07:09 Rifreskuar në
MASH: Shtyhet me 24 orë afati i regjistrimit në Universitete
MASH: Shtyhet me 24 orë afati i regjistrimit në Universitete
LajmiFundit - 23-Sep-2012 20:44
Ministria e Arsimit njoftoi mbrëmjen e të dielës së shtyhet 24 orë afati për regjistrimet në Universitete. Të dhënat zyrtare bëhen të ditura nga MASH që theksoi se afati për regjistrimet on line në Universitete përfundonte sonte në orën ...
Universitetet shqiptare, sot afati i fundit për regjistrim
Ina - 23-Sep-2012 08:21
Një ditë para përfundimit të afatit që kanë në dispozicion fituesit për t'u regjistruar në universitete, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka deklaruar se rreth 20 mijë maturantë janë regjistruar online.
Sot afati i fundit për regjistrim në Universitete!
Gazeta Start - 23-Sep-2012 09:12
Tiranë - Një ditë para përfundimit të afatit që kanë në dispozicion fituesit për t'u regjistruar në universitete, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka deklaruar se rreth 20 mijë maturantë janë regjistruar online.
Regjistrimet në universitete, afat edhe 24 orë
Gazeta Start - 24-Sep-2012 08:55
Tiranë – Ministria e Arsimit ka shtyrë edhe për 24 orë afatin e regjistrimit për të gjithë maturantët që janë shpallur fitues për në universitetet publike.
Regjistrimi i studentëve, MASH shtyn afatin me një ditë
Albeu.com - 24-Sep-2012 16:44
Regjistrimi i studentëve, MASH shtyn afatin me një ditë Ministria e Arsimit ka vendosur tu japë edhe një tjetër shans të gjithë maturantëve të cilët janë shpallur fitues në shkollat e larta duke shtyrë edhe për një ditë afatin e ...
Regjistrimet në universitete, 7 mijë fitues të paregjistruar
Ora news - 23-Sep-2012 15:34
23 shtator është afati i fundit ku fituesit e maturës shtetërore duhet të regjistrohen për të hyrë në universitet. Sipas raportimit të fundit zyrtar të Ministrisë së Arsimit nga 27.000 kuota pranimi , përfshirë edhe kuotat e trojeve, janë ...
Regjistrimi në universitet, MASH shtyn afatin për fituesit
Panorama - 24-Sep-2012 12:44
Deri dje pasdite mbetën jashtë listave 6000 kandidatë. Do të kenë edhe 24 orë të tjera për procesin online. Shtyhet edhe 1 ditë tjetër afati i regjistrimit online në universitete.
Matura shtetërore, MASH: Fituesit edhe një ditë afat për tu regjistruar
LajmiFundit - 22-Sep-2012 19:00
Ministria e Arsimit njoftoi se data 23 shtator është afati i fundit i regjistrimit online të gjithë atyre të rinjve që janë shpallur fitues në universitete.
Pranimet në Universitete, deri nesër kohë për 7 mijë maturantët
Ora news - 22-Sep-2012 14:50
Maturantët do të kenë kohë të regjistrohen si fitues në Universitet deri në mesnatën e datës 23 shtator. Drejtoresha e Arsimit të Lartë Publik dhe Privat Edlira Late i bëri thirrje maturantëve që të regjistrohen, pasi në të kundërt ata do ...
Regjistrimit në Universitet, MASH shtyn afatin: Nesër dita e fundit
BalkanWeb - 23-Sep-2012 19:54
TIRANË- Ministria e Arsimit vendos të shtyjë edhe një ditë më shumë regjistrmin e maturantëve në Universitete. Afati zyrtar i mbylljes së regjistrimeve ishte sot (23 shtator 2012, ora 24:00), ndërkohë që maturantët do të kenë në ...
Apeli i MASH: Studente, shpejtoni per regjistrimet!
ikub - 22-Sep-2012 17:10
Të gjithë të rinjtë duhet të aplikojnë brenda 23 shtatorit, pasi në të kundërt ata mund të humbasin të drejtën e studimit Nga 27 mijë studentë fitues për këtë vit akademik, deri më tani janë regjistruar vetëm 20 mijë.
Universitetet, MASH thirrje studentëve: Aplikoni në kohë
BalkanWeb - 22-Sep-2012 16:40
TIRANË- Nga 27 mijë studentë fitues për këtë vit akademik, deri më tani janë regjistruar vetëm 20 mijë. Një ditë para përfundimit të regjistrimit në portalin online, drejtoresha e përgjithshme e arsimit të lartë, në ministrinë e Arsimit, ...
Universitetet, sot afati i fundit për regjistrim
BalkanWeb - 23-Sep-2012 08:01
TIRANE - Një ditë para përfundimit të afatit që kanë në dispozicion fituesit për t'u regjistruar në universitete, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka deklaruar se rreth 20 mijë maturantë janë regjistruar online.
Universitetet, sot afati i fundit për regjistrim
Albeu.com - 23-Sep-2012 09:31
Universitetet, sot afati i fundit për regjistrim Një ditë para përfundimit të afatit që kanë në dispozicion fituesit për t'u regjistruar në universitete, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka deklaruar se rreth 20 mijë maturantë janë ...
Sot afati i fundit: Universitetet, 7 mijë nxënës s’regjistrohen
Panorama - 23-Sep-2012 10:32
Pas shpalljes së fituesve në fakultete, MASH: Kush shkel afatin, humb shkollën. Priten ndryshime të mëdha në lista. Rreth 7000 maturantë fitues nuk janë regjistruar në shkollat e larta publike.
Regjistrimi në Universitet, mijëra fitues rrezikojnë shkollën
Ora news - 24-Sep-2012 16:24
Ndryshe nga cfarë ishte parashikuar se regjistrimi online do të ishte efektiv dhe i shpejte, Ministria e Arsimit vendosi të shtyjë edhe një ditë regjistrimet në Universitete.
Imazhe
MASH: Shtyhet me 24 orë afati i regjistrimit në Universitete
LajmiFundit
Universitetet shqiptare, sot afati i fundit për regjistrim
Ina
Sot afati i fundit për regjistrim në Universitete!
Gazeta Start
Regjistrimet në universitete, afat edhe 24 orë
Gazeta Start
Regjistrimi i studentëve, MASH shtyn afatin me një ditë
Albeu.com
Regjistrimet në universitete, 7 mijë fitues të paregjistruar
Ora news
Regjistrimi në universitet,  MASH shtyn afatin për fituesit
Panorama
Matura shtetërore, MASH: Fituesit edhe një ditë afat për tu regjistruar
LajmiFundit
Pranimet në Universitete, deri nesër kohë për 7 mijë maturantët
Ora news
Regjistrimit në Universitet, MASH shtyn afatin: Nesër dita e fundit
BalkanWeb
Apeli i MASH: Studente, shpejtoni per regjistrimet!
ikub
Universitetet, MASH thirrje studentëve: Aplikoni në kohë
BalkanWeb
Universitetet, sot afati i fundit për regjistrim
BalkanWeb
Universitetet, sot afati i fundit për regjistrim
Albeu.com
Sot afati i fundit: Universitetet, 7 mijë  nxënës s’regjistrohen
Panorama
Regjistrimi në Universitet, mijëra fitues rrezikojnë shkollën
Ora news


Share
 |