00:09 Rifreskuar në
Emini: Broshura, motivim për personat me aftësi të kufizuara
Emini: Broshura, motivim për personat me aftësi të kufizuara
Koha.net - 11-Oct-2012 09:19
Prishtinë, 11 tetor - Me përkrahje të Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport dhe Ambasadës së Francës në Prishtinë, Komiteti Paraolimpik i Kosovës, të martën mbrëma, ka promovuar një broshurë, që sipas presidentes së kësaj organizate, Njomza ...
Kosova krijon mundesi per te gjithe
24 orë - 09-Oct-2012 21:18
"Kosova po krijon mundësi për të gjithë, sporti i bashkon njerëzit dhe puna e njerëzve me nevoja të veçanta e dëshmon këtë", tha sot Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi në prezantimin e broshurës së Komitetit ...
Imazhe
Emini: Broshura, motivim për personat me aftësi të kufizuara
Koha.net
Kosova krijon mundesi per te gjithe
24 orë


Share
 |