04:15 Rifreskuar në
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Yll Press - 25-Dec-2013 17:28
Faqja ku do të vendosen pyetjet është www.prasanjaeksterno.dic.edu.mk Sonte, pas orës 21:00, në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), do të shpallen pyetjet e testimit të ...
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Radio Vala - 25-Dec-2013 18:23
Qendra arsimore shtetërore sonte pas orës 21 në ueb faqen e saj www.dic.edu.mk do t'i publikojë pyetjet të cilat do të jenë në testimin ekstern më 22 dhe 24 janar për nxënësit në vitin e fundit (viti ...
Publikohen pyetjet e testit ekstern për nxënësit e shkollës së mesme
Albeu.com - 26-Dec-2013 13:34
Qendra Shtetërore e Testimit ka njoftuar se janë publikuar pyetjet që do të jenë pjesë e testit ekstern, në datat 22 dhe 24 janar, për nxënësit e vitit të katërt të shkollës së mesme .
Publikohen pyetjet e testit ekstern për nxënësit e shkollave të mesme
Republika - 26-Dec-2013 14:04
Qendra Shtetërore e Testimit ka njoftuar se janë publikuar pyetjet që do të jenë pjesë e testit ekstern, në datat 22 dhe 24 janar, për nxënësit e vitit të katërt të shkollave të mesme.
Me një orë vonesë u publikuan pyetjet për nxënësit
PortLajm - 26-Dec-2013 14:09
Sonte me vonesë prej një ore, më saktësisht në orën orës 22:00, në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), janë publikuar pyetjet e testimit të jashtëm, që nxënësit do të ...
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Yll Press - 25-Dec-2013 18:28
Qendra arsimore shtetërore sonte pas orës 21 në ueb faqen e saj www.dic.edu.mk do t'i publikojë pyetjet të cilat do të jenë në testimin ekstern më 22 dhe 24 janar për nxënësit në vitin e fundit (viti ...
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Idividi - 26-Dec-2013 08:44
Shkup, 25 dhjetor 2013 (MIA) - Qendra arsimore shtetërore sonte pas orës 21 në ueb faqen e saj HYPERLINK "http://www.dic.edu.mk"www.dic.edu.mk do t'i publikojë pyetjet të cilat do të jenë në testimin ...
Me një orë vonesë u publikuan pyetjet për nxënësit
Zhurnal - 25-Dec-2013 22:24
Sonte me vonesë prej një ore, më saktësisht në orën orës 22:00, në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), janë publikuar pyetjet e testimit të jashtëm, që nxënësit do të ...
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Alsat - 25-Dec-2013 15:53
Sonte, pas orës 21:00, në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), do të shpallen pyetjet e testimit të jashtëm, që nxënësit do të realizojnë në datat 22 dhe 24 janar.
Publikohen pyetjet e testit ekstern
Zhurnal - 26-Dec-2013 10:34
Qendra Shtetërore e Testimit ka publikuar pyetjet që do të jenë pjesë e testit ekstern, më 22 dhe 24 janar, për nxënësit e vitit të katërt të shkollës së mesme.
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Lajm - 26-Dec-2013 10:44
Të mërkurën pas orës 21:00, në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), pritej të shpallen pyetjet e testimit të jashtëm, që nxënësit do të realizojnë në datat 22 dhe 24 janar.
Imazhe
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Yll Press
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Radio Vala
Publikohen pyetjet e testit ekstern për nxënësit e shkollës së mesme
Albeu.com
Publikohen pyetjet e testit ekstern për nxënësit e shkollave të mesme
Republika
Me një orë vonesë u publikuan pyetjet për nxënësit
PortLajm
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Yll Press
Pyetjet për testimin ekstern do të jenë të qasshme sonte pas orës 21
Idividi
Me një orë vonesë u publikuan pyetjet për nxënësit
Zhurnal
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Alsat
Publikohen pyetjet e testit ekstern
Zhurnal
Testimi, pyetjet publikohen në uebfaqen e MASH-it
Lajm


Share
 |