21:35 Rifreskuar në
Arsimi 9-vjeçar, zhvillohet provimi i lirimit i Gjuhës Shqipe
Arsimi 9-vjeçar, zhvillohet provimi i lirimit i Gjuhës Shqipe
Albeu.com - 13-Jun-2012 09:32
Arsimi 9-vjeçar, zhvillohet provimi i lirimit i Gjuhës Shqipe Nxënësit e arsimit 9-vjeçar zhvillojnë provimin e Gjuhës Shqipe . Rregullat dhe masat e sigurisë janë pothuajse të njëjtat që funksionojnë për Maturën Shtetërore.
Mbahet me sukses provimi shtetëror i maturës
Alsat - 12-Jun-2012 18:02
Në të gjitha shkollat e mesme të Maqedonisë sot u realizuar provimi i dytë i maturës shtetërore, ku nxënësit zgjodhën lëndën e preferuar. Me këtë rast, zv/ministri i arsimit Safet Neziri vizitoi shkollat e mesme të Kumanovës dhe atë të ...
Imazhe
Arsimi 9-vjeçar, zhvillohet provimi i lirimit i Gjuhës Shqipe
Albeu.com
Mbahet me sukses provimi shtetëror i maturës
Alsat


Share
 |