23:44 Rifreskuar në
Ristovski paralajmëron, matura shtetërore të jetë në mënyrë elektronike
Ristovski paralajmëron, matura shtetërore të jetë në mënyrë elektronike
Portalb - 12-Jun-2013 13:03
Me ardhjen e Spiro Ristovskit në krye të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, janë paralajmëruar ndryshime. Një dit pas mbajtjes së provimit të maturës shtetërore, ai ka paralajmëruar idenë që testimi të realizohet nëpërmjet mënyrës ...
Disa maturantë të Preshevës maturën e shënojnë në xhami
Ilirida - 11-Jun-2013 15:20
Një grup maturantësh të komunës së Preshevës kanë refuzuar mbajtjen e mbrëmjes së maturës në restaurant, ata kanë përzgjedhur që përfundimin e shkollimit të mesëm të shënojnë në mënyrë tjetër.
Maturantët e Preshevës refuzojnë restaurantin, maturën shënojnë në xhami
Almakos - 11-Jun-2013 21:44
Një grup maturantësh të komunës së Preshevës kanë refuzuar mbajtjen e mbrëmjes së maturës në restaurant, ata kanë përzgjedhur që përfundimin e shkollimit të mesëm të shënojnë në mënyrë tjetër.
Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore
Idividi - 11-Jun-2013 10:08
Shkup, 11 qershor 2013 (MIA) - Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 do të fillojë dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.
Disa maturantë të Preshevës maturën e shënojnë në xhami
Portalb - 11-Jun-2013 12:12
Një grup maturantësh të komunës së Preshevës kanë refuzuar mbajtjen e mbrëmjes së maturës në restaurant, ata kanë përzgjedhur që përfundimin e shkollimit të mesëm të shënojnë në mënyrë tjetër.
Letërsia, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja - 12-Jun-2013 21:25
TIRANE - Publikimi i notave të provimit të parë të maturës 2013, atij të Letërsisë, është shoqëruar me hije dyshimi. Kjo pasi Agjencia Kombëtare e Provimeve (AKP) i publikoi fillimisht rezultatet e arritura nga të rinjtë në provën e parë ...
Provimet e lirimit, 50 mijë nxënës testohen në gjuhë-letërsi
AlbanianScreen - 12-Jun-2013 14:12
Tiranë - Këtë të mërkurë, 50 mijë nxënës në të gjithë vendin i janë nënshtruar provimit të parë të lirimit, atë të letërsisë dhe gjuhës shqipe. Edhe në shkollat e sistemit 9-vjeçar është ndjekur modeli i maturës shtetërore.
Letëria, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja - 12-Jun-2013 21:25
TIRANE - Publikimi i notave të provimit të parë të maturës 2013, atij të Letërsisë, është shoqëruar me hije dyshimi. Kjo pasi Agjencia Kombëtare e Provimeve (AKP) i publikoi fillimisht rezultatet e arritura nga të rinjtë në provën e parë ...
Sot në Maqedoni mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore
FlashLajme - 11-Jun-2013 12:41
Maqedoni , Top Lajme | S.M | June 11, 2013 12:31 Në shkollat e mesme në Maqedoni, sot prej orës 10 do të mbahet provimi i lëndës së dytë – lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.
Matura shtetërore 2013, publikohen rezultatet e testit të Gjuhë-Letërsisë
LajmiFundit - 12-Jun-2013 19:11
Ministria e Arsimit njofton se përfundoi vlerësimi i testeve të provimit të parë të Maturës Shtetërore 2013 Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Në përfundim të këtij vlerësimi, po publikojmë rezultatet sipas ID të çdo maturanti/kandidati: Shkarko ...
Sot mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore
Portalb - 11-Jun-2013 11:43
Në shkollat e mesme në Maqedoni, sot prej orës 10 do të mbahet provimi i lëndës së dytë - lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore. Testimi për gjuhë të huaj ose matematikë, përkatësisht estetikë ose filozofi, do të zgjasë tre orë.
Rezultatet e maturantëve për provimin e letërsisë
GazetaDitore - 12-Jun-2013 15:55
52 mije maturantët që iu nënshtruan provimit të letërsisë më datë 31.05.2013 sot kanë pasur mundësinë të marrin përgjigjjet e testit. Ministria e Arsimit dhe Shkencave e Shqipërisë sapo ka pulkuar në faqen zyrtare të saj të gjitha ...
Ristovski paralajmëron, matura shtetërore të jetë në mënyrë elektronike
Ilirida - 12-Jun-2013 14:40
Me ardhjen e Spiro Ristovskit në krye të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, janë paralajmëruar ndryshime. Një dit pas mbajtjes së provimit të maturës shtetërore, ai ka paralajmëruar idenë që testimi të realizohet nëpërmjet mënyrës ...
Matura 2013, shpallen notat e letërsisë për 50 mijë maturantë
Gazeta Dita - 13-Jun-2013 09:11
Përfundon korrigjimi i testeve të letërsisë dhe Gjuhës Shqipe. Ministria e Arsimit ka publikuar gjatë ditës së djeshme rezultatet për rreth 50 mijë maturantët e përfshirë në provimin e parë të detyruar të Maturës Shtetërore 2013.
Provimi i dytë i maturës shtetërore
Ilirida - 11-Jun-2013 11:43
Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 do të fillojë dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.
Matura, korrigjohet testi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
SOT - 12-Jun-2013 20:59
Mesditën e sotme, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të detyruar të Maturës Shtetërore 2013, për lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi.
Pa problem kaloi dhënia e pjesës së dytë të maturës shtetërore
Idividi - 11-Jun-2013 14:36
Shkup, 11 qershor 2013 (MIA) - Në kohë dhe pa probleme të mëdha kaloi dhënia e provimit të pjesës së dytë të maturës shtetërore, deklaroi ministri i Arsimit dhe Shkencës Spiro Ristovski.
MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
Albeu.com - 13-Jun-2013 09:40
Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të Letërsisë. Të gjithë maturantët që i janë nënshtruar testit në datën 31 maj, mund t'i gjejnë rezultatet në linkun e mëposhtëm.
Imazhe
Ristovski paralajmëron, matura shtetërore të jetë në mënyrë elektronike
Portalb
Disa maturantë të Preshevës maturën e shënojnë në xhami
Ilirida
Maturantët e Preshevës refuzojnë restaurantin, maturën shënojnë në xhami
Almakos
Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore
Idividi
Disa maturantë të Preshevës maturën e shënojnë në xhami
Portalb
Letërsia, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja
Provimet e lirimit, 50 mijë nxënës testohen në gjuhë-letërsi
AlbanianScreen
Letëria, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja
Sot në Maqedoni mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore
FlashLajme
Matura shtetërore 2013, publikohen rezultatet e testit të Gjuhë-Letërsisë
LajmiFundit
Sot mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore
Portalb
Rezultatet e maturantëve për provimin e letërsisë
GazetaDitore
Ristovski paralajmëron, matura shtetërore të jetë në mënyrë elektronike
Ilirida
Matura 2013, shpallen notat e letërsisë për 50 mijë maturantë
Gazeta Dita
Provimi i dytë i maturës shtetërore
Ilirida
Matura, korrigjohet testi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
SOT
Pa problem kaloi dhënia e pjesës së dytë të maturës shtetërore
Idividi
MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
Albeu.com


Share
 |