14:01 Rifreskuar në
Mihrije Braha dhe Naim Abazi “rimartohen” pas 20 vitesh
Mihrija dhe Naimi ‘rimartohen’
 - 04-May-2012 16:05
Çifti i njohur kosovar Naim Abazi dhe Mihrije Braha, kanë festuar 20 vjetorin e martesës. Çifti për 20 vjetorin e tyre kanë realizuar një set fotografish dhe janë veshur sikur një çift i sapo martuar.
Mihrija, pas 20-vjetorit të martesës përsëri si nuse e dhëndër
 - 07-May-2012 09:13
Janë shfaqur përsëri si nuse e dhëndër pas 20 vitesh martesë, këngëtarja e njohur Mihrije Braha dhe Naim Abazi. Çifti i njohur i skenës shqiptare janë shfaqur me këtë fotosesion të ri dhe shumë elegant me vello të bardhë dhe kostum, duke ...
Mihrija, pas 20-vjetorit të martesës përsëri si nuse e dhëndër
Bota Sot - 06-May-2012 15:13
Janë shfaqur përsëri si nuse e dhëndër pas 20 vitesh martesë, këngëtarja e njohur Mihrije Braha dhe Naim Abazi. Çifti i njohur i skenës shqiptare janë shfaqur me këtë fotosesion të ri dhe shumë elegant me vello të bardhë dhe kostum, duke ...
Galeri

Lajmet Kryesore