivalit të 19-të kombëtar “Oda Dibrane” në qytetin e Peshkopisë. E shndërruar në një traditë, eventi mbërrin çdo vit me prurjet kulturore.
“Shpërthen” Oda Dibrane, performojnë artistë nga të gjitha trevat shqiptare
Ora news - 23-Nov-2013 19:13
Oda dibrane është rikthyer në edicionin e saj të 19 ku manisfestimi kulturor përqafoi me njëra-tjetrën bujarinë, besën, traditën dhe natyrisht mikpritjen e Odës dibrane, e shoqëruar me perla të ...
“Oda Dibrane” në festivalin e 19-të
ABC News - 25-Nov-2013 12:53
Jo valle e perpunuar, as edhe playback. Kjo eshte ajo cka e bene te vecante “Oden Dibrane”. Per dy nete me radhe ne sallen e pallatit “Haki Stermilli” ne Peshkopi u mblodhen 15 grupe nga trevat ...
“Oda Dibrane” në festivalin e 19-të
Yll Press - 25-Nov-2013 16:53
Qindra artiste sollen per publikun folklorin, traditat. ritet, alegorine dhe lojrat popullore e se ciles trevë. Jo valle e perpunuar, as edhe playback.
Dibër, përfundon edicioni i 19-të i festivalit “Oda dibrane”
Gazeta Tema - 26-Nov-2013 09:24
Pas 2 netëve me radhë, përfundon edicioni i 19-të i festivalit “Oda dibrane”, një manifestim kulturor, i cili organizohet çdo vit në qytetin e Peshkopisë.
Lata: Dibra përkujton historinë e vet në festat e në nëntorit
Portalb - 25-Nov-2013 12:44
Pushteti vendor në Dibër së bashku me asociacionet e tjera po përgatiten për manifestime të shumta për nder të 28 Nëntorit. Me këtë rast kryetari i Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata u prononcua me një ...
Lata: Dibra gjen Historinë e vetë në festat e në nëntorit
Portalb - 25-Nov-2013 12:44
Pushteti vendor në Dibër së bashku me asociacionet e tjera po përgatiten për manifestime të shumta për nder të 28 Nëntorit. Me këtë rast kryetari i Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata u prononcua me një ...
Imazhe
Një mbrëmje me odën dibrane
Vision Plus
Çelet “Oda Dibrane”, marrin pjesë grupe folkloristike nga gjitha trevat
Gazeta Idea
“Shpërthen” Oda Dibrane, performojnë artistë nga të gjitha trevat shqiptare
Ora news
“Oda Dibrane” në festivalin e 19-të
ABC News
“Oda Dibrane” në festivalin e 19-të
Yll Press
Dibër, përfundon edicioni i 19-të i festivalit “Oda dibrane”
Gazeta Tema
Lata: Dibra përkujton historinë e vet  në  festat e në nëntorit
Portalb
Lata: Dibra gjen Historinë e vetë  në  festat e në nëntorit
Portalb


Share
 |