18:11 Rifreskuar në
Maturantët protestë për provimin e Letërsisë
Maturantët protestë për provimin e Letërsisë
Gazeta Start - 04-Jun-2012 16:47
Tiranë – Maturantët kundërshtuan sot testin e përgatitur nga Ministria e Arsimit për provimin e parë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhës dhe Letërsisë.
Korçë, protestojnë maturantët
Top Channel - 04-Jun-2012 19:47
Maturantët e Korcës protestojnë pas provimit të letërsisë pasi rrezikojnë marrjen e vlerësimeve të ulta si rrjedhojë e përfshirjes në provim të pyetjeve që nuk janë trajtuar përgjatë 3 viteve të shkollës.
Matura Shtetërore, përgjigjet e testit të parë pas 10 ditësh
Gazeta Start - 03-Jun-2012 16:21
Tiranë – Përgjigjet e provimit të Gjuhës dhe Letërsisë për maturantët pritet të shpallen pas 10 ditësh. Janë gjashtë qendra korrigjimi në vend që po kryejnë korrigjimet, ndërsa dy ekspertë do t’i kalojnë nëpër duart testet për të siguruar ...
Maturantët: Na u dhanë pyetje jashtë programit
Panorama - 05-Jun-2012 12:37
Dy ditë pas provimit të Letërsisë, maturantët nisin protestat përpara Ministrisë së Arsimit. Gjimnazistë të kryeqytetit e cilësuan testin më të vështirë se mesatarja.
MASH: Provimi i letërsisë bazohet tërësisht në programin orientues
BalkanWeb - 05-Jun-2012 08:07
TIRANE - Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka reaguar, pas pretendimeve të maturantëve në lidhje me pyetjet e tezës së Letërsisë. Nëpërmjet një njoftimi për shtyp, MASH sqaron se testi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, për Maturën Shtetërore ...
Provimi i Letërsisë, MASH: Përgjigjet e përafërta do vlerësohen si të sakta
LajmiFundit - 05-Jun-2012 14:27
Çelësi i përgjigjeve të publikuara nga Ministria e Arsimit disa orë pasi maturantët përfunduan provimin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë nuk është ai që do të vendosë për përgjigjet që rreth 49 mijë gjimnazistë kanë dhënë në provimin e tyre ...
Provimi, maturantët mësojnë notat e Gjuhë-Letërsisë pas dhjetë ditësh
LajmiFundit - 03-Jun-2012 20:11
Maturantët kanë dhënë provimin e parë të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë ndërsa notat sipas secilit nxënës pritet të mësohen pas dhjetë ditësh. Një ditë më parë rreth 49 mijë maturantë pritet të dalin pas 10 ditësh.
Tiranë, maturantet protestojnë: Testi me pyetje që nuk i mësuam në shkollë
LajmiFundit - 04-Jun-2012 14:57
Maturantët nga gjimnazet e ndryshme të Tiranës protestuan para Ministrisë së Arsimit për mënyrën e hartimit të provimit të parë të maturës shtetërore atë të gjuhës shqipe dhe letërsisë konkretisht përfshirjen në test të poezisë “Albatros” ...
Maturantët e Korçës në protestë për tezën e provimit
Ora news - 04-Jun-2012 20:57
Maturantët e Korçës jane ngritur në protestë, pasi kërkojnë rishikimin e vlerësimit të tezës së provimit te kryer dy dite me pare. Maturantët shprehen te pakenaqur pasi në tezën e provimit ishin përfshirë pyetje që nuk ishin parashikuar ...
Imazhe
Maturantët protestë për provimin e Letërsisë
Gazeta Start
Korçë, protestojnë maturantët
Top Channel
Matura Shtetërore, përgjigjet e testit të parë pas 10 ditësh
Gazeta Start
Maturantët: Na u dhanë  pyetje jashtë programit
Panorama
MASH: Provimi i letërsisë bazohet tërësisht në programin orientues
BalkanWeb
Provimi i Letërsisë, MASH: Përgjigjet e përafërta do vlerësohen si të sakta
LajmiFundit
Provimi, maturantët mësojnë notat e Gjuhë-Letërsisë pas dhjetë ditësh
LajmiFundit
Tiranë, maturantet protestojnë: Testi me pyetje që nuk i mësuam në shkollë
LajmiFundit
Maturantët e Korçës në protestë për tezën e provimit
Ora news


Share
 |