Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 11:27
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Matura shtetërore, përfundon provimi i letërsisë
Matura shtetërore, përfundon provimi i letërsisë
OraNews - 02-Jun-2012 13:00
49 mijë maturantë kanë përfunduar" provën e parë" të provimeve të maturës shtetërore, atë të Letërisë. Provimi ka nisur në orën 10:00 të paradites dhe ka përfunduar në 12:30 minuta.
Të shtunën Letërsia, kush rrezikon provimin
Panorama - 31-May-2012 13:20
Të shtunën, më shumë se 40 mijë maturantë japin provën e parë të Maturës Shtetërore. Ata do t’i nënshtrohen provimit të detyrueshëm të Letërsisë, i cili do të pasohet nga tre të tjerë.
Matura Shtetërore, sot provimi i Letërsisë
 - 02-Jun-2012 09:10
Matura Shtetërore, sot provimi i Letërsisë Sot zhvillohet provimi i parë i Maturës Shtetërore ku maturantët në të gjithë vendin do të testohen sot në provimi n e Letërsisë, duke startuar kështu procesin e maturës 2012.
Matura shtetërore, rreth 43 mijë maturantë në provim
BalkanWeb - 02-Jun-2012 10:20
TIRANË - Rreth 43 mijë maturantë në rang vendi testohen sot në provimin e parë të Maturës Shtetërore, në Gjuhë Letërsi Shqipe. Ministria e Arsimit u ka bërë thirrje maturantëve që të jenë të kujdesshëm në përmbushjen e kritereve të ...
Provimet, kujdesi që duhet të kenë maturantët
 - 31-May-2012 17:00
Tiranë – Këtë të shtunë do të zhvillohet provimi i parë i Maturës Shtetërore, atë për Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, ndërsa përgatitjet për testin po shkojnë drejt fundit.
Matura Shtetërore, testi i parë të shtunën, MASH: Kujdes me rregulloren
BalkanWeb - 31-May-2012 15:30
TIRANË- Maturantët në të gjithë vendin, mëngjesin e të shtunës do ti nënshtrohen provimit të Letërsisë dhe të Gjuhës Shqip. Krahas përgatitjeve, Ministria e Arsimit i bënë thirrje maturantëve që të jenë të kujdesshëm në përmbushjen e ...
Sot Letërsia, 49 mijë maturantë në gjithë vendin
Panorama - 02-Jun-2012 10:50
Sot, 49 mijë maturantë i nënshtrohen provimit të parë të detyrueshëm, atij të Letërsisë. Testimi ka nisur në orën 10:00 në të gjitha shkollat. Gjatë natës janë shpërndarë të gjitha testet, duke nisur fillimisht me rrethet e largëta e më ...
Provimet e maturës, 49 mijë maturantë në testin e letërsisë
OraNews - 02-Jun-2012 10:10
Maturanatët do t`i nënshtrihen sot provimit të detyruar të maturës shtetërore, Letërisë. Do të jenë 49 mijë maturanët që në orën 09 do të jenë në shkollat e tyre gati për të nisur provimin.
Rreth 43 mijë maturantë zhvillojnë sot provimin e MASH-it
 - 02-Jun-2012 12:00
Tiranë – Rreth 43 mijë maturantë anekënd Shqipërisë zhvillojnë sot provimin e parë të Maturës Shtetërore, në Gjuhë Letërsi Shqipe. Testi është i ndarë në dy pjesë, secila përmban fragmente veprash, rreth të cilave janë dhe pyetjet që ...
Galeri

Lajmet Kryesore